Akciók - tudsz róla?

Marionnaud -30% törzsvásárlóival!

Nekem nem rémlik hogy a Marionnaud küldött volna birthday kupont valaha, ellenben Douglas igen, 10%, 3 hónapig felhasználható.
Nem erőltették agyon magukat.

DM, az új app-ban 20x pont, ügyfélfiók összekapcsolása 200 pont. Szeptember 14-ig.
Nagyon fontos: nem a plasztik kártyát kell lecsippantatni, hanem az app-ban lévő QR kódot!

Nekem volt egy 10x kuponom hozzá, + havi kuponok, szóval egy 20ezres vásárlás felét visszakaptam pontban.
A TLC-n volt ilyen kuponvadász műsor :rofl:

9 Likes

Ott van az e-mailben, hogy automatikusan levonódik a végén a szülinapi kedvezmény (de nem összevonható).
Screenshot_2022-09-09-16-47-25-169_com.google.android.gm

Notino, mindkettő akcióban teljes méretű termék jár a vásárlás mellé. Ingyenes szállítással.

IMG_20220912_091815

IMG_20220912_091728

7 Likes

Mit javasolsz vásárolni elsőre? - én még nem használtam koreai kozmetikumot.

1 Likes

Hű, nem tudom. :hugs:
Egy ideje nem vettem koreai cuccot, egy dologra vagyok rákattanva, a fenti snail mucin. De itthon 8-10 ezer Ft, annyit nem adok érte. Na de most kettőt kaptam, 8500 Ft, kifejezetten tonerezni, 7skinezni kell télre, de csodát nem várok.
Ezt a sűrűbb géles állagot még nem sikerült európai márkánál megtalálni.
Szerintem nézd meg a KM-en vagy itt esetleg hozzáértő fórumtárs @Vicus @Amadea @koalace tud segíteni. Bocs, most nem jut eszembe, de tudom hogy többen használják az ázsiai termékeket.

2 Likes

Attól függ, hány éves vagy, mi a cél, milyen a bőrtípusod, van e érzékenységed, vagy vmilyen bőrproblémád… etc.

1 Likes

Milyen típusú terméket szeretnél (toner, esszencia, hidratáló, lemosó, fényvédő…)?

1 Likes

Extra probléma nincs, de a kor miatt gravitáció sajnos beindult.

1 Likes

Toner és ránctalanító, feszesítő krém

1 Likes

Én ha új terméket akarok próbálni vagy kísérletezni, elsősorban itt nézem meg a kínálatot, van pár mini kiszerelés :slight_smile: Mini / Termékminta

3 Likes

Igen, csak most a futó Notino akciót akartam…

Ohh, igaz is, hupsz​:sweat_smile: Na nem baj, hátha a jövőben attól még jól jön ez is :grin:

1 Likes

Köszi szépen

1 Likes

Snail mucin es krem nekem is kedvenc. De egyébként fényvédő óriási mennyiségben, retinol fokozatosan, C vitamin. Nagy csodak nincsenek a bőrápolasban sem. Fontos a rendszeresség, kitartas. Ami még fontos szerintem, kellő mennyiségű terméket kell feltenni.

2 Likes

Ezt nagyon szerettem, most is van egy mini tartalék a fiókban:

És ezt, bár nem tudom, a te bőröd mennyire bírja az AHA-t és a BHA-t, az előbbi szuper sav az anti-aginghez:

Igazából egyik tonerrel se lősz mellé.
Ha ránctalanítás, akkor retinol, de koreai retinolos készítményt még nem használtam.

3 Likes

Én az a típus vagyok, aki nem márkahű, sőt egy branden belül is, mindig váltogatok. Talán Clarins, Shiseido egy - egy terméke újravevős. Koreai vonal teljesen kimaradt nálam ,vhogy mindig elsétáltam mellette.
Köszi mindenkinek az infókat a tonikkal próbálkozom + a snail szérummal első körben.

1 Likes

IMG_20220913_064512

2 Likes

Én ezt a tonert is szeretem

Illetve ezt is szívesen használtam:

Most ez van otthon:

1 Likes