Akciók - tudsz róla?

Bocs, arra gondoltam, hogy aki háttal áll a képen tök jól van levágva a haja. Azt, hogy ki van a képen nem tudhatom, de haja tényleg jó. :ok_hand:

3 Likes

Egy ilyen fotón is látható a “frizura”?? :haircut_woman: Inkább a nagy “popsi” és a (sajnos) neméppen filigrán testalkat :grimacing::sleeping:
Amúgy én vagyok :grin:, ès bezsebelem a “bókot”, mert az én koromban már ritkán kapok.

11 Likes

katana

4 Likes

Akkor még egy kedves bók neked:
Igazán nagyon jól áll neked ez a hajszín ezzel a fazonnal, az alakoddal pedig semmigond nincs!
Nem kell mindenkinek vékonynak lenni, én is közepes vagyok,van akinek az áll jól! :heart_eyes: A nagy fenék sosem hátrány! :slight_smile::wink::smiling_face_with_three_hearts:

7 Likes

Kedves @Bella :heavy_heart_exclamation: tùlságosan jó vagy hozzám :kissing_heart: :kissing_heart:, köszönöm a bíztatást :smiling_face_with_three_hearts:, … de az én koromban (ha megtudnátok, lehet, hogy ki is tiltanátok erről a fórumról :face_with_hand_over_mouth::grin:) igencsak tisztában vagyok a “hozott anyaggal” :face_with_raised_eyebrow:.

5 Likes

Nekem egy volt kollégám (ffi) azt szokta mondani: “Kis fenék kis öröm, nagy fenék nagy öröm.” :smile:

8 Likes

Én azt vallom, hogy nagy test nagy élvezet :stuck_out_tongue:

4 Likes

Mindegyikkel egyetértek!:ok_hand:t5::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

https://www.marionnaud.hu/akcio/hetvegi-akcio-25/

1 Likes

:speaking_head::mega:: Szolgálati közlemény!

Szeptember 14-én Müller szombat lesz!
Az FB-sek sasolják, és tegyék majd közzé, hogy milyen extra akciókat hirdetnek.

3 Likes

Nálam mindennap Müller szombat van :rofl:.

6 Likes

Hát így azért könnyű…:star_struck:

1 Likes

Kiskoromban mindig menőnek éreztem, hogy milyen nagyszerű boltokat neveztek el rólam :D, mindig így mondtam ( persze csak így viccből mondtam), mai napig kellemes érzés tölt egy Müllerben vagy egy Alexandrában, mintha hazatérnék :D.

5 Likes

Voilà!

A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag ezekkel a kedvezményekkel vonható össze 2019. szeptember 14-én:

Rimmel dekorkozmetikumok 15+15%
Bourjois dekorkozmetikumok 15+15%
Dr. Organic csiga gél vagy Pro Collagen termékek 15+25%
Happy Skin termékek 15+10%
BOMB termékek 15+10%
Dolce&Gabbana illatok 15+15%
Shiseido termékek 15+15%
Mercedes-Benz illatok 15+15%
Clinique termékek 15+15%
Estée Lauder termékek 15+15%
Aramis / Michael Kors illatok 15+15%
Cavalli illatok 15+15%
Joop! illatok 15+15%
CK One All illatok (50ml és 100ml) 15+15%
CK Eternity Air férfi és női illatok 15+15%
CK Free illatok 15+15%
CK Eau Sublime illatok 15+15%
Escada Celebrate Life illatok 15+15%
Boss Orange Man és Woman illatok 15+15%
Boss Femme illatok 15+15%
Gucci Rush illatok 15+15%
Hugo Just Different illatok 15+15%
Emporio Armani női és férfi illatok 15+10%
Yves Saint Laurent L’Homme illatok 15+10%
Diesel termékek 15+10%
Trussardi minden női és férfi illat 15+10%
Bvlgari Omnia Candyshop 65 ml-es termékek 15+15%
Declare és Juvena termékek 15+10%
S.Oliver illatok 15+15%
Betty Barclay 20 ml-es EdT-k 15+15%
Himalaya Herbal samponok 15+15%
Nature Box termékek 15+10%
Barnängen termékek 15+10%

5 Likes

Bocs az értetlenségemért :sleeping:, de nincs tapasztalatom a Müllerbeli akciókban: mit jelent 15+15% ? 15% mindenre és +15% bizonyos márkákra (amiket @anon71190870 felsorolt) ?
Szerintetek Bp–en melyik a legjobb Müller?

1 Likes

Pontosan ezt jelenti. De a telefonodra előre töltsd le a kupont és ha több helyre is elmész, mindenhol használhatod. A pénztárosnak kell jelezned, hogy van kuponod, különben nincs kedvezmény.
A MOM parki Müller szerintem jó.

2 Likes

:kissing_heart: koszonom szépen :heavy_heart_exclamation: :kissing_heart:
No akkor sajnos még tovabb tudatlankodom :upside_down_face:, hogy kell letolteni ezt a kupont?:thinking:
A MOM pont jó lenne, kozel van a fiamhoz :+1:

1 Likes

Mobiltelefonról:

Vagy: laptopról ugyanerről az oldalról ki is nyomtatható és akkor papíron át kell adni fizetéskor.
Ill. a pénztárnál a Müller szombat előtti héten már vasárnaptól kinyomtatva is elérhető, aki akar, vihet belőle. De szombaton már nem szokott a pénztárnál lenni!
Hozzám is a MOM van legközelebb:)

2 Likes

Vegtelenul kedves vagy @Fiorentina :heavy_heart_exclamation:, nagyon szépen koszonom :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::heart:
Ki tudja, talan még véletlenül össze is futunk? :wink:

1 Likes

Nincs mit, remélem, hogy találsz majd valamit!
Ha gondolod, nagy örömmel - gyalog szoktam oda lesétálni :walking_woman: