Mindent a vevőkért! Mintha nem is akarnának eladni…
Látod, milyenek vagyunk? Magunkban keressük először a hibát! Nem, az oldalnak az utolsó percben is hibamentesen kellene funkcionálnia! Nagyon bosszantó! Brrr!
Hát, igen… Úgy tűnik, annyira jól megy nekik, hogy nem számít, ha néhány vevő nem tud vásárolni, ezért máshova megy.
A Marionnaudra egyébként rengeteg panaszt hallok mostanában, én már nem is akarok tőlük vásárolni.
Nekem régebben volt velük több bajom. Avas EL rúzs, ezer éves EL szemhéjpúder, és a reklamációkezelésük kb. mintha a felest akarnád visszavetetni a sarki késdobálóban.
Nézzétek meg, nagyon komoly leárazás is van, pl. fényvédőkre. Bioderma, La-Roche Posay, Uriage + vitaminok is.
Givemeglow küldött nekem egy kupont, 10% glowingdoll10 kuponkóddal.
Köszönöm, hogy szóltál, az orrspray szuper áron van. No és a Szentgyörgyi C vitamin is. Bevásároltam
https://www.pinkpanda.hu/marka/nabla?utrack=deda7157-5cec-498d-b915-6f2f5601df8d&utm_source=FBIG_Ads&utm_medium=FBIG_Ads&utm_campaign=NablaPromo-50
Nabla termékek akár féláron (és tényleg).
Ez a második akció volt, amikor nem tudtam bankkártyával fizetni, mindig visszadobott az oldalra, hogy nem jó a jelszavam. Azt hiszem, én befejeztem a Marionnaud-val.
Telefonnal próbáltad leadni a rendelést?
Azon a bankkártyás nekem se működik, de a Douglas-nál sem, ezért mindig asztali gépről vagy laptopról indítom a megrendelést.
A Douglasba be sem tudok jelentkezni telefonon.
Amúgy mindkettő webshop egy kalapot ér, nem is lehet normálisan keresni, szűrni.
Velem is előfordult ilyen. Ilyenkor az segített ,hogy a telefonon töröltem minden előzmènyt ès így újra fel tudtam jelentkezni. Most is így sikerült rendelnem a 30 százalèkos akcióban. Amit sajnálok hogy megszűnt az üzletben fizetès lehetősége csomagátvètelkor , csak előre lehet fizetni.
Első alkalommal telefonon, másodjára laptopról.
Köszi, ha lesz megint akció, próbálom újra.
Vasárnap éjfélig minden -20%
Douglas-nál holnapig 25% kedvezmény Lancaster, Estee Lauder és DKNY termékekre.
Ma Douglas Night shopping. Esetleg tudja valaki mik a kivètelek?
Csak a La Mer-re nem lehet igenybevenni a hirlevel szerint.
The Inkey list márka eu-s oldalán free shipping van. Lengyelországból jön, nincs vám.