Csak MA, csak ONLINE:
Müller szombat 2020. február 15-én, -15%
Letölthető kupon: https://bit.ly/2Sq0f8N
A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag a lent felsorolt kedvezményekkel vonható össze 2020. február 15-én:
Miss Sporty termékek 15%
Kenzo termékek 15%
Mercedes Benz termékek 15%
Issey Miyake termékek 15%
Gurelain termékek 10%
Nuxe termékek 15%
Shiseido megjelölt termékek 15%
Clinique termékek 15%
Estée Lauder termékek 15%
Michael Kors, DKNY, Tommy Hilfiger ilaltok 15%
Miss Guided illatok 20%
L’Oréal Paris dekorkozmetikumok 35%
Maybelline dekorkozmetikumok 35%
Givenchy termékek 15%
Trussardi női illatok 15%
Versace Eros Flame illat 10%
Bulgari Splendida illat 10%
Organic Shop termékek 10%
Lacoste Essential illat 25%
Jil Sander illatok 20%
Joop illatok 20%
Roberto Cavalli illatok 20%
Davidoff illatok 20%
Calvin Klein Beauty, Calvin Klein Free illatok 20%
Artdeco termékek 15%
Paco Rabanne One Million és Lady Million Privé illatok 20%
Paco Rabanne Olympéa és Invictus Acqua illatok 20%
Nina Ricci Luna és Bella illatok 20%
Prada Candy illatok 20%
Revolution termékek 15%
Himalaya kézkrémek, ajakápolók 15%
Thrussardi illatok 15%
Mától egy héten át 20% akció a parfümökre a Douglasban: LOVE2020 kuponkóddal.
Affene, most vettem parfümöt! Nem kéne másik!
Ajjaj! Sajnálom! Lemaradni egy akcióról az egyik legnehezebb próbatétel egy Krémmánias számára
És még nehezebb, ha előtte teljes áron bevásárol.
Ja, lehet fokozni!
No, gyorsan bekukkantottam a space.nk-ra ,természetesen egy akció kiabál a főoldalon: 60 font után 15 font kedvezmény .Neeem kell semmi
A kosárban jön le a - 20%…
Bunkók sajnos mindenütt vannak…
Ez azt jelentheti, hogy így pl. az EL-re és az Artdecora is 30% a kedvezmény?
Szerintem felárazták őket a leárazás előtt… kinéztem egyet, és mintha pár napja olcsóbb lett volna…
Szerintem igen, ezek összevonható kedvezmények.
Sajnos van ilyen. Ha már kedvezmények, akciók. Én pár éve tapasztaltam először amikor egy webshopban vásároltam. De már mindenhol élnek ezzel a trükkel. leárazás elött kicsit emelnek aztán beharangozzák a “nagy kedvezményt”. Vagy más trükk pl. Akciós termék a webshopban azonnal elfogy vagy már rögtön out of stock úgy teszik fel és mit ad isten az akció után hétfőn ismét van a termékből persze teljes áron. Gondolom hétvégén jött az árú:). De a gyártók is ügyesek, megvárják míg elég igény van egy új termékre és a “hirtelen elfogyott” után gyorsan feltöltik a készletet. Vagy egy eleve nem jól fogyó magasabb áron levő terméket tüntetnek el a boltból egy időre, hogy aztán azt visszakerülve eredeti
áron “akciózzák” le. Meg az ingyenes szállítás mindenre nagy betükkel, aztán mikor ráklikkelsz ott van alul apróban hogy x ezer ft feletti vásárlásnál. Nem írom ki a webshop nevét mert egyébként nagyon korrektek, de ez nagyon nem ok és büntetik is.Nekem sem tünt fel ez elsőre nyílván, sokadszorra estek le ezek a dolgok.
Igen, sajnos van ilyen… pár száz forintot/pár eurót rádobnak, aztán a 20% máris csakis 10-15 lesz igazából ez van sajnos.
Igen, a kedvezmény összevonható! Más kérdés, hogy a 15+15 nem -30%-ot ad, hanem csak 27.75-öt matematikailag, mert leárazott árnak veszi a 15%-át, de ez még így is baráti
Naná, hogy én is tapasztaltam már ilyen bohóckodásokat. Kisstílű megoldások…
Ezt a kupont ki kell nyomtatni, vagy hogy érvényes?
Nekem is a jövő heti lesz az első. De szerintem igen.
Tegnap reggel mondta a férjem, ugorjunk át a szomszéd megyeszékhelyre, meg akar nézni valamit én meg “bemehetek” a Müllerbe. Mondtam neki: ne már, jövéhéten szeretnék menni.
Csak nézett rám, hogy nemet mondtam.
Elegendő a kupont a pénztárnál a mobilodon bemutatni, nem kell kinyomtatni.