Akciók - tudsz róla?

Egyébként tényleg… Meg a ruhaboltban.
A Douglasban az eladók tegnap nagyon ráértek, biztos szívesen segítettek volna választani néhány szépséget. De a 20% csak online él, szóval letettem az üzletben vásárlásról… :pensive:

2 Likes

Èn pàr napja ragadtam le az aldiban. Olyan kellemesen hűvös volt + a betegsèg, làz stb miatt olyan jòl esett, hogy fel- le sètàlgattam belassulva a tejtermèkes- felvàgottas òriàsi hűtőpult előtt. Legszívesebben kiterültem volna benne. Nagyon szerettem mindig a nyarat, 40 fok Szicíliàban meg sem kottyant, vàsàrolni ,piacra jàrtunk abban a hihetetlen hősègben. De màr nem bìrom olyan jòl. Tűző napot kerülnöm kell, mert egyszerűen megfàjdul a fejem. Ha fiammal megyünk fürödni a tòhoz, akkor is àrnyèkba ülök, vagy bevizezem egyből a fejem.

3 Likes

Nem mondott dátumot, de úgy beszélt róla, mintha már akár a jövő héten erre sor is kerülne.

3 Likes

Nekem magamat kell rendbe szednem. Hajmosás, manikűr, lakkozás. Este sétálunk egyet a kutyával, lehet beülünk egyet fröccsözni is. :clinking_glasses::smile:

2 Likes

Már én se bírom a napot, se a meleget, úgy mint régen. Holnap úgy is vége lesz!

Ez a Corvin. Megbíztam, hogy vegyen a Decathlonban a nagyobbik gyereknek tornacsukát (most is onnan van 38-as, még jó, de láttam, hogy van 39-es, és hogy legyen, mert amikor kinövi, tuti nem lesz…).
Mi meg itthon fedjük a könyveket. :sob::face_vomiting:

2 Likes

Na, béna vagyok, totál úgy nézett ki, mintha az Árkádban lenne…
Nem irigylem ezt a macerás programot, utálatosak azok a ragadós vacakok.

De jó lehetett ez a program :heart_eyes:

Az idei nyaron felenk is (ugyan nem Szicilia) kijutott a 40°C-bol (sot en mar a 30-at sem birom), ami ellen 2 jó kalappal vedekezem/tem az amúgy klassz piaci portyáimon; a nagyot, amit a baratnomtol kaptam, inkabb Floridaban használtam (ott ez szinte nelkulozhetetlen alap darab a ruhatarban), az itteni piacunkon pedig beleszerettem egy olyan csak “szemellenzos” valtozatba, cuki, praktikus es fiatalos … ez es egy Kat Von D szemoldok pomade volt az osszes nyari vasarlasom, se ruha, se cipo (a napokban erkezik meg egy Crocs rendelesem), se kozmetikum, se smink, még a learazasokat sem hasznaltam ki (ami, valljuk be oszinten, itt azért eleg nehez), eletem talan elso ilyen 3 honapos total relax periodusa ebből a szempontból (is).
Sokat tengerezunk, mint pl. ma is, szorgalmasan gyujtom a D vitamint.
IMG-20190901-WA0011

11 Likes

No pont nem volt a Red riot :sob: 4 szín volt kirakva mindössze…
Müllerben csak a Pacman volt kint az Essence-nél, nem néztem meg tüzetesen, de nem volt (még) lefosztva. Ha valakinek kell és siet holnap még tuti lesz mindenből belőle!

2 Likes

Már elvitték a többi színt, vagy a Douglas ennyit rak ki?

Sajnos csak ennyit árul :frowning: Neten van a háromszorosa…meglepett rendesen.

Nem értem, hogy miért, azért nem csillagászati összegű, hogy attól kelljen félni, rajtuk marad.

Nagyon sajnáltam hogy pont az őszies színek nem voltak. Lehet hogy csak MÉG nincsenek, mert érdekelne pár szín. Bár a Risky business és a Boom&bloom megvan, azok fantasztikusak. Csak kíváncsi lettem volna hogy a Red riot inkább piros vagy inkább pink élőben, erre pont nincs kint :sob:

Pedig pont az ősz jön… Nyxbe nem tudsz eljutni?

Hát, már nem vállalom be a bkv-t és férjem gyűlöli a Westendet :joy::joy::joy: Árkádba el szoktunk menni de Allé már messze van. Azt hiszem máshol nincs NYX. De sebaj, majd lehet bevállalom látatlanban :slight_smile:

1 Likes

A swatchok alapján nagyon szép szín, biztosan nem lősz mellé.:blush:

1 Likes

Remélem :slight_smile: Szeretem a NYX-et, kár hogy tőlem csak messze van állvány is, mert a Pólus még jó közel van, de az ottani Douglas picike, oda nem is tettek NYX pultot sajnos.

1 Likes

Innen látom, hogy mester a fodrász. :slight_smile:

@Gloria ugye viccelsz??