Akciók - tudsz róla?

Majd legyetek szívesek sasolni az FB oldalukat, hamarosan kiteszik a listát is, hogy melyik márka ad extra kedvezményt a 15% felett.

1 Likes

Tá dám!
Ahogy így elnézem, elég szűkre szabták a parfümöket. Benne szokott lenni a Givenchy, Prada, Jean Paul Gautier vagy Nina Ricci is (emlékeim szerint), most meg alig pár márka :frowning:

A Müller szombati 15%-os kupon kizárólag ezekkel a kedvezményekkel vonható össze 2019. augusztus 31-én:

Miss Sporty termékek 15+15%
David Beckham termékek 15+15%
Beyoncé termékek 15+15%
BOMB termékek 10+15%
Organic Shop termékek 15+15%
Happy Skin termékek 10+15%
Coconutoil termékek 15+15%
Dori’s Coconut Kitchen 5+15%
Dolce & Gabbana illatok 15+15%
Shiseido Skin Lasting Liquid, Sheer, Perfect Comact alapozók 15+15%
Kenzo illatok 15+15%
Azzaro termékek 15+15%
Clinique termékek 15+15%
Estée Lauder termékek 15+15%
Aramis és Michael Kors termékek 15+15%
Davidoff termékek 20+15%
Jil Sander termékek 20+15%
Lacoste L.12.12 illatok 20+15%
Make Up Factory termékek 15+15%
DKNY termékek 15 + 15%
Tommy Hilfiger termékek 15+15%
Maybelline dekorkozmetikai termékek 35+15%
L’Oréal dekorkozmetikai termékek 35+15%
Perwoll 2,7 l-es, illetve az 1,8 l/2 l/22 db/24 db/28 db Persil mosószerek 10+15%

2 Likes

Hatalmas akció a Marionnaudban! De azt hiszem, mégsem rohanok megvenni… :astonished:

katana

4 Likes

És csak 20 millis. Erre mondják, hogy minden cseppje kincs :crazy_face:

2 Likes

Inkább meg se nézem az összetevőlistáját. Ezért az árért kb. új arcot kellene növesztenie.

1 Likes

Első helyen víz, negyedik helyen alkohol…

2 Likes

szűzanyám, és még ronda is.

1 Likes

Jajj, ezek annyira durvák! Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen árkategóriás terméket kipróbálni, hogy megtudjam, mégis, mi lehet benne? De sosem adnék ennyit bármilyen krémért :smiley: ez vágyálom marad :slight_smile:

Ugyan nem egy free shipping, de a ColourPop oldalán majdnem mindenre 25% kedvezmény van. :rainbow:

3 Likes

Nem feltétlenül akció, de annyit dícsértük, hátha valaki ráharapna:

https://kremmania.hu/elado/sssaaa-2500ft-essence-ho-ho-ho-szemhejfestek-paletta

1 Likes

Ho-ho-ho! Láttam! :wink:

1 Likes

Azon sakkoztam a Colourpop kapcsán vajon mi éri meg jobban? 40% de free shipping nélkül, free shipping teljes áron, vagy 25% úgy, hogy 50 dollár felett úgyis ingyenes a szállítás… költői kérdés, ti, hogyan kalkuláltok vásárláskor?

Szoktam én is számolgatni amikor a Colourpopos vásárláson gondolkodom. Szerintem ha eleget vásárolsz, akkor nincs különbség a free shipping + teljes ár vagy a shipping fee + 25% között, mert megspórolsz kb egy postaköltségnyit. A kedvencem a free shipping első óráiban történő kuponos vásárlás, mert szerintem az a legkedvezményesebb. Ha 40% mínusz van, szerintem egyedül akkor éri meg 50 dollár felett vásárolni, mert előfordulhat, hogy akkor összespórolhatsz egy vámnyi mennyiséget. :smiley:
Most vásároltam volna egyébként, de a 9 pan paletták közül akartam venni kettőt, azok meg pont nincsenek az akcióban, úgyhogy ez nekem ki is esett. Arra várok, hogy free shipping legyen és éljenek a kuponok :smiley:

2 Likes

Az a baj, hogy 50 USD felett már vámkezelik, tehát hiába ingyenes a szállítás, hozzá adódik még a vámkezelési díj és a vám. Tehát ez nem jön szóba.

Szerintem a CP termékekek abszolút megérik az árukat, tehát egy free shipping a legjobb, akár több rendeléssel is, hogy a vám határ alatt maradjon.
Ezért jó még a 40%-os vagy a 30%-os is, mert akkor lehet úgy sakkozni, hogy a kedvezmény fedezze a szállítási díjat, és még ne lépjen a határ fölé.
Pl. 30 dollárnyi cucc 40%-os akcióval 18 USD plusz a shipping (mondjuk 10-12 USD, nem tudom pontosan mennyi), akkor még árában van, de még nem vámkezelik. Ez csak példa, és elég alacsonyra szabva, talán 40 dollárnyi lehet az össz érték, hogy ne vámkezeljék.

1 Likes

Én múltkor rendeltem jelentős kedvezménnyel, azt hiszem 30% volt és kiszámoltam, hogy pár dollárral fizettem többet a free shippinges verzióhoz képest, szóval nekem megérte. 40%-kal már tuti nagyon megéri, ha az (emelt) vámhatárig, azaz kb. 40 dollárért rendel az ember.

2 Likes

Én is így számolgattam, köszönöm a visszaigazolást. Sajnálom, hogy nem volt amit kinéztél.

Na ezt lenne érdekes kiszámolni, hogy szállítással de akcióval sok kis csomag nem ugyanannyira jön-e ki, mint akciós ingyen szállítással de vámmal? Szerintem amúgy úgy van ez kitalálva, hogy kb.ugyanott legyen mindig az ember nem? Az nem tűnik fel a vámon, ha van 10 10 dolláros csomagod ugyanonnan, ugyanoda? Én most úgy számolgattam, hogy akció, ingyen szállítás, vám után mennyire jön ki a termék ára. most pl.a CP ceruzák 1800 Ft-ra jönnek ki, ami szerintem nem rossz, főleg, hogy egy nyx 2500 Ft.

És mi még mindig tudnánk szövetkezni:D.

Nem tiltja semmi, hogy egy rendelés után még párszor átgondoljam, hogy kéne még valami. :smiley:

2 Likes

Milyen okos, egyszer azt mondta egy tanárom: “Mindenkinek jogában áll hülyének lenni.” :D, ezt megjegyzem magamnak:D.

2 Likes