Alapozók kombinált bőrre


#1

Alapozók kombinált bőrre


#2

Na, ez a téma engem is érdekelne, mert még mindig keresem a tökéletes alapozót. Olcsóbb típusból a Catrice HD Liquid Coverage alapozó vált be talán a legjobban, drágább árkategóriában pedig az EL Double Wear. De utóbbit az erős fedés miatt nem szívesen használnám hétköznapokon. Ha valahova megyek, vagy eseményekre tökéletes, de hétköznapra jó lenne találni valamit amitől nem zsírosbödön egy óra múlva a homlokom és az orcáim.


#3

A DW nekem túl sok hétköznapokra, illetve annyira nem is tetszett magamon sosem. A MAC Studio Fix bevált az erősebb fedés kategóriában, de hétköznap nem szeretem, túl erős. Most a Dior Airflash-sel kísérletezgetek, egyelőre nagyon jók az eredmények, de addig nem akarom véleményezni, ameddig nincs képem róla hosszabb távú használat után :slight_smile:


#4

Nekem a p2 city shield nagyon bejött, kb. egy éve használom, időjáráshoz igazított arcápolással (nyáron zsírosodó T-zóna, normál orcák, télen normál T-zóna, száraz orcák). igaz, nekem csak drogériás árkategóriájú alapozókhoz volt eddig szerencsém. Egyetlen hibája, hogy mostanában a legvilágosabb sem elég világos egy világos bőrű, napkerülő, javarészt éjszakás műszakban dolgozó vámpírnak, vagyis nekem. de van egy extra világos korrektorom, abból keverek bele egy icipicit.


#5

Nekem évek óta a MAC Studio Fix Powder Plus Foundation a kedvenc.
Matt, közepes fedéssel. 10 órát is simán kibír (na nem a nyári száz fokban), pedig nem használok sem sminkfixálót, sem primert.


#6

Hosszú időn keresztül használtam, kedvencem volt. Sajnos már nem előnyös a púderes formula számomra :frowning: