Akciók - tudsz róla?

Kellemes meglepik is kiderülhetnek shopping közben :wink:

1 Likes

Notino-ra nincs valakinek egy kis extra kuponja? :smile:

Gyerekek az “ Akciók “ topic nem egy ilyen slow üzemmódban vásároló embernek való mint én.
Mindig lelkesen megnézem amiket írtok, aztán jön a dönteni kell , meg a nézzük meg élőben is része a dolognak és annyit töprengek, hogy lejárnak a határidők:D
Össze kell szednem magam :rofl:

1 Likes

Nem baj, több pénzed marad :wink:

2 Likes

Így kell nem-impulzusvásárolni! :smiley:

3 Likes

Screenshot_2021-08-04-19-13-58-750_com.instagram.android

2 Likes

Foxpost kedvezménykód: SEND200
200 forintot jelent :slightly_smiling_face:

5 Likes

SUMMER SALE UP TO -50% OFF | ZOEVA (zoevacosmetics.eu)

5 Likes

Mostanában egészen leszoktam a sminkvásárlásról, de ezt azért nem hagytam ki :slight_smile:
Mindenki megnyugatására: továbbra is vásárlás mániás vagyok, csak most a lakáskiegészítők és rendszerezők vannak porondon. :slight_smile:

8 Likes

Újrarendeltem az alapozót :blush:

1 Likes

Na azért! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Én sok ruhát vettem :sweat_smile:, mondjuk kellett is már, mert kevés van. Van olyan, hogy valakinek elég ruhája van már?? :smiley:

2 Likes

Reálisan nézve igen, szubjektíven viszont egy nőnek sosincs elég ruhája és a sok ruha mellett is előfordul, hogy nincs mit felvenni! :rofl:

6 Likes

Marionnaud
25% minden termékre
Érvényességi időszak: 2021.08.06-08. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes webshopunkban.Más akciókkal, illetve kedvezményekkel nem vonható össze.

CHRISTIAN DIOR 5C COUTURE | Sminkpaletta | Marionnaud | Parfümök, Smink és Szépségápolás

2 Likes

Hőmérséklet akció augusztusban! - Oázis Kertészet (oazis.hu)

2 Likes

Notinos kupon, 10% kedvezményt kaptam a Redken Color Extend Blondage termékre. Más, hajápolási termékre is beváltható. 30 napig érvényes.
A kód: RT23K-TPE

2 Likes

Az illatgyertya.hu oldalon nagy nyári kiárusítás van. 30-40%

Fuh, hadd ventilláljak… Vasárnap este 10-kor venni akartam Erborian cuccokat. Amikor a kártyás fizetéshez jutottam, folyton visszadobott, hogy nem jó a jelszó. A netbankba simán be tudtam lépni, tehát nem bennem volt a hiba. Majd kipukkadtam a méregtől. És nem ez volt az első ilyen a Marianyóval. A múltkori nagy akciónál estefelé már a weboldal sem jött be.

3 Likes

Nagyon akadozott nekem is és inkább hagytam. Lehet hogy túlterhelt volt a szerver.

1 Likes

Valószínűleg. Nem tanulok sosem, hogy nem szabad semmit az utolsó pillanatra hagyni.