Akciók - tudsz róla?

Müllerben van Avéne?

Igen, de csak néhány termék volt a polcon.

1 Likes

Hajápolás: Lee Stafford, a szettek nagyon jó áron vannak. Orofluido olaj.
Bőrápolás: Missha, szettek szintén jó áron kaphatóak, Lancaster és Shisheido naptejem is innen volt.
Szájhigiénia: Mediblanc és Curaprox fogkefe , Opalescence fogkrém.
Smink: Shiseido
Testápolás: Vivian Gray

1 Likes

Advert(isement), reklám angolul :slight_smile:

Az a Seminalis nevű csoda. Állítólag. Én még nem szagoltam. :smiley:

Vagy ez .

Ennyire “különleges “nem akarok lenni.

Nekem a Mediblanc fogkefék sajnos nem váltak be, konkrétan a 2. fogmosásnál potyogtak/lógtak ki a szálak belőle, illetve a “super soft” minősítés rajta számomra majdnem mediumnak érződött. 😮‍💨 2 dobozzal is így jártam, csak hogy dupla bosszúságom legyen benne…

1 Likes

Először azt hittem én fogtam ki rossz szériát. Nekem is ilyenek voltak a Mediblanc-ok :frowning:
5 db-ot használtunk el kínnal-keservvel. Aztán visszatértem a Curaprox-hoz.

2 Likes

Azta, érdekes, én a Mediblancet még jobban szerettem, mint a Curaproxot. Bevallom annyira bejött, hogy már régebb óta használom az egyiket, mint kéne, annyira kényelmes és jó állapotban van, hogy eddig még sajnáltam kidobni, pedig általában nem vagyok szívbajos cserélni a fogkeféket :grin:

2 Likes

Nekem is bevált a Mediblanc már 2x vagy 3x vettem , utoljára 5- ös packot. Havonta cserélem a keféket , nekem nem volt gondom velük.
A Kentet szeretném még kipróbálni de az nem lakik a Notinon.

Lehet, hogy tényleg rossz sorozat? Ha Nektek @macooka -val nem volt bajotok vele, akkor van rá esély. De azért nincs kedvem újra próbálkozni :grin: A fiam amúgy is gyepálja a keféket, szóval inkább nagy mennyiségben veszek neki bambusznyelűt. Én meg maradok a bevált a Curaprox-nál, néha meg azt felváltva elektromos fogkefét használok.

1 Likes

Nagyon finom amúgy, ilyen tejes, picit oudos, szantálfás kellemes illat, semmi köze a nevéhez :smiley:

Sajnos nekem sem jött be a Mediblanc. :slightly_frowning_face:

1 Likes

IMG_20221204_090119

1 Likes

Marionnaud, ma 30% kedvezmény 7000 Ft felett.

IMG_20221204_090652

1 Likes

Néhány cégnél egész jó akciók vannak most. Vagy legalább is úgy tűnik. Ez tavaly is így volt?
Aranyosak ezek az adventi naptáras napi diszkontok :slight_smile:

Karácsony előtt mindig szoktak lenni úgy vettem észre :slight_smile:
A kicsik is próbálnak ha mást nem akkor csak 1-2 màrkát olcsóbban adni, mindenki próbálkozik.

1 Likes

Na pont ugyanez vagyok én is. Kialakult az a pár termék/termékcsoport, ruha stb., amik nagyjából alapvetőek és azokból van itthon +1 db, hogyha bármi történik, ne boruljak ki, hogy “úristenúristen elfogyott most mi lesz”. Ez így számomra megnyugtató. De minden egyébből úgy vagyok, hogyha durván szükség van rá, nem fogok akciókig várni, illetve nem vagyok külön kihegyeződve ezekre a glamour meg blackfriday és hasonló napokra. Főleg, hogy megfigyeltem, az akciók előtt 2-3 héttel szépen finoman elkezdik megemelgetni az árakat és utána azokat akciózzák vissza az eredetire. Arról már nem is beszélek, hogy azok a tömegnyomorok és szállítási csúszások, beakadt webshopok és az ezzel járó ideglelés nekem nem ér 4-500, ne adj isten ezer forint árkülönbséget. Itthon viszont sajnos olyan mértékű akciók nincsenek, amikért megéri görcsölni. A külföldi rendelések szállításai meg határidői miatt, plusz a vám, amiket itt tőletek olvasok, hogy macerás, az nekem meg külön kiborító.

1 Likes

Screenshot_20221205_081455

2 Likes

Plusz egy rajongó. Sokkal jobban szeretem, mint a Curaproxot. Eddig csak jót fogtam ki, és direkt szeretem, hogy nem annyira puha, mint a C betűs. Alig vártam, hogy a közepest újra lehessen kapni, mert egy ideig nem volt.

2 Likes