Ajánlást kérek!

Igen, ezt tudom. Viszont egyrészt nem az az egyetlen “humectant” (vízmegkötő? A gél-krémekben inkább propylene glycol szokott lenni, úgy rémlik), másrészt ha jól tudom, akkor a vízvesztést pedig “occlusive” összetevőkkel lehet gátolni

Szerintem ez a természetes állapot! :laughing:

1 Likes

Próbáltátok már ezt a PF terméket? https://www.physiciansformula.com/rose-all-day-set-and-glow.html
Nincs róla vélemény a krémmánián sem, viszont van alapozóm és bronzerem is a márkától azokat nagyon szeretem.

1 Likes

Erre én is nagyon kíváncsi vagyok! :blush:

Sziasztok, májusban lesz egy esküvő, ahova felkertek sminkelni a menyasszonyt.

Gondoltam beszerzek egy klassz sminkfixaló sprayt, mert a Mac fix+ sztem nem igazán fixal tapasztalataim szerint.
Mit tudtok ajánlani? Urban Decay-t néztem ki.
Köszönöm szépen a segítségeteket! :blush:

1 Likes

Nekem abszolút Urban Decay. :heart_eyes:
Bár alkoholos, de egy napra belefér. Nagyon tart. Lehet kapni kis kiszerelést is.
Charlotte Tilbury rajtam nagyon műanyag, a Fix plus tényleg nem fixál egész napra, nekem csak a poros hatást veszi el, és hidratál.

2 Likes

Köszönöm Mse! :blush: Es melyik UD?
Ebből is van notinon vagy 4 fajra. :blush:

Nekem ez van, bár most nincs belőle kis kiszerelés, de a Cultbeauty-n szokott lenni:

A mattot nem próbáltam, szerintem @Kokapu igen. Én Double Weart használok alkalomra + MAC Blot púdert, erre már nem akartam még mattítást, de egy esküvő azért más, mint egy sima alkalom.
Ez a sima is brutál jól tartja a sminket.

3 Likes

Tényleg, ha majd tudod, milyen sminktermékeket fogsz használni, megosztod velünk?
Olyan kíváncsi vagyok. :heart_eyes:

3 Likes

A MAC Fix+ nem fixáló termék, az lenne a szerepe, hogy a smink porosságát elvegye, ezáltal rendbe hozza, természetesebb legyen. Fixt… rendbe hoz kb. a jelentése ebben az esetben.

2 Likes

Persze, beszámolok, de egyelőre a próbasmink jöjjön össze es legyen megelégedve a kedves menyasszony. :blush:

2 Likes

Igen, sztem sem fixal semmit se, ellenben jó fujkalni es finom az illata😊

Notinon hogy lehúztak. :roll_eyes:

Nekem fullasztó élmény volt, mintha egy fólia lenne a bőrömön, nyáron próbáltam. Néha dobálják ingyen UD rendelés mellé, a GOT paletta mellé is járt egy utazó méret.
Sokan szeretik, ez olyasmi amit próbálni kell, hogy tudja az ember kedveli-e.

2 Likes

Hat sztem menyasszonyi sminkhez kellene fog, mert ott muszáj tartani a sminknek.

Valahogy túlélték az esküvőt a hölgyek évtizedekig fixáló spray nélkül is. :slight_smile: Annyira meleg sincs még, hogy leizzadja az egészet az ara, májusban sem lesz döglesztő meleg szerintem, ha továbbra is kevesebb repülő közlekedik. A nagy esküvőket is elfelejtheti mindenki, korlátozott lesz a létszám aki jelen lehet a járvány miatt.

1 Likes

Más sminkek voltak régen. :blush:
Egyre beruhazok sztem, aztán meglatjuk.
En is abban bízom, nem lesz május 8an kanikula. :blush:

Érdekes, én nem éreztem a fóliát a bőrömön, sőt, pont itt számoltam be, hogy milyen csodásan tartotta a sminkemet a spray egy 16 órás futkározós munkanap után. A Tilbury, na az igen, az fóliás volt, tiszta műanyag, de az UD nem.
Egy Budapest Parkos, reggel 5-ig tartó bulizós napon meg pláne jó használatot tett anno a spray, már ki nem hagynám (hol van az még?).

1 Likes

Igen, megvettem, csak még olyan alkalom nem volt, amire kipróbáltam volna… :confused:

Mondjuk lehet jó lenne már előbb kipróbálni, hogy milyen, nehogy meglepetés érjen.

3 Likes

A Skindinavia fixálók elvileg szuperek, de nekem nem volt még. Beauty bayen kapható. Van egy amire direkt azt írták “bridal”.

https://www.beautybay.com/p/skindinavia/the-makeup-finishing-spray-bridal/118ml/

1 Likes