Ajánlást kérek!

Régen hajlakkot használtunk :laughing::laughing:

1 Likes

És tényleg! Attól minden csak jobb lehet… :grinning:

1 Likes

Hát, újabban meghalni sincs időm, de hátha hétvégén (bár a hosszún sem volt, nem tudom, mire számítok…).

Nem viszi el az apjuk a gyerekeket? Nálunk most egész rendesen elviszi egy ideje, de amikor éppen nagy szerelemben van akkor hetekig nem látjuk. (nekem mondjuk az a jobb…)

Mivel 200 km-re költözött, így egy kicsit bonyolult. Általában inkább feljön hozzájuk, és itt tölti a hétvégét. Ezzel nincs baj, jóban vagyunk, csak ugye az számomra nem egy olyan idő, amit magamra tölthetnék, hanem éppen ellenkezőleg. Amíg lehetett eljárkálni, addig olyankor el tudtam menni moziba, koncertre.

De gyakorlatilag nála eddig csak úgy voltak, hogy pl. az őszi szünetben hazautaztunk (én is oda való vagyok), 3 napot voltunk ott, aztán a fiúk még egy napot nála maradtak. Én korábban jöttem vissza, ő meg 1 nappal később hozta őket.
Hát így…

1 Likes

Ajánlást szeretnék lányok! Akinek megvan Jeffree Blood Money zöld palettája kérem írjon róla, hogy milyen. Szokásos Jeffree minőség? Érdemes beruházni rá ha szeretem a zöldeket?

Teszteltem tegnap az UD spray-t, a klasszikot.
Halálvékony Double Wear, rajta Blot púder, azon a fixáló.
15 órás munkanapot MOZDULATLANUL bírt ki, tökéletesen tartott, csodaszép bőrképet adott. Egy-egy pillanatom volt csak belenézni a tükörbe, este nagyon tetszett, amit láttam.
A Catrice HD Liquid alapozója ma egy fél napot sem bírt ki, teljesen átfényesedett T-vonalban kb. 2 órára.

1 Likes

Hú basszus hát ez így nagyon gáz!

1 Likes

Jajj, köszönöm, akkor erre rámegyek. Aztán meglatjuk. :kissing_heart:

Helló, KAP korrektorrol es szájceruzarol van vkinek véleménye? Köszi szépen! :blush:

A korrektor jó vastag anyag egy pici is elég belőle jól fed. Azért érdemes vele óvatosan bánni ha túltoljuk hajlamos beleülni a ráncocskákba. A szájceruza szerintem túlárazott egy Rimmel cerka is ugyanúgy működik

1 Likes

Köszi, megerősítettél, nem rendelek.:smiley:

Én a korrektort zsibin vettem a szájceruzát rendeltem akcióban,de egyik sem újravevős.

1 Likes

lemondtam róluk, inkább az ecseteikre fáj a fogam.:smiley:

Valoszinusithetoleg igen, de miota osszehasonlito videokat lattam e palettarol es az alienrol, szabadsagoltam a bennem elo horcsogot😉 kb.ugyanaz.

Sziasztok!

Milyen márkájú, milyen típusú epilátort ajánlotok Csajok? Köszi előre is!

Nekem Philips Satinelle van, 10+ éve használom lábra és hónaljra, szóval rendesen használt már.
Jó, de már nyugdíjaznám ennyi év után, csak félek, ha veszek egy újat az 1-2 év után tönkremegy, mint a legtöbb elektromos kütyü manapság.
Ezelőtt volt egy Braun és egy Babyliss, mindkettőben eltört 2-3 év után a kis műanyag fogaskerék ami a csipeszeket pörgette.
De azért figyelem a többiek ajánlásait. :slight_smile:

1 Likes

@blessed
Nekem ilyen van:) 14 éves. Nagyon gyatra már szegény. :smiley: Én is félek újat venni, de ez már nagyon rossz.:slight_smile:
satinelle-ice-premium-epilator1

1 Likes

Jelenleg egy panasonic, egy eves, nem szeretem. Le fogom cserelni hanarosan… azelott braunom volt mindig, imadtam, viszont az akksija bő egy ev utan mindig meghalt. (Ezert is gondoltam tavaly, h marcsak azert se braunt veszek, de megbantam).

1 Likes

Akkor ez is jól bírta azért. :smiley: jól látom műanyag a csipesze?
Szerintem ez amúgy jó márka.

1 Likes