Oh köszi. Akkor sem èrtem mièrt eu ès nem com ha mindenkèpp az usabòl küldik
Nem láttam az oldalt, így nem biztos, hogy itt erről van szó, de az, hogy egy amerikai oldalon szerepel az a szöveg, hogy “Price includes duties & VAT.” (de bővebben nem fejtik ki), szerintem csak arra vonatkozik, hogy a(z adott államra vonatkozó) USA VAT van benne. Ha valaki más országból rendel, akkor erre bizonyos érték fölött rájön még az ő saját országának az ÁFÁja, aminek a kiszámolgatásával és rendszerbe töltsével nem szoktak az oldalak vesződni, max. odaírják, hogy a local TAX meg egyéb költségek még rájöhetnek, de ez már a vásárló felelőssége.
megnéztem a tartés artonomat, amiben küldték, tényleg az USA a kiindulópont. Viszont itt Németországban még állomásozott vmilyen cégnél, és ők küldték tovább nekem.
Az enyemet Amszterdamban vamkezeltek, majd ment tovabb es vegul a posta hozta, a DHL meg vitte egy darabig. Az atragasztott cimke szerint Salzburgban adtak fel (gondolom a DHL utan). Pont 22 Euro volt, ami jo, mert itt 10 Euro ha mar “torodik” vele a vamos, az egyeb dijak meg ezen felul kerulnek ra.
Colourpop 20 ÷ ès ingyenes szállìtàs
Sajnos free shipping nincs, de nekem is megtévesztő volt az email
Ha nem akarod, hogy megfogják a vámolás miatt, akkor maradj 25 dollár alatt, de ebbe sajnos a szállítási költséget is bele kell számolni. Viszont ezzel a módszerrel rendelhetsz akár kb. 43 dollárig: https://cinnamon4x.cafeblog.hu/2018/01/17/a-43-dollaros-vamhatar-kiskapu-avagy-ezt-tedd-ha-jogtalanul-vamolna-a-posta/
Viszont ekkor fennakad a vámon és némi emailezgetés vár rád, valamint több idő mire eljut hozzád a rendelésed, de nem kell semmit sem ráfizetned.
Érdemes Paypallal fizetni, mert akkor kapsz oda is egy visszaigazolást a fizetésről és látható a pontos kuponkód amivel megkaptad a kedvezményt, mert ebbe szeretnek belekötni. Amúgy követéses szállítást kapsz, ami tök jól működik is, még akár SMS vagy email értesítést is kérhetsz az esetleges állapotváltozásról.
Most valódi 20%-os kedvezmény van (RT-20 kuponkóddal) a Real Techniques ecsetekre a Pink Pandánál.
Mit jelent, hogy valódi?
Ugyanitt a kérdés: mi a kedvenc RT ecsetetek, és szerintetek melyik must have?
Alapozó ecsetem van 3-4, ezért elsősorban szemrevaló ecsetben gondolkozom, de semmi jótól nen zárkózom el.
Főleg essence és catrice ecseteim vannak jelenleg. Ehhez képest mekkora váltás az RT? Nagyon nagy a különbség?
Köszönöm
Múlt héten is futott már a reklám, hogy - 20%, de akkor nem volt hozzá kuponkód, olybá tűnt, mintha a feltüntetett árak már a kedvezményesek lennének.
Mivel akkor eléggé átnyálaztam az ecsetek árát (a PP ára a Notinohoz képest 160 forinttal volt kevesebb), így látom, hogy most valóban lejön a 20% az árból.
Én elég sokat használok tőlük, most a Powder blau B04-et rendeltem meg (plusz egy pirositó ecsetet), mert abból már van egy, és a formája miatt nekem nagyon kézre áll.
Amit még nagyon szeretek, és más márkánál még én nem találkoztam ilyen ecsettel az a smudge ecset. Ezzel nagyon koncentráltan lehet felvinni a színeket. Igaz, ez valamelyik készlet része volt.
Á értem. Rémlett hogy volt valami múlt héten, de nem emlékeztem.
Köszi
+1 pont a smudge ecsetnek. A highlighter/bronzer ecset is nagyon jó, ha esetleg megtetszene.
Nekem nincs sok RT ecsetem, de ez a 3 nagy kedvenc és naponta használom is őket.
A Setting Brush számomra a legsokoldalúbb. Használom highlighter felvitelére, szem alatti rész púderrel való fixálására és a szemhéjbàzis fixálására matt csontszínnel.
Másik nagy kedvenc a Multi Task ecset. Ezt bronzosító és pirosító felvitelére használom.
Ezt a Base Shadow ecsetet a külső v-be és mélyítővonalra használom.
Volt hozzá kód elvileg, FB-on írták hogy RT-20 vagy RT20 már nem emlékszem.
Nekem sok RT ecsetem van, szerintem egy Essence joval gagyibb, Catrice ecsetem nincs. Arcra az Expert face brush meg a Powder brush es a sarga szivacsuk eleg jo. Van nagy nyeles es kis nyeles is, a nyele mas csak, legalabbis az Expert eseten, megvan mindketto verzio. Szemre van kis keszletuk tobbfele is, en azokat is hasznalom. Ajandekozni is szoktam RT termekeket, meg nem mondta senki, hogy ne lenne elegedett veluk.
Köszönöm nektek. Régóta tervezem hogy kipróbálom az RT ecseteket, annyi jót hallottam róluk. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz más a sminkelés élménye vele.
Nézz körül Lookfantasticon is, mert alapból sokkal jobb árban vannak az RT ecsetek és néha még kuponkódjuk is van. Csak többet kell várni a csomagra, az biztos
Nekem szivacsom van tőlük (narancssárga duopack), nagyon szeretem!
Az idő nem baj, hozzá vagyok szokva a hosszú rendelésekhez (az ebay szokott sokat késni…)
Lehet hallgatok inkább rád és onnan rendelek majd.
@anon46483502 köszi a tippet, a szivacsról is sokat hallottam már, gondolkodom rajta. Most van kettő, de lehet a húgomnak ajándékozom legalább az egyiket, és akkor nem zavar hogy túl sok lenne egy rossmannos gagyi van egyébként, ez volt az első, meg egy Yves Rocher, utóbbi egész jó. De lehet hogy az RT után mást gondolnék, ki tudja…