Igen, ezt tudom. Viszont egyrészt nem az az egyetlen “humectant” (vízmegkötő? A gél-krémekben inkább propylene glycol szokott lenni, úgy rémlik), másrészt ha jól tudom, akkor a vízvesztést pedig “occlusive” összetevőkkel lehet gátolni
Szerintem ez a természetes állapot!
Próbáltátok már ezt a PF terméket? https://www.physiciansformula.com/rose-all-day-set-and-glow.html
Nincs róla vélemény a krémmánián sem, viszont van alapozóm és bronzerem is a márkától azokat nagyon szeretem.
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok!
Sziasztok, májusban lesz egy esküvő, ahova felkertek sminkelni a menyasszonyt.
Gondoltam beszerzek egy klassz sminkfixaló sprayt, mert a Mac fix+ sztem nem igazán fixal tapasztalataim szerint.
Mit tudtok ajánlani? Urban Decay-t néztem ki.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Nekem abszolút Urban Decay.
Bár alkoholos, de egy napra belefér. Nagyon tart. Lehet kapni kis kiszerelést is.
Charlotte Tilbury rajtam nagyon műanyag, a Fix plus tényleg nem fixál egész napra, nekem csak a poros hatást veszi el, és hidratál.
Köszönöm Mse! Es melyik UD?
Ebből is van notinon vagy 4 fajra.
Nekem ez van, bár most nincs belőle kis kiszerelés, de a Cultbeauty-n szokott lenni:
A mattot nem próbáltam, szerintem @Kokapu igen. Én Double Weart használok alkalomra + MAC Blot púdert, erre már nem akartam még mattítást, de egy esküvő azért más, mint egy sima alkalom.
Ez a sima is brutál jól tartja a sminket.
Tényleg, ha majd tudod, milyen sminktermékeket fogsz használni, megosztod velünk?
Olyan kíváncsi vagyok.
A MAC Fix+ nem fixáló termék, az lenne a szerepe, hogy a smink porosságát elvegye, ezáltal rendbe hozza, természetesebb legyen. Fixt… rendbe hoz kb. a jelentése ebben az esetben.
Persze, beszámolok, de egyelőre a próbasmink jöjjön össze es legyen megelégedve a kedves menyasszony.
Igen, sztem sem fixal semmit se, ellenben jó fujkalni es finom az illata😊
Notinon hogy lehúztak.
Nekem fullasztó élmény volt, mintha egy fólia lenne a bőrömön, nyáron próbáltam. Néha dobálják ingyen UD rendelés mellé, a GOT paletta mellé is járt egy utazó méret.
Sokan szeretik, ez olyasmi amit próbálni kell, hogy tudja az ember kedveli-e.
Hat sztem menyasszonyi sminkhez kellene fog, mert ott muszáj tartani a sminknek.
Valahogy túlélték az esküvőt a hölgyek évtizedekig fixáló spray nélkül is. Annyira meleg sincs még, hogy leizzadja az egészet az ara, májusban sem lesz döglesztő meleg szerintem, ha továbbra is kevesebb repülő közlekedik. A nagy esküvőket is elfelejtheti mindenki, korlátozott lesz a létszám aki jelen lehet a járvány miatt.
Más sminkek voltak régen.
Egyre beruhazok sztem, aztán meglatjuk.
En is abban bízom, nem lesz május 8an kanikula.
Érdekes, én nem éreztem a fóliát a bőrömön, sőt, pont itt számoltam be, hogy milyen csodásan tartotta a sminkemet a spray egy 16 órás futkározós munkanap után. A Tilbury, na az igen, az fóliás volt, tiszta műanyag, de az UD nem.
Egy Budapest Parkos, reggel 5-ig tartó bulizós napon meg pláne jó használatot tett anno a spray, már ki nem hagynám (hol van az még?).
Igen, megvettem, csak még olyan alkalom nem volt, amire kipróbáltam volna…
Mondjuk lehet jó lenne már előbb kipróbálni, hogy milyen, nehogy meglepetés érjen.
A Skindinavia fixálók elvileg szuperek, de nekem nem volt még. Beauty bayen kapható. Van egy amire direkt azt írták “bridal”.
https://www.beautybay.com/p/skindinavia/the-makeup-finishing-spray-bridal/118ml/