Akciók - tudsz róla?

Köszi, pont jókor. :blush:

1 Likes

Mostmár mindenre megvan a 40%
image

7 Likes

Egyébként nekem a skin kóddal is mindenre vonta a 40et. Lehet, hogy véletlenül előbb beállították.

Szerk: most nézem, nem véletlenül, hanem egy skin kódos terméknél is a teljes végösszegből vonódik a plusz 10%. Ez nálam úgy jelent meg a visszaigazolásban, hogy minden mellett ott van a -40%

4 Likes

Skinsmart akció, a kóddal elvileg még kedvezményesebben.

Screenshot_2022-11-22-17-56-38-106_com.instagram.android

7 Likes

Clinique: online rendelés esetén 18.000 Ft felett 35% kedvezmény! A kosárban automatikusan levonja.
image
Kivéve a szettek és mini termékek

4 Likes

IMG_20221124_204604

2 Likes

IMG_20221124_205143

3 Likes

Parfois oldalán kétszer vonja le a kedvezményt, miután az adott terméket megnyitom. Tehát listázva az ékszereket pl 50%, de ha megnyitsz egyet, akkor megint levonja, tehát 75% kedvezmény lesz ebből. Többi dologra 20+20%.
Amúgy nem tudom, hogy ez valami hiba lehet e, de mindenesetre rendeltem.

5 Likes

Curlygirl.hu oldalon leárazások.

1 Likes

IMG_20221125_083418

IMG_20221125_083434

3 Likes

NARS

Screenshot_2022-11-25-13-39-21-895_com.google.android.gm

1 Likes

Most nem reklámozni jöttem, hanem érdeklődni, hogy más is tartotta magát és nem költött csak ha muszáj volt, de jött ez a hülye black friday mindenhol és bevásárolt több helyen? :sweat_smile:
Régen volt rajtam ilyen vásárlási láz, nem tudom mi van velem. Talán elvonási tünetek, amikor meglátom a % jeleket? :blush: :sweat_smile: :face_with_hand_over_mouth:
Ti hogy álltok?

13 Likes

Én már egy jó ideje nagyon megtervezem az ilyen kiadásaimat, van egy listám, hogy mit szeretnék és arról pipálok ki dolgokat. Egy nem tervezett vásárlásom volt még így is, de a listán lévő dolgok rovására.
Figyelem az árakat, keresem a kedvezményeket, és vártam a black fridayt is, de szerencsére annak már tudok ellenállni, hogy csak egy akció miatt vegyek meg valamit.

Ezt én is érzem, de bennem olyan nyomasztó gondolatokat kelt, mert folyton arra gondolok, hogy ha most nem veszem meg “1 hét múlva/1 hónap múlva” már még kevesebbet ér a pénzem. Szóval takarékoskodás helyett kiadásra ösztönöz és ez borzasztó.

7 Likes

Aha, én is ebből indultam ki, hogy mi van, ha holnap drágább lesz, mert amúgy az lesz. De ez nem igazán jó hozzáállás, legalább is részemről. Inkább igyekszem lemondani. Egy ideje nem okoz problémát, de most valami bajom lehet (még nem jöttem rá mi az), azért engedtem a nyomásnak.
Persze voltak olyan cuccok is, amik kellettek (gyerekruha, cipő), de a fele inkább az egómnak kellett.

6 Likes

Nekem is van egy vásárlási listám, két csoportra osztva: egyikben azok vannak, amiket mindenképp meg kell vennem előbb-utóbb (háztartási dolgok, kozmetikumok, olyan ruha és cipő ami muszáj, mert már elkopott a korábbi, stb). Ezekből egy nagyobb akció esetén betárazok, mert ígyis úgyis költeni kell rá majd később.
A másik listán pedig a kívánságok vannak. Amiket régóta szeretnék, de lehet nélkülük élni. Ezeket gyakran többször is lecsekkolom személyesen a boltban (pl. ha sminktermékről van szó), és csak akkor veszem meg, ha meggyőződtem, biztosan ki fogom használni. Nincs túl sok holmim, de azok minőségiek, nagyon szeretem mindet, illenek hozzám. Így sikerül kikerülni a felesleges pénzszórás csapdáját.
De amúgy igen, még én is észrevettem magamon, hogy talán most valahogy nagyobb a nyomás a vásárlásra, mint korábban. Ma beugrottam a MAC-be, hogy egy korábban kinézett palettát élőben is lecsekkoljak mielőtt megveszem. Annyian voltak, hogy kint állt a sor, a biztiőr nem győzte visszatartani az embereket. A platetta gyönyörű darab és most igazán megérte volna, de végül visszatettem, mert vannak nagyon hasonló színeim. A biztiőr épp mellettem állt, megjegyezte, hogy ilyet ma nem nagyon tapasztalt és hogy korábban kenyérért tolongtak így az emberek, mint most ezekért a drága holmikért… Azt mondta, mindenki meg van veszve és hogy teljesen kikészült ma :confused:
Szóval most valahogy valami más…

10 Likes

Úristen, a Mac-nél ilyen volt? :flushed: És ezt a 30% diszkont tette?

Nagyon tudatos vagy Te is és @Piko888 is! Szeretnék mindig ilyen lenni.
Végül vettél valamit ezekben a napokban, amit nem kellett feltétlenül vagy kibírtad?

3 Likes

Több termékre 40%-is volt😃 plusz ha bizonyos termékekből választott az ember, még -10% lejött…

4 Likes

Sajnos én is bűnös vagyok ebben… hónapokig nem éreztem kísértést, de most kicsit sokmindenre nem tudtam nemet mondani, pedig igazából szükségem semmire nem volt. Egyrészt bűntudatom van, másrészt meg úgy érzem kellett a lelkemnek és megérdemlem. Változó, hogy mikor melyik érzés erősebb. :confused:

9 Likes

Hű, az itt Mo-on már tényleg valami! Akkor nem csoda a tolongás.

1 Likes

Mondjuk azt, hogy megünnepled a kitartásodat, hogy ilyen szép eredménnyel betartottad a magadnak tett ígéreted és teljesítetted a kihívást. Nem semmi, hogy hónapokig bírtad! :medal_sports: Igen, megérdemled :slight_smile: :gift:
A pénzt biztos nem a kosztpénzből költötted el és a továbbiakban folytatod a jó szokásodat, hogy nem költesz össze-vissza. Meg fogod találni az egyensúlyt, mint @Zsofia és @Piko888

4 Likes