Kellemes meglepik is kiderülhetnek shopping közben
Notino-ra nincs valakinek egy kis extra kuponja?
Gyerekek az “ Akciók “ topic nem egy ilyen slow üzemmódban vásároló embernek való mint én.
Mindig lelkesen megnézem amiket írtok, aztán jön a dönteni kell , meg a nézzük meg élőben is része a dolognak és annyit töprengek, hogy lejárnak a határidők:D
Össze kell szednem magam
Nem baj, több pénzed marad
Így kell nem-impulzusvásárolni!
Foxpost kedvezménykód: SEND200
200 forintot jelent
Mostanában egészen leszoktam a sminkvásárlásról, de ezt azért nem hagytam ki
Mindenki megnyugatására: továbbra is vásárlás mániás vagyok, csak most a lakáskiegészítők és rendszerezők vannak porondon.
Újrarendeltem az alapozót
Na azért!
Én sok ruhát vettem , mondjuk kellett is már, mert kevés van. Van olyan, hogy valakinek elég ruhája van már??
Reálisan nézve igen, szubjektíven viszont egy nőnek sosincs elég ruhája és a sok ruha mellett is előfordul, hogy nincs mit felvenni!
Marionnaud
25% minden termékre
Érvényességi időszak: 2021.08.06-08. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes webshopunkban.Más akciókkal, illetve kedvezményekkel nem vonható össze.
CHRISTIAN DIOR 5C COUTURE | Sminkpaletta | Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás
Notinos kupon, 10% kedvezményt kaptam a Redken Color Extend Blondage termékre. Más, hajápolási termékre is beváltható. 30 napig érvényes.
A kód: RT23K-TPE
Az illatgyertya.hu oldalon nagy nyári kiárusítás van. 30-40%
Fuh, hadd ventilláljak… Vasárnap este 10-kor venni akartam Erborian cuccokat. Amikor a kártyás fizetéshez jutottam, folyton visszadobott, hogy nem jó a jelszó. A netbankba simán be tudtam lépni, tehát nem bennem volt a hiba. Majd kipukkadtam a méregtől. És nem ez volt az első ilyen a Marianyóval. A múltkori nagy akciónál estefelé már a weboldal sem jött be.
Nagyon akadozott nekem is és inkább hagytam. Lehet hogy túlterhelt volt a szerver.
Valószínűleg. Nem tanulok sosem, hogy nem szabad semmit az utolsó pillanatra hagyni.