A BB primer hogy tetszik? Azt mindig rázd fel.
Pár napja a DW-t kentem fel, éreztem, hogy túlságosan fed, maszkosra száradt, valószínűleg dehidratált volt a bőröm. Totál kiborult tőle estére. Két napig tartott, míg rendbejött.
Ilyenkor érzem, hogy valami könnyebb kell a DW mellé, mert előtte szép volt az arcbőröm. A DW-t alkalmanként kenem fel, amikor egész nap tartania kell, de fulladozik alatta a bőröm. Másik megoldás, hogy aláhidratálok persze, de ezt mindig megteszem.
Az Hourglass Immaculate lesz a kiszemelt elsőre, tavaly nyáron a Face and Body-t használtam, illetve holnap benézek a DM-be egy Lorealért.
Ma próbáltam ki, felráztam persze, első benyomásra jónak tűnik. A light-ot vettem, elsőre ijesztően sötétnek tűnt. És primer létére nagyon durva fedése van.
Amúgy nem értem a km-es véleményeket a Complexionnal kapcsolatban, mert hogy mindegy melyik árnyalat, nincs fedése, mert arcápoló. Igenis van fedése, még jó, hogy nem sötétebbet vettem.
A hétvégén a Baremineralsokat fogom próbálgatni, mert reggel csak gyorsan feldobtam, de nekem kellene alá plusz hidratáló, az tuti. Nyárra vettem, nem a mostani téli időjáráshoz.
Egy BB krém és egy primer ötvözete fényvédelemmel. Én nagyon szeretem. Alapozót nem kenek fölé. Szerintem enyhe fedése van. Kézzel szoktam eldolgozni, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.
Még próbálgatom, a no makeup napokra vettem.
Tesztelés indul.
Kíváncsi leszek
Ha már L’Oreal, nekem ez a termék tetszett meg:
Bár én a Holika BB-t annyira szeretem, hogy azt egyelőre nem cserélem.
Tényleg, a Holika…
A zöld, ugye?
Én a LUMI vonalat is nagyon szerettem a Lorealnál .
A korrektora a szem alá nem is korrektor volt igazán, hanem világosító highlighter. Szerintem vannak klassz cuccaik, csak sosem figyelem őket eléggé. Bár az új spirál felpiszkálta a fantáziámat.
Ma a DW van rajtam (nem is szép sajnos most, nem vagyunk jóban), holnap kipróbálom a BB krémet.
Nem zöld kinyomva, hanem fehér.
Közben persze rájöttem, hogy Patrícia a CC változatot használja, de most ennek is úgy örülök… Nem bírja a bőröm most a maszkos alapozókat, és a Bobbi alapozó túl sötét.
Most másom nincs, így kellett valami.
Itt kapható, sőt, ráadásul 3-at adnak kettő áráért, de a kommentekben azt írják, hogy nem fed úgy, mint a BB változat, a CC egy zöld folyadék, ami később narancsos lesz. A bőrpírt elfedi, azt írják.
Igen, a zöld. Mondjuk színben nincs választék, vagy jó, vagy nem… Nekem szerencsém van vele, ráadásul az Hourglass porpúderrel nagyon szeretik egymást.
Milyen új spirál?
Habár nekem a spirálokat most el kell felejtenem, mert használatban van három, és bontatlan is van egy Bperfect, Pat Mcgrath, Hourglass, meg még a csoda tudja…
A következő a Hourglass lesz, bár nem tudom mikor, mert a Maybelline új spirálját csak nemrég kezdtem használni, és elég jól bevált alkalmi használatra, a bPerfect pedig tökéletes hétköznapi, szóval most jelenleg nem érzem, hogy új spirált kellene felbontanom.
Színeken nekem nem nagyon kell agyalnom, mindig a legvilágosabb kell.
Erre a spirálra gondoltam:
Kinti Müllerben van CC, lehet akkor otthon is.
Tényleg, ezt a héten én is láttam, csak nem tudtam, hogy új.
Kösziiiii a tippet.
En is a zold Holika-t hasznalom, nekem is nagyon bevalt.
(Es ugy remlik pont e te ajanlasod hatasara szereztem be anno.)
Én mindkettőt használtam az IT Cosmetics-ből, egyiket sem szeretem túlzottan…Nekem felejtős.
Meg a színvalaszték… A legvilágosabb is sötétsárga nekem.
Hogy vált be? Nem sötét?