Kerámia csipesze van.
Lehet Philipset veszek akkor.
Nem is tudtam, hogy olyan is van. Az enyémben fém van, de most eldöntöttem, hogy lecserélem. Elég fakír a fém
Ez akkor volt vagy 27.000 Ft. Szóval fejlett volt.
Jelenleg csak hónaljra használom amúgy. Teljesen jó, vagyis ez már nem.
Fém az valóban fakír.
Szerintem ezek bőven behozzák az árukat. Ennyit gyantára meg borotvára is elköltenék, kevesebb idő alatt.
Persze, 30.000 Ft-nál többet viszont nem adnék érte.
Akinek esetleg van tapasztalata Viseart palettával szeretném kérni,hogy ossza meg velem. Milyen minőségű festékekre számíthatok? Egy ideje szemezek ezzel márkával.
Jelenleg egy palettám volt a márkától, de volt korábban több is. Két irány van náluk: A mini szemhéjpúderek és 6-os paletták a szélesebb vásárlóközönségnek szólnak. Kellően pigmentált de jól eldolgozható matt árnyalatokkal és szaténos, minden korosztálynál jól működő fényes árnyalatokkal. Nem világmegváltók a színkombinációk, de ha tetszik valamelyik paletta színvilága, érdemes beruházni rá. Nekem a Minx van meg, amit azért szeretek, mert félkómásan is tökéletes sminket tudok vele varázsolni.
Ezen kívül vannak a nagy paletták, amiket sminkeseknek, gyűjtőknek szánnak (a Grand Pro palettákban különböző texturák vannak, a 12-es paletták pedig csak matt vagy fényes árnyalatokat tartalmaznak). Ezek értelemszerűen jóval drágábbak is. Anno megvolt a Neutral Mattes paletta, de sosem használtam, mert zavart, hogy csak matt árnyalatokat tartalmazott.
Szerintem jó minőségű szemhéjpúderek. Nekem a Petit Pro Appricotine van meg. Barackos színek egy kis bronzzal. Csodaszép. A fényesek nagyon krémes formulájú festékek, nagyon szép kis sminket lehet összedobni vele.
Éppen azt néztem ki magamnak.
Az enyémet már kétszer meghirdettem zsibin, aztán mikor pár napon belül nem kelt el, megtartottam.
Hű, nekem egy újgenerációs Philips van, ez: https://www.philips.hu/c-p/BRE735_00/epilator-series-8000-nedves-es-szaraz-epilator
Nagyon nem ajánlom, még a hosszabb szőrszálaimat is néha csak az 5.próbálkozásra húzza ki a lábszáramon. Térdtől lefelé erősebb a lábamon a szőr, ott nagyon rosszul működik, sírni tudnék a hatékonyságától minden alkalommal, csak azért nem dobtam még ki, mert nagyon drága volt, fáj elfogadni, hogy ennyi pénzt kiadtam a semmire Korábban is Philipsem volt, nem ezzel a típusú fejjel és sose volt semmi problémám, ez a fej egyszerűen nem működik rajtam. A combomon pihés a szőr, azon kiszedi/letépi a szőrt legalább nagyjából.
Jujj, köszönöm, ennek néztem a butabb valozatat pedig. Akkor most tanácstalan vagyok tényleg. Mondjuk nekem nem erős a szőrzetem.
Tudnátok ajánlani - már akit érint az őszülő haj - olyan hajszínező, lehetőleg professzionális terméket, amivel a festés után előbukkanó hajszálakat el lehet rejteni? Festés után egy héttel már látszódnak, két héttel már 1-1,5 cm, sajnos nálam a gyors hajnövés inkább hátrány…
A drogériás hajtő színező cuccokon már túl vagyok, nem vagyok megelégedve vagy a minőséggel, vagy a színválaszték gyér…
Ti használtok valamit?
Nekem is hasonló problémám van…Egy héttel a festés után már a halánték táján ismét ősz a hajam. Ez lehet a festék hibája is.
Én is kínlódom ezzel, pokoli gyorsan nő a hajam, de emellett a festék mellett valahogy természetesebb a látvány.
Nagyon szép szín, egyáltalán nem ősz hatású.
Szemöldök erősítéshez szeretnék kipróbálni ceruzát, ami automata, nem kell faragni és a végén kefe van. Bevallom még sosem volt ilyenem, nem tudom melyiket érdemes megvenni. Kifejezett drogériást keresek, ami Rossmannban, DM-ben van, gyakorlatilag próbálgatni, megnézem, hogy használom-e
Eddig nem volt rá szükségem, tartós festéssel 2-3 hétig elvagyok, de a tövénél az egyik oldalon sűrűbb, azt szeretném korrigálni.
Csak ceruza érdekel, pomádéval meg porral azt se tudom mit kell csinálni.
Maybelline-t olvastam, hogy az jó. Tud valaki segíteni? Köszi.
A Maybelline-t én is szerettem, meg a Catrice Slim’matic (lehet, hogy rosszul írom a nevét), csak utóbbi 3 hét alatt kipurcan.
Az a Catrice nekem is nagyon bejött, tökéletes szín volt, de az én nagyon hiányos szemöldökömön egy hét alatt elfogyott, így csak annak ajánlom, akinek tényleg csak kicsi igazításra van szüksége. Egyébként olyan vékony, hogy nagyon szépen lehet vele szálakat rajzolni
Lovely, en imadom, tartos es szépen lehet vele formazni. Es nem drága.
Nekem is a Catrice van, szép precízen lehet vele dolgozni. A maybelline-t is ki szeretném próbálni ha ez elfogy.