Ajánlást kérek!

A sminkes lány mondta nekem anno, hogy meg is lepődött, hogy én nem kérek sprayt, mert sokan kifejezetten kérnek az esküvőre. Bár Pohorelli B. meg pont azt mondta valahol, hogy a termékekkel éri el a tartósságot, nem a spraytől, tartós termékeket használ, szóval nem tudom.
Én csak azért nem kértem, mert 23 fok volt az esküvőnkön, bár anno júliusban volt.
Na, újra kipróbálom a Double Wear + Blot + UD setting spray triót, a héten lesz egy pokoli hosszú munkanapom, megnézem, van-e fólia hatás.

3 Likes

Engem az IT Cosmetics közkedvelt CC-je is fullaszt, a könnyed sminket kedvelem. :slight_smile:

2 Likes

Ne is mondd… Mint egy maszk. Hétvégén a Catrice HD Liquid-et kentem, megfulladtam alatta. Az IT alatt is, túladtam rajta.
Én a Double Weart alkalomra teszem fel, mindig van egy könnyed alapozóm mellette. Mivel most nincs alkalom, maradnak a hosszú munkanapok. Akkor is csak halálosan vékonyan kenem.

2 Likes

Uh, Budapest Park, ne is mondd. :upside_down_face:

Catrice nekem bejön. Mondjuk én nagyon kevés alapozót vagy BB kremet hasznalok. Amilyen mennyiségű alapozót egy-egy youtuber felken magara, huh én attól már rosszul vagyok. Nem bírom az erősen, maszkos, vastag sminket.

1 Likes

Hourglass az egy csoda.

Köszönöm, meglesem. :upside_down_face:

Ezt meg én lesem meg.

Nem mondtam még le a Catrice alapozóról. Csak annyira gyorsan szárad, hogy nem tudom elkenni, így nem tudom szépen, vékonyan feltenni. :frowning:

Wayne Goss ebben a videóban elmondja mitől lesz egy setting spray setting spray:

Ezek alapján a MAC Fix+ nem az. És ajánl 3 sprayt, ami tényleg jó, UD All Nighter, Charlotte Tilbury és Huda.
2 Likes

Nekem anno nem fixálták spary-vel (pedig beütött az évtized hősége, 40 fok volt), és mégsem mászott el a sminkem.

1 Likes

Nem vagyok sminkes, és nem fogok brutális összegekért highend sminkeket venni egy menyassonyi sminkhez. Plane, hogy jelképes összeget tudok csak mindezert elkerni. Ezért gondoltam, hogy kellene egy jó fixáló spray, ami nem a MAC. :blush:

Belenezek mindenképpen, köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ha csak 1 napra kell, az Ó utcai sminkboltban van (volt) Kryolan. Az mindent kibír, a színpadi sminket, lámpákat is. Viszont az nem alkalmas mindennapi használatra.
Megpróbálom megkeresni a pontos terméket is :slight_smile:

Szerk: ő az, csak megújult a csomagolása azóta: https://kremmania.hu/kremek/kryolan-fixalo-spray

1 Likes

Köszönöm szépen, ezt nem ismerem. Utana olvasok. :blush:

Örülök hogy segíthettem :slight_smile:
De ez tényleg olyan cucc amit alkalmakkor érdemes használni, nem rendszeresen

1 Likes

Igen, megneztem az incijét. :see_no_evil: Veszedelmes! :smile:

Viszont működik… képzeld, nálam kibírta a medencébe esést is :smiley:

3 Likes

Úristen, az durva😄

Próbáld, kíváncsi vagyok! :blush: