Akciók - tudsz róla?

Mindent a vevőkért! Mintha nem is akarnának eladni… :hot_face:

2 Likes

Látod, milyenek vagyunk? Magunkban keressük először a hibát! Nem, az oldalnak az utolsó percben is hibamentesen kellene funkcionálnia! Nagyon bosszantó! Brrr!

3 Likes

Hát, igen… Úgy tűnik, annyira jól megy nekik, hogy nem számít, ha néhány vevő nem tud vásárolni, ezért máshova megy.

1 Likes

A Marionnaudra egyébként rengeteg panaszt hallok mostanában, én már nem is akarok tőlük vásárolni.

1 Likes

Nekem régebben volt velük több bajom. Avas EL rúzs, ezer éves EL szemhéjpúder, és a reklamációkezelésük kb. mintha a felest akarnád visszavetetni a sarki késdobálóban.

1 Likes

Nézzétek meg, nagyon komoly leárazás is van, pl. fényvédőkre. Bioderma, La-Roche Posay, Uriage + vitaminok is.

IMG_20210816_081000

14 Likes

Givemeglow küldött nekem egy kupont, 10% glowingdoll10 kuponkóddal.

Köszönöm, hogy szóltál, az orrspray szuper áron van. No és a Szentgyörgyi C vitamin is. Bevásároltam :smiley:

1 Likes

IMG_20210817_115756

https://www.marionnaud.hu/?gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASojemQVq4B_VF0F8IEWYsPpF5WbMdyksgOVLw1p3muCyKzW1IVXxYwaAnWKEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

2 Likes

https://www.pinkpanda.hu/marka/nabla?utrack=deda7157-5cec-498d-b915-6f2f5601df8d&utm_source=FBIG_Ads&utm_medium=FBIG_Ads&utm_campaign=NablaPromo-50
Nabla termékek akár féláron (és tényleg).

2 Likes

Ez a második akció volt, amikor nem tudtam bankkártyával fizetni, mindig visszadobott az oldalra, hogy nem jó a jelszavam. Azt hiszem, én befejeztem a Marionnaud-val.

Telefonnal próbáltad leadni a rendelést?
Azon a bankkártyás nekem se működik, de a Douglas-nál sem, ezért mindig asztali gépről vagy laptopról indítom a megrendelést.
A Douglasba be sem tudok jelentkezni telefonon. :smirk:
Amúgy mindkettő webshop egy kalapot ér, nem is lehet normálisan keresni, szűrni.

2 Likes

Velem is előfordult ilyen. Ilyenkor az segített ,hogy a telefonon töröltem minden előzmènyt ès így újra fel tudtam jelentkezni. Most is így sikerült rendelnem a 30 százalèkos akcióban. Amit sajnálok hogy megszűnt az üzletben fizetès lehetősége csomagátvètelkor , csak előre lehet fizetni.

Első alkalommal telefonon, másodjára laptopról. :face_with_raised_eyebrow:

Köszi, ha lesz megint akció, próbálom újra.

Vasárnap éjfélig minden -20%
Screenshot_20210821-163751~2

2 Likes

Douglas-nál holnapig 25% kedvezmény Lancaster, Estee Lauder és DKNY termékekre.

2 Likes

Ma Douglas Night shopping. Esetleg tudja valaki mik a kivètelek?

Csak a La Mer-re nem lehet igenybevenni a hirlevel szerint.

1 Likes

The Inkey list márka eu-s oldalán free shipping van. Lengyelországból jön, nincs vám.

IMG_20210824_205538

8 Likes