Akciók - tudsz róla?

Köszi szépen! :slight_smile:

Idén valóban ritkábban volt.
A hónap utolsó vagy utolsó előtti keddjén szokott lenni.
20% a kedvezmény, de nincs értékhatár. (Tavaly 30% is tudott lenni, de azért egy bizonyos összeg felett kellett vásárolni.)

1 Likes

Köszi az infót!

1 Likes

Ma 30% kedvezmény mindre a Schüsslernél:

1 Likes

Szombaton Müller szombat:

https://www.mueller.co.hu/aktualitasok/akciok/mueller-szombat/

6 Likes

Ma lesz night shopping.

1 Likes

Én itt azt látom, hogy jelenleg nincs meghirdetett esemény. Facebookon megtaláltam, de hol vannak a kuponok?

@Vicus ez múlt héten szombaton volt, 27-én. Valószínűleg azért nem találsz már róla semmit.

Jaj tényleg :rofl:

1 Likes

Köszi a memót! :smiley: szegény pénztárcám…

1 Likes

IMG_20220901_065403

2 Likes

Én szóltam… A Mammut már le is húzta a rolót. Lesznek itt még jobb kedvezmények is!

1 Likes

Nemár. A hűségcsekkeim. :sob:

Azokat még bőven beválthatjuk, legalábbis remélem. Belenézek a varázsgömbömbe, hátha látok benne öt számot!

1 Likes

A Mammutbeli Marianyó régóta halódott. Anno a 2000-es évek elején még 3 üzletük volt. 2 db a Mammut 1-ben, 1 db pedig a 2-ben.
Vajon mi lesz a többi bolttal? :thinking:

Hú, én erre már nem is emlékeztem! Nem semmi, akkor három bolt meg tudott élni, most már egy sem. Az is feltűnt, hogy nem sok, pontosabban kevés ember volt a bevásárlóközpontban.
Kezd egyre jobban láthatóvá válni, hogy az emberek meggondolják, hogy mire mennyit költsenek.

2 Likes

IMG_20220902_134701

2 Likes

Sziasztok!:smiley: Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e, Marionnaudnál a szülinapi kedvezményt online is igénybe lehet venni? Mert azt írja, egész hónapban érvényes viszont nem találom sehol hogy hol lehet ezt érvényesíteni :confused:

Kupinkódot adtak? Azt a kosárban lehet megadni. De ha van kártya regisztációd, nost 30% van mindenre.

Nem kaptam kuponkódot, mióta regisztráltam hűségkártyát ez az első szülihónapom és nem tudom, kupont kapunk e ilyenkor vagy automatikusan mindenre van kedvezmény, és ha utóbbi akkor vajon a mostani alap 30% kedvezmény miatt nem látom?:smiley: