Akciók - tudsz róla?

Csak MA, csak ONLINE:

https://www.marionnaud.hu/?utm_source=newsletter&utm_medium=20200208_Full_Moon_februar_hirlevel&utm_campaign=MHU_0220_EC_Full_Moon_februar_2020

3 Likes

Müller szombat 2020. február 15-én, -15%
Letölthető kupon: https://bit.ly/2Sq0f8N

A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag a lent felsorolt kedvezményekkel vonható össze 2020. február 15-én:
Miss Sporty termékek 15%
Kenzo termékek 15%
Mercedes Benz termékek 15%
Issey Miyake termékek 15%
Gurelain termékek 10%
Nuxe termékek 15%
Shiseido megjelölt termékek 15%
Clinique termékek 15%
Estée Lauder termékek 15%
Michael Kors, DKNY, Tommy Hilfiger ilaltok 15%
Miss Guided illatok 20%
L’Oréal Paris dekorkozmetikumok 35%
Maybelline dekorkozmetikumok 35%
Givenchy termékek 15%
Trussardi női illatok 15%
Versace Eros Flame illat 10%
Bulgari Splendida illat 10%
Organic Shop termékek 10%
Lacoste Essential illat 25%
Jil Sander illatok 20%
Joop illatok 20%
Roberto Cavalli illatok 20%
Davidoff illatok 20%
Calvin Klein Beauty, Calvin Klein Free illatok 20%
Artdeco termékek 15%
Paco Rabanne One Million és Lady Million Privé illatok 20%
Paco Rabanne Olympéa és Invictus Acqua illatok 20%
Nina Ricci Luna és Bella illatok 20%
Prada Candy illatok 20%
Revolution termékek 15%
Himalaya kézkrémek, ajakápolók 15%
Thrussardi illatok 15%

11 Likes

Mától egy héten át 20% akció a parfümökre a Douglasban: LOVE2020 kuponkóddal.

4 Likes

Affene, most vettem parfümöt! Nem kéne másik! :stuck_out_tongue:

1 Likes

Ajjaj! Sajnálom! Lemaradni egy akcióról az egyik legnehezebb próbatétel egy Krémmánias számára :slight_smile:

1 Likes

És még nehezebb, ha előtte teljes áron bevásárol. :woman_shrugging:

3 Likes

Ja, lehet fokozni! :laughing:

2 Likes

No, gyorsan bekukkantottam a space.nk-ra ,természetesen egy akció kiabál a főoldalon: 60 font után 15 font kedvezmény .Neeem kell semmi :heart_eyes: :star_struck:

2 Likes

Screenshot_20200209-023856
A kosárban jön le a - 20%…

8 Likes

Bunkók sajnos mindenütt vannak…

1 Likes

Ez azt jelentheti, hogy így pl. az EL-re és az Artdecora is 30% a kedvezmény?

Szerintem felárazták őket a leárazás előtt… kinéztem egyet, és mintha pár napja olcsóbb lett volna…

1 Likes

Szerintem igen, ezek összevonható kedvezmények.

2 Likes

Sajnos van ilyen. Ha már kedvezmények, akciók. Én pár éve tapasztaltam először amikor egy webshopban vásároltam. De már mindenhol élnek ezzel a trükkel. leárazás elött kicsit emelnek aztán beharangozzák a “nagy kedvezményt”. Vagy más trükk pl. Akciós termék a webshopban azonnal elfogy vagy már rögtön out of stock úgy teszik fel és mit ad isten az akció után hétfőn ismét van a termékből persze teljes áron. Gondolom hétvégén jött az árú:). De a gyártók is ügyesek, megvárják míg elég igény van egy új termékre és a “hirtelen elfogyott” után gyorsan feltöltik a készletet. Vagy egy eleve nem jól fogyó magasabb áron levő terméket tüntetnek el a boltból egy időre, hogy aztán azt visszakerülve eredeti
áron “akciózzák” le. Meg az ingyenes szállítás mindenre nagy betükkel, aztán mikor ráklikkelsz ott van alul apróban hogy x ezer ft feletti vásárlásnál. Nem írom ki a webshop nevét mert egyébként nagyon korrektek, de ez nagyon nem ok és büntetik is.Nekem sem tünt fel ez elsőre nyílván, sokadszorra estek le ezek a dolgok.

6 Likes

Igen, sajnos van ilyen… pár száz forintot/pár eurót rádobnak, aztán a 20% máris csakis 10-15 lesz igazából :frowning: ez van sajnos.

1 Likes

Igen, a kedvezmény összevonható! Más kérdés, hogy a 15+15 nem -30%-ot ad, hanem csak 27.75-öt matematikailag, mert leárazott árnak veszi a 15%-át, de ez még így is baráti :slight_smile:

2 Likes

Naná, hogy én is tapasztaltam már ilyen bohóckodásokat. :blush: Kisstílű megoldások…

1 Likes

Ezt a kupont ki kell nyomtatni, vagy hogy érvényes? :slight_smile:

1 Likes

Nekem is a jövő heti lesz az első. De szerintem igen.
Tegnap reggel mondta a férjem, ugorjunk át a szomszéd megyeszékhelyre, meg akar nézni valamit én meg “bemehetek” a Müllerbe. Mondtam neki: ne már, jövéhéten szeretnék menni.
Csak nézett rám, hogy nemet mondtam. :slight_smile:

4 Likes

Elegendő a kupont a pénztárnál a mobilodon bemutatni, nem kell kinyomtatni.

3 Likes