Akciók - tudsz róla?

Rendeltem is tegnap egy csomaggal, mert az utolsót koptatom, ajándék fogkrém is járt hozzá.
Így az ingyenes szállítás+ 20% xmas kóddal már tényleg szuper áron volt, a 100 ml Opalescence fogkrém se fájt annyira ( 3300 az alapára) .
Köszi @umpalumpa , hogy szóltál :slight_smile:

1 Likes

Jó, hogy tegnap tetted, ma már nincs mindenre ingyenes szállítás és az akciók is kezdenek kifújni kissé…

2 Likes

Kivételesen nem voltam tutyimutyi :slight_smile:
10- ből 9,8x az van, hogy mire átgondolom mi az ami valóban kell addigra vagy a termék fogy el vagy az akció jár le :smiley:

2 Likes

Nekem is volt, hogy vasárnap rendeltem gyorsan és jó, hogy nem hagytam jövő hétre. :slight_smile: Úgy vettem észre, hogy Notinon hétfőtől vasárnapig tartanak az akciók.

1 Likes

Néhány kupon, hátha valaki hasznát veszi:
20221205_104408
Egy kivétellel online használhatók

5 Likes

IMG_20221205_194748

2 Likes

25%-os Bookline kuponkód: BLTAMAR25

A BLTAMARA25 kuponkóddal érvényességi ideje alatt 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Könyv kategóriában található valamennyi új, magyar nyelvű könyvet.

A kupon érvényességi ideje: 2022. december 4. 20:00 órától december 6. 23:59 óráig tart és egy alkalommal használható fel. Ajánlatunk kizárólag a Könyv kategória termékeire érvényes.
A kupon által kínált kedvezmény minden esetben a könyv eredeti árából kerül levonásra, akciós illetve extra áras termékek megvásárlása esetében nem használható. Az akció e-könyvekre, e-hangoskönyvekre, antikvár könyvekre, ajándékkártyákra, utalványokra és idegen nyelvű könyvekre nem vonatkozik.

2 Likes

óóóó, ezt gyorsan be is szereztem, köszi a fülest…

1 Likes

Kiko-nál 3-at 2-ért akció van.

A szállítási költségek elég magasak, de 18000 HUF fölött ingyenes (8000 alatt 3700, 8000-18000 között 2500).
Nem tudom szeretitek-e a márkát. Van valakinek olyan terméke tőlük, amit nagyon bír?
Én állandóan hezitálok, be a kosárba, ki a kosárból… Eddig még nem rendeltem innen. Aztán a KM piactéren szoktam venni ezt-azt.

1 Likes

Nekem vegyes tapasztalataim vannak. A highlighterem tök átlagos, de a bronzeremet imádom tőlük, nagyon jó minőség és színben is tökéletes. Rúzsok között sikerült olyat kifognom, ami összevissza kenődik mindenhova… De van tőlük átlagos minőségű rúzsom is, úgyhogy nem tudom, mitől függ, melyiknek milyen a minősége. Talán az, hogy az előbbi egy fényes rúzs, az utóbbi pedig matt. A szempillaspirál jól működött, érdemes szerintem próbálgatni, bár 3 hónap után már úgy emlékszem a festék elkezdett peregni, vagy lefolyt napközben, már nem tudom pontosan. De az elején szerettem.

1 Likes

Nekem stickem van amit vízállónak írtak, de nem az, felkenődik a szemhéjamra. A Pupáé az tart mint a beton. A bronzer tényleg nagyon szuper, de a legvilágosabb is határeset színben. Annyira nem lett nagy szerelem a márka.

1 Likes

Bronzert, pirosítót nagyon szeretem tőlük. Alapozó nem lett szerelem, a rúzs elmegy, a púderek is okésak, de semmi extra. A dizájnt szeretem nagyon :grin:

2 Likes

Igen szépek a limitált kiadások. Csajos, glamúros, de nem túlzás. Az is szembe jut, hogy legtöbbször ugyanaz a formula csak másképp nyomtatják a púder kompaktokat :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Áttetsző púderem van, azt szeretem. Van egy pirosítóm, elmegy kategória. Volt egy kis négyes szemhéjpúder szettem, az elég gyengécske volt, és egy fényes rúzs, annak a színe nem lett jó, így továbbadtam, nincs tapasztalatom róla. Egyszer rendeltem tőlük, de nem estem szerelembe a márkával végül.

1 Likes

IMG_20221213_051106

Sziasztok, bonami.hu-ra szokott lenni kuponkód?

1 Likes

Időnként hírlevélben szoktam kapni, most az őszi-karácsonyi időszakban kb minden második héten jött valami. A legközelebbit megosztom veled.

Köszönöm szépen, feliratkozom akkor én is hírlevélre :slightly_smiling_face:

Lehet, hogy azért ilyen olcsó, mert a régi csomagolásban van? Kicsit félek tőle.

Nem akciós , csak nem tudom hova tegyem őket :slight_smile:
Teljesen odavagyok a Paperblanks slim naptáraiért, de egyre kevesebb típus elérhető belőle, idén konkrétan 3 féle közül lehetett választani, ezért gondoltam, hogy megnézem a Reálwebshopot is, mert ajándékba innen már többször vettem jegyzetfüzetet.
Sikerült lecsapnom egy Van Gogh Csillagos éjszaka borítójú, mágneszáras kis könyve és nagyon örülök neki. Árban is fele mint a Paperblanks, gyönyörű a borítója, micsoda deal :slight_smile:

6 Likes