Majd legyetek szívesek sasolni az FB oldalukat, hamarosan kiteszik a listát is, hogy melyik márka ad extra kedvezményt a 15% felett.
Tá dám!
Ahogy így elnézem, elég szűkre szabták a parfümöket. Benne szokott lenni a Givenchy, Prada, Jean Paul Gautier vagy Nina Ricci is (emlékeim szerint), most meg alig pár márka
A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag ezekkel a kedvezményekkel vonható össze 2019. augusztus 31-én:
Miss Sporty termékek 15+15%
David Beckham termékek 15+15%
Beyoncé termékek 15+15%
BOMB termékek 10+15%
Organic Shop termékek 15+15%
Happy Skin termékek 10+15%
Coconutoil termékek 15+15%
Dori’s Coconut Kitchen 5+15%
Dolce & Gabbana illatok 15+15%
Shiseido Skin Lasting Liquid, Sheer, Perfect Comact alapozók 15+15%
Kenzo illatok 15+15%
Azzaro termékek 15+15%
Clinique termékek 15+15%
Estée Lauder termékek 15+15%
Aramis és Michael Kors termékek 15+15%
Davidoff termékek 20+15%
Jil Sander termékek 20+15%
Lacoste L.12.12 illatok 20+15%
Make Up Factory termékek 15+15%
DKNY termékek 15 + 15%
Tommy Hilfiger termékek 15+15%
Maybelline dekorkozmetikai termékek 35+15%
L’Oréal dekorkozmetikai termékek 35+15%
Perwoll 2,7 l-es, illetve az 1,8 l/2 l/22 db/24 db/28 db Persil mosószerek 10+15%
Hatalmas akció a Marionnaudban! De azt hiszem, mégsem rohanok megvenni…
És csak 20 millis. Erre mondják, hogy minden cseppje kincs
Inkább meg se nézem az összetevőlistáját. Ezért az árért kb. új arcot kellene növesztenie.
Első helyen víz, negyedik helyen alkohol…
szűzanyám, és még ronda is.
Jajj, ezek annyira durvák! Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen árkategóriás terméket kipróbálni, hogy megtudjam, mégis, mi lehet benne? De sosem adnék ennyit bármilyen krémért ez vágyálom marad
Ugyan nem egy free shipping, de a ColourPop oldalán majdnem mindenre 25% kedvezmény van.
Nem feltétlenül akció, de annyit dícsértük, hátha valaki ráharapna:
https://kremmania.hu/elado/sssaaa-2500ft-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta
Ho-ho-ho! Láttam!
Azon sakkoztam a Colourpop kapcsán vajon mi éri meg jobban? 40% de free shipping nélkül, free shipping teljes áron, vagy 25% úgy, hogy 50 dollár felett úgyis ingyenes a szállítás… költői kérdés, ti, hogyan kalkuláltok vásárláskor?
Szoktam én is számolgatni amikor a Colourpopos vásárláson gondolkodom. Szerintem ha eleget vásárolsz, akkor nincs különbség a free shipping + teljes ár vagy a shipping fee + 25% között, mert megspórolsz kb egy postaköltségnyit. A kedvencem a free shipping első óráiban történő kuponos vásárlás, mert szerintem az a legkedvezményesebb. Ha 40% mínusz van, szerintem egyedül akkor éri meg 50 dollár felett vásárolni, mert előfordulhat, hogy akkor összespórolhatsz egy vámnyi mennyiséget.
Most vásároltam volna egyébként, de a 9 pan paletták közül akartam venni kettőt, azok meg pont nincsenek az akcióban, úgyhogy ez nekem ki is esett. Arra várok, hogy free shipping legyen és éljenek a kuponok
Az a baj, hogy 50 USD felett már vámkezelik, tehát hiába ingyenes a szállítás, hozzá adódik még a vámkezelési díj és a vám. Tehát ez nem jön szóba.
Szerintem a CP termékekek abszolút megérik az árukat, tehát egy free shipping a legjobb, akár több rendeléssel is, hogy a vám határ alatt maradjon.
Ezért jó még a 40%-os vagy a 30%-os is, mert akkor lehet úgy sakkozni, hogy a kedvezmény fedezze a szállítási díjat, és még ne lépjen a határ fölé.
Pl. 30 dollárnyi cucc 40%-os akcióval 18 USD plusz a shipping (mondjuk 10-12 USD, nem tudom pontosan mennyi), akkor még árában van, de még nem vámkezelik. Ez csak példa, és elég alacsonyra szabva, talán 40 dollárnyi lehet az össz érték, hogy ne vámkezeljék.
Én múltkor rendeltem jelentős kedvezménnyel, azt hiszem 30% volt és kiszámoltam, hogy pár dollárral fizettem többet a free shippinges verzióhoz képest, szóval nekem megérte. 40%-kal már tuti nagyon megéri, ha az (emelt) vámhatárig, azaz kb. 40 dollárért rendel az ember.
Én is így számolgattam, köszönöm a visszaigazolást. Sajnálom, hogy nem volt amit kinéztél.
Na ezt lenne érdekes kiszámolni, hogy szállítással de akcióval sok kis csomag nem ugyanannyira jön-e ki, mint akciós ingyen szállítással de vámmal? Szerintem amúgy úgy van ez kitalálva, hogy kb.ugyanott legyen mindig az ember nem? Az nem tűnik fel a vámon, ha van 10 10 dolláros csomagod ugyanonnan, ugyanoda? Én most úgy számolgattam, hogy akció, ingyen szállítás, vám után mennyire jön ki a termék ára. most pl.a CP ceruzák 1800 Ft-ra jönnek ki, ami szerintem nem rossz, főleg, hogy egy nyx 2500 Ft.
És mi még mindig tudnánk szövetkezni:D.
Nem tiltja semmi, hogy egy rendelés után még párszor átgondoljam, hogy kéne még valami.
Milyen okos, egyszer azt mondta egy tanárom: “Mindenkinek jogában áll hülyének lenni.” :D, ezt megjegyzem magamnak:D.