Na Győr felé félúton megvettem mobilon a Nabla Secretet. Ilyet se csináltam még.
Vasárnap estig pedig még megálmodom, hogy akarok-e onnan még valamit.
Szerintetek ilyen nyár végi akció lesz még a Cult Beautynál is?
Szokott lenni?
Nekem is kívánságlistás a Secret paletta, de kibírtam, még nem veszem meg😀 Majd max. Black Fridaykor.
Ma free shipping van a Tarte-nál, de csak tarte rewards tagoknak (én az vagyok, bár arra nem emlékszem, hogy hogyan lettem).
Holnap mindenre 25% a Marionnaudban. Legalábbis a győriben, ami egy hatalmas csalódás volt a számomra.
Miért volt csalódás?
A dekorkozmetikumokból nagyon kicsi a választék, és minden rettentő drága. A Bourjois állvány tök üres volt, ecsetleárazás se volt. Na mindegy, meglesz a Nabla Secret, holnap meg Douglas!
Most meg irány a borfesztivál.
Sajnálom, hogy csalódást okozott!
Az olyan rossz, amikor készül rá az ember, tervezget, aztán semmi.
Képzeljétek: 20-án rendeltem a Marionnaud webshopjáról. Bolti átvételt kértem, amiről még nem kaptam értesítést, de az ünnepi hétvégére való tekintettel nem is hiányoltam nagyon. Ma felhívott egy hölgy sűrű bocsánatkérések közepette, hogy elszámolás történt a fizetésnél és még 10% kedvezményre vagyok jogosult. (Mindenféle akció volt érvényben a vásárláskor, eléggé elvesztettem a fonalat a rendeléskor a harmadik akciós levonásnál.) A hölgy biztosított, hogy természetesen ennek megfelelően módosították a számlát, de sajnos a sok megrendelés miatt csak hétfőn tudom átvenni a rendelésem… Nem mintha korábban szerettem volna .
Ilyen pozitív élményem se volt még .
Hétvégére nagyon beharangozták az akciókat, de egyelőre csak néhány márka esetében adnak 15%-os engedményt, meg két ABH paletta olcsóbb. Remélem nem ez lesz a nagy hétvégi akció, figyelembe véve hogy a Beauty Bayen a készlet egy harmada szerintem le van árazva .
Még kivárok, a szülinapi kuponom 31-ig érvényes, nem akarok kétszer rendelni.
A Cult Beautyról biztosan fogok, úgyhogy most a Beauty Bayt ki is hagytam.
Hol? En csak a Beauty Bay-t làttam.
Úgy látom a Clarins Rajongói Klub honlapján 20+20% kedvezmény van. Viszont sosem rendeltem még, szerintetek megbízható az oldal?
Igen, most van ez a kajakos akció, 25% két teljes árú vásárlása esetén. Én tegnap voltam véletlenül a Westendben, hát, mondom, akkor már benézek: két csodás Jeffree Star palettával lettem gazdagabb!
Feelunique-nál is van most mystery bages akció 50 eurós vásárlás esetén és GETLUCKY kóddal. Rendel valaki? Vajon mi lehet a meglepetéscsomagban, volt már ilyen korábban?
Nem szeretnék ennyiért rendelni, csak kíváncsi vagyok.
Augusztus 31-én Müller szombat!
Rákerestem neten, ezen a linken szerepel a meglepi (mondjuk kérdés, hogy mindenki ugyanazt kapja-e…): https://community.debenhams.com/t5/The-Clubhouse/50-spend-at-Feel-Unique-free-not-so-exciting-mystery-gift/m-p/248201
Köszi szépen!
Köszönjük