Akkor nekem lőttek.
Vagyis inkább a pénztárcámnak fog ez fájni.
Nem is mond. Megbeszéltem magammal, hogy kicsit körültekintőbben rendelgetek, nem kell kapkodni, azonnal megvenni.
Persze azért a CT Filmstar beugrott a kosárba.
És megláttam a pirosítókat, abból is tetszik kettő…
A minit vetted a Filmstarból?
Szerintem szeretni fogod, az én bőrömön jól működik, csak porol, és nem tudom felmérni, mennyire tartós maszk nélkül.
Melyik pirosítót nézted ki? Hú, én kb. 4 színt néztem ki, mert mindegyik jónak tűnik világos bőrön.
First Love
Ecstasy
Love Glow
Pillow Talk, ez a négy, ami nekem tetszik.
A Climax-re mondta MG, hogy túl sötét.
First Love, Pillow Talk
Igen a porzást olvastam nálad, tartok is tőle egy kicsit. Kipróbálom, ha nem szeretem meg, maradok a Hourglassnál, befejezem a keresgetést.
Patikában kapható fényvédők közül melyiket ajánlanátok zsíros bőrre?
Bioderma Nude Touch (nekem is zsíros, ez bevált)
La Roche Anthelios (remélem, jól írtam le. Sokáig Anthiheliosnak olvastam:D).
Kombinált bőröm van; évek óta csak patikai fényvédőket használok a bőrömre amik beváltak:
ha nem akarok külön BB-t vagy alapozót használni, akkor a már említett:
Nude touch
Ha elég a spf 30 (inkább télen):
Photoderm akn spray
Ez is bevált:
Anthelios
Illetve ez is állandó darab nálam, mert szépen mattít:
Photoderm púder
Köszönöm az ajánlásokat.
Csajok ki mire esküszik? Legjobb drogériás alapozó ügyben.
Szerintem a Catrice True Skin jó. Annyi a gondom vele, hogy nem találtam tökéletesen passzoló árnyalatot.
A drogériás vonalon nekem most bevált a Physicians Formula Nude wear, de korábban a Bourjois Always Fabulous, vagy a Healthy Mix Radiance is. Még régebben a Loreal True Match is jó volt. Nem szoktam újra venni őket, de mindig van itthon valamilyen drogériás, hétköznapokra nekem tökéletesek.
Nekem is arra kellene,csak nem tudom milyen legyen.
Én a Maybelline Fit Me!-t szeretem, az egyedüli, ami nem ül bele a ráncocskáimba és nap végén is pöpecül áll. De sokan nem szeretik, szerintem én azért kedvelem, mert normál-zsíros bőröm van. L’Oreal Infaillible Fresh Wear is nagyon szuper szerintem, annak inkább természetes a finise.
Alátámasztom, a Fit me az én szárazabb bőrömön csak még jobban kiemeli a szárazságot, de zsírosabb bőrű ismerőseim kedvelik
Tényleg, a L’oreal Infallible Fresh Wear is jó szerintem is. Illetve pár éve próbáltam a Bourjois Healthy Mixet, de a színe volt megint a gond nekem, sárgásak voltak az árnyalatok, azóta nem tudom, mennyire bővült a kínálat.
True Match és Physicians Formula Nude Wear. Az utóbbival az a baj, hogy kicsi a színválaszték.
Bár a fehér bőrömre még így is jó a legvilágosabb.