Köszi szépen!
Idén valóban ritkábban volt.
A hónap utolsó vagy utolsó előtti keddjén szokott lenni.
20% a kedvezmény, de nincs értékhatár. (Tavaly 30% is tudott lenni, de azért egy bizonyos összeg felett kellett vásárolni.)
Köszi az infót!
Ma 30% kedvezmény mindre a Schüsslernél:
Ma lesz night shopping.
Én itt azt látom, hogy jelenleg nincs meghirdetett esemény. Facebookon megtaláltam, de hol vannak a kuponok?
Jaj tényleg
Köszi a memót! szegény pénztárcám…
Én szóltam… A Mammut már le is húzta a rolót. Lesznek itt még jobb kedvezmények is!
Nemár. A hűségcsekkeim.
Azokat még bőven beválthatjuk, legalábbis remélem. Belenézek a varázsgömbömbe, hátha látok benne öt számot!
A Mammutbeli Marianyó régóta halódott. Anno a 2000-es évek elején még 3 üzletük volt. 2 db a Mammut 1-ben, 1 db pedig a 2-ben.
Vajon mi lesz a többi bolttal?
Hú, én erre már nem is emlékeztem! Nem semmi, akkor három bolt meg tudott élni, most már egy sem. Az is feltűnt, hogy nem sok, pontosabban kevés ember volt a bevásárlóközpontban.
Kezd egyre jobban láthatóvá válni, hogy az emberek meggondolják, hogy mire mennyit költsenek.
Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e, Marionnaudnál a szülinapi kedvezményt online is igénybe lehet venni? Mert azt írja, egész hónapban érvényes viszont nem találom sehol hogy hol lehet ezt érvényesíteni
Kupinkódot adtak? Azt a kosárban lehet megadni. De ha van kártya regisztációd, nost 30% van mindenre.
Nem kaptam kuponkódot, mióta regisztráltam hűségkártyát ez az első szülihónapom és nem tudom, kupont kapunk e ilyenkor vagy automatikusan mindenre van kedvezmény, és ha utóbbi akkor vajon a mostani alap 30% kedvezmény miatt nem látom?