Alapozók kombinált bőrre

A BB primer hogy tetszik? Azt mindig rázd fel.

1 Likes

Pár napja a DW-t kentem fel, éreztem, hogy túlságosan fed, maszkosra száradt, valószínűleg dehidratált volt a bőröm. Totál kiborult tőle estére. Két napig tartott, míg rendbejött.
Ilyenkor érzem, hogy valami könnyebb kell a DW mellé, mert előtte szép volt az arcbőröm. A DW-t alkalmanként kenem fel, amikor egész nap tartania kell, de fulladozik alatta a bőröm. Másik megoldás, hogy aláhidratálok persze, de ezt mindig megteszem.
Az Hourglass Immaculate lesz a kiszemelt elsőre, tavaly nyáron a Face and Body-t használtam, illetve holnap benézek a DM-be egy Lorealért.

Ma próbáltam ki, felráztam persze, első benyomásra jónak tűnik. A light-ot vettem, elsőre ijesztően sötétnek tűnt. És primer létére nagyon durva fedése van.
Amúgy nem értem a km-es véleményeket a Complexionnal kapcsolatban, mert hogy mindegy melyik árnyalat, nincs fedése, mert arcápoló. Igenis van fedése, még jó, hogy nem sötétebbet vettem.
A hétvégén a Baremineralsokat fogom próbálgatni, mert reggel csak gyorsan feldobtam, de nekem kellene alá plusz hidratáló, az tuti. Nyárra vettem, nem a mostani téli időjáráshoz.:smiley:

Egy BB krém és egy primer ötvözete fényvédelemmel. Én nagyon szeretem. Alapozót nem kenek fölé. Szerintem enyhe fedése van. Kézzel szoktam eldolgozni, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.

1 Likes

Még próbálgatom, a no makeup napokra vettem.

1 Likes

Tesztelés indul.

20210417_124351

6 Likes

Kíváncsi leszek :slight_smile:

Ha már L’Oreal, nekem ez a termék tetszett meg:

Screenshot_2021-04-17-13-03-53-739_com.facebook.katana

Bár én a Holika BB-t annyira szeretem, hogy azt egyelőre nem cserélem. :slightly_smiling_face:

Tényleg, a Holika…
A zöld, ugye?

Én a LUMI vonalat is nagyon szerettem a Lorealnál .
A korrektora a szem alá nem is korrektor volt igazán, hanem világosító highlighter. Szerintem vannak klassz cuccaik, csak sosem figyelem őket eléggé. Bár az új spirál felpiszkálta a fantáziámat.

1 Likes

Ma a DW van rajtam (nem is szép sajnos most, nem vagyunk jóban), holnap kipróbálom a BB krémet.

Nem zöld kinyomva, hanem fehér.
Közben persze rájöttem, hogy Patrícia a CC változatot használja, de most ennek is úgy örülök… Nem bírja a bőröm most a maszkos alapozókat, és a Bobbi alapozó túl sötét.
Most másom nincs, így kellett valami.
Itt kapható, sőt, ráadásul 3-at adnak kettő áráért, de a kommentekben azt írják, hogy nem fed úgy, mint a BB változat, a CC egy zöld folyadék, ami később narancsos lesz. A bőrpírt elfedi, azt írják.

1 Likes

Igen, a zöld. Mondjuk színben nincs választék, vagy jó, vagy nem… Nekem szerencsém van vele, ráadásul az Hourglass porpúderrel nagyon szeretik egymást.

Milyen új spirál?
Habár nekem a spirálokat most el kell felejtenem, mert használatban van három, és bontatlan is van egy Bperfect, Pat Mcgrath, Hourglass, meg még a csoda tudja… :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
A következő a Hourglass lesz, bár nem tudom mikor, mert a Maybelline új spirálját csak nemrég kezdtem használni, és elég jól bevált alkalmi használatra, a bPerfect pedig tökéletes hétköznapi, szóval most jelenleg nem érzem, hogy új spirált kellene felbontanom.

Színeken nekem nem nagyon kell agyalnom, mindig a legvilágosabb kell. :slight_smile:

Erre a spirálra gondoltam:

Kinti Müllerben van CC, lehet akkor otthon is.

1 Likes

Tényleg, ezt a héten én is láttam, csak nem tudtam, hogy új. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Kösziiiii a tippet. :heart_eyes:

En is a zold Holika-t hasznalom, nekem is nagyon bevalt. :slight_smile:
(Es ugy remlik pont e te ajanlasod hatasara szereztem be anno.)

1 Likes

Én mindkettőt használtam az IT Cosmetics-ből, egyiket sem szeretem túlzottan…Nekem felejtős.

Meg a színvalaszték… A legvilágosabb is sötétsárga nekem.

Hogy fed az az alapozó…
Te jó ég…

1 Likes

Hogy vált be? Nem sötét?