Rossmannos nekem is volt, az sem rossz, de az RT annyiban más hogy sokkal puhább és nagyobbra duzzad a víztől, ezáltal könnyebb és gyorsabb használni. Kimosni sem vészes
Nekem is van több RT ecsetem, és nagyon szeretem őket, használom is: pirosító ecset, púderecset, szemhéjra is . A duo fibrevel elégedetlenkedtem, mert a pirosítóval nem tudott mit kezdeni. De közben rájöttem, hogy nagyon jó highlighterhez, mert az puha és megtapad rajta. A pirosító valószínűleg túl kemény volt.
Melyik pirosító ecsetet használod tőlük?
Nekem a Blush brush van, de nem az igazi, valahogy nem esik kézre, inkább púderezni szoktam vele.
Én jobban szeretem a ferde pirosító ecseteket (igaz, azokkal is kissé hadilábon állok), bár most tegnap rendeltem egy ilyen glitter blush ecsetet. Részben tetszik a bennem élő szarkának, részben kíváncsi vagyok, hogy ez a forma jobban bejön-e?
A blush brush van nekem is, én elégedett vagyok vele teljesen. A glitter blusht meg én használom púderezéshez, pirosítóhoz valahogy nagynak találom
Igen a szarka, kb. csak a kinézete miatt vettem meg.
Van valakinek tapasztalata a márkával?
Douglas webshop-ban -20% van YSL sminktermékekre.
Facebookon van egy Sminkmániások csoport, oda kérd a felvételed, mert sokszor van olyan, hogy vagy csak a csoport tagjainak van akció, vagy pl. egy Glamour nap esetén a csoport tagjai nagyobb mértékű kedvezményben részesülnek. Pl. ha Sminkmániás vagy, és utána az onlinebeauty oldalon is van egy plusz opció erre, eleve lejön 5% az árból.
Egyébként januárban szokott lenni 30%-os, az a legnagyobb mértékű. Szokott lenni 20%, ingyen szállítás, vagy olyan, hogy pl. 5ezer után ingyen szállítás, és ajándék. 10 ezer után még egy ajándék, 15 után meg még valami.
Pl. múltkor 2 db Nabla rúzst rendeltem. Árkedvezmény nem volt, de a Sminkmániás -5% az lejött. Mivel több volt az összeg, mint 5ezer, ezért ingyen volt a szállítás (gls), bankkártyával fizettem, ezért kaptam egy Sminkmániás bögrét, a 2 Nabla termék után kaptam egy Nabla neszesszert, és volt egy fátyolmaszk is ajándékba.
Olyan 2-3 havonta van valamilyen akció talán. Glamour biztos lesz.
Viszont van, amikor bizonyos Nabla termékek kimaradnak az akcióból, mert a Nabla nem engedélyezi. Pl. ilyenkor szokta Anna kitalálni ezt az ajándékos rendszert.
Ma ingyenes szállítás van a MACnél.
Köszi az infót
Kipróbáltam de nekem hozzászámolja az 1690 ktg-et Kell valami kód hozzá?
MACFREE a kuponkód
köszönöm
Jaj bocsi, igen, ezt elfelejtettem írni, MACFREE a kód. Köszi @dorade! és 14.000 Ft felett egy utazó méretű Fix±t lehet kérni ajándékba.
Képzeljétek, én csak egy spirált rendeltem és amellé is automatikusan betette a 30 ml Fix±t
Ajjajjj, 20%os kedvezmény a Juvia’s Place-nél
Nem feltétlenül akció, de a dmben Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém mintát adnak a vásárlás mellé.
Juvia’s Place 20% + 10% JUVIAS kóddal!
A Müllerben még ma és holnap minden thebalm termék 30%-os akcióban van.
Cult Beautyn van 15% vagy x összeg felett 20% kedvezmény.
Kódok: 15PAYDAY vagy 25PAYDAY