Ajánlást kérek!

Mintha láttam volna,hogy valaki rendelt A 313-at. Szeretném megkérdezni hogy honnan illetve mi a valós ára, mert én 40 Euróért is láttam.

Köszönöm @zalla és @random, akkor nem epekedek utánuk :sweat_smile:

Screenshot_20210218-212340_Chrome

3 Likes

Egyetértek @zalla válaszával. Volt egy Hoola minim de el is adtam. Semmi extrát nem nyújtott.

1 Likes

En is innen szoktam. Most rendeltem a 2. tubussal. Teljesen megbízható oldal.

2 Likes

Ma felavattam a Bobbi bronzert, nagyon jó a matéria, de sajnos az árnyalattal gondom van, melegbe hajlik.
Ugyanígy vagyok a Hourglass Nude Light bronzerrel is, hiába álom formula, a cool bőrömhöz nem passzol, ezért menniük kell.
Ha valaki tudna nekem kifejezetten világos bőrre (cool ivory) hideg tónusú bronzert ajánlani megköszönném. :pray:
A Dior mineral bronzerrel van valakinek tapasztalata? A 2. árnyalatot nézegetem.

Nekem volt ,de eladtam a kettest mert nekem világos is kissé és nem is az a hűvös árnyalat. Minősége azonban nagyon jó szinte magától terült . Nehéz kérdés a hűvös árnyalat . Az én Bobbim a Stonestreet ami szerintem kevésbé meleg szín.Screenshot_20210219_100009
(A fotó nem saját)

1 Likes

Ööööööö, üdv sorstárs.

Semmi, de semmi nem jó az én bőrömre sem bronzerként, minden melegbe, narancsosba hajlik, még az is, ami dobozban light-os.
Ami nekem bevált:
Tilbury Filmstar & Glow-ja, amit nem is értek, hogy tudnak a sötétebb bőrűek használni, nagyon halvány, szürkés, bár építhető. Viszont porol.
Fényes bronzerként Bobbi Brown Shimmer Brick-jét vetem be Pink Glow árnyalatban, amit imádok. De igazán fényes. Viszont gyönyörű.
Kedvenc még az Hourglass Dim Light púdere, ami szintén visszafogott, diszkrét szín hófehér bőrön:

1 Likes

Még ez jutott eszembe:

Screenshot_20210118-182629

1 Likes

A Dim Light megvan, kipróbáltam bronzerként és abszolút jól működik. De kicsit lehetne erőteljesebb, építést igényel. Látom @Mse érted a problémámat. :slight_smile:
Kifejezetten capuccino színre vadászok.

Ezt nagyon köszi, megnézem.

Igen, a Dim Light pokoli diszkrét, viszont rajtam tartós. Sokkal tartósabb, mint a Tilbury.

A Pink Quartz árnyalatú Shimmer Brick csodálatos, de nem cappucino. Fényes, tömör gyönyör bronzer és highlighter egyben.
Itt vannak a színek, nekem mind a négy megvan, de én függő vagyok. Emese vagyok, és Shimmer Brick-függő. Vállalom. Tudom, hogy ennyi idősen, tág pórusokra nem kellene használnom ilyen nagy csillámú cuccot, de gyönyörű, szeretem magamon.

Régen a Nars Madly árnyalata volt a kedvenc, ami valójában pirosító volt, de bevonták. A Laguna még tesztelés alatt van rajtam, inkább nyúlok a Bobbihoz mostanában.

5 Likes

Én egyszer ezt szeretném kipróbálni, olyan különlegesnek tűnik, és a temptalian nagyon jó értékelést kapott:

1 Likes

Két árnyalatom van, Antigua és Maui. Hourglass-szint, nagyon lágy shimmer.
Én pirosítóként használom. Imádom.

2 Likes

Most swatcholtam pàr bronzert de lehet termèszetes fènynèl többet èrnèk vele. Azèrt vmennyire lehet làtni 2 - nèl, hogy nem narancsos.Megjelöltem . Mèg a benefitre vagyok kìvàncsi ès az egyik catrice bronzerre. ! A 2 megjelölt: Ct bronzer and glow
ès a Marc jacobs coconut omega bronzer. 20210219_181956|690x326
20210219_184138
20210219_181956

7 Likes

Köszönöm @Isabelle, a CT az amire gondolok. El sem hiszem, ez az árnyalat kell.:kissing_heart:

Nekem még a Balm Desert jutott eszembe, rajtam az kifejezetten hideg tónusú.
Óó, az a Pink Quartz csodálatosnak tűnik!:star_struck:
Az Antigua és a Maui is szépnek tűnik… micsoda fertő!:see_no_evil:

1 Likes

Esetleg ha érdekel valakit van egy San Juan-om a Nars-tól az is kifejezetten hófehérkéknek való.Screenshot_20210219_202235

2 Likes

Ó anyám. Tetszik, nem mondom, de most itt beleszerelmesítettek a CT-be, meg a Nars Vallarta árnyalatba. És azt jelenti, hogy meg fogom venni. :sunglasses:

Ezen agyaltam, tudom, hogy említetted a San Juant, de nem jutott eszembe… De most megjegyeztem.