Mintha láttam volna,hogy valaki rendelt A 313-at. Szeretném megkérdezni hogy honnan illetve mi a valós ára, mert én 40 Euróért is láttam.
Egyetértek @zalla válaszával. Volt egy Hoola minim de el is adtam. Semmi extrát nem nyújtott.
En is innen szoktam. Most rendeltem a 2. tubussal. Teljesen megbízható oldal.
Ma felavattam a Bobbi bronzert, nagyon jó a matéria, de sajnos az árnyalattal gondom van, melegbe hajlik.
Ugyanígy vagyok a Hourglass Nude Light bronzerrel is, hiába álom formula, a cool bőrömhöz nem passzol, ezért menniük kell.
Ha valaki tudna nekem kifejezetten világos bőrre (cool ivory) hideg tónusú bronzert ajánlani megköszönném.
A Dior mineral bronzerrel van valakinek tapasztalata? A 2. árnyalatot nézegetem.
Nekem volt ,de eladtam a kettest mert nekem világos is kissé és nem is az a hűvös árnyalat. Minősége azonban nagyon jó szinte magától terült . Nehéz kérdés a hűvös árnyalat . Az én Bobbim a Stonestreet ami szerintem kevésbé meleg szín.
(A fotó nem saját)
Ööööööö, üdv sorstárs.
Semmi, de semmi nem jó az én bőrömre sem bronzerként, minden melegbe, narancsosba hajlik, még az is, ami dobozban light-os.
Ami nekem bevált:
Tilbury Filmstar & Glow-ja, amit nem is értek, hogy tudnak a sötétebb bőrűek használni, nagyon halvány, szürkés, bár építhető. Viszont porol.
Fényes bronzerként Bobbi Brown Shimmer Brick-jét vetem be Pink Glow árnyalatban, amit imádok. De igazán fényes. Viszont gyönyörű.
Kedvenc még az Hourglass Dim Light púdere, ami szintén visszafogott, diszkrét szín hófehér bőrön:
Még ez jutott eszembe:
A Dim Light megvan, kipróbáltam bronzerként és abszolút jól működik. De kicsit lehetne erőteljesebb, építést igényel. Látom @Mse érted a problémámat.
Kifejezetten capuccino színre vadászok.
Ezt nagyon köszi, megnézem.
Igen, a Dim Light pokoli diszkrét, viszont rajtam tartós. Sokkal tartósabb, mint a Tilbury.
A Pink Quartz árnyalatú Shimmer Brick csodálatos, de nem cappucino. Fényes, tömör gyönyör bronzer és highlighter egyben.
Itt vannak a színek, nekem mind a négy megvan, de én függő vagyok. Emese vagyok, és Shimmer Brick-függő. Vállalom. Tudom, hogy ennyi idősen, tág pórusokra nem kellene használnom ilyen nagy csillámú cuccot, de gyönyörű, szeretem magamon.
Régen a Nars Madly árnyalata volt a kedvenc, ami valójában pirosító volt, de bevonták. A Laguna még tesztelés alatt van rajtam, inkább nyúlok a Bobbihoz mostanában.
Én egyszer ezt szeretném kipróbálni, olyan különlegesnek tűnik, és a temptalian nagyon jó értékelést kapott:
Két árnyalatom van, Antigua és Maui. Hourglass-szint, nagyon lágy shimmer.
Én pirosítóként használom. Imádom.
Most swatcholtam pàr bronzert de lehet termèszetes fènynèl többet èrnèk vele. Azèrt vmennyire lehet làtni 2 - nèl, hogy nem narancsos.Megjelöltem . Mèg a benefitre vagyok kìvàncsi ès az egyik catrice bronzerre. ! A 2 megjelölt: Ct bronzer and glow
ès a Marc jacobs coconut omega bronzer. 20210219_181956|690x326
Nekem még a Balm Desert jutott eszembe, rajtam az kifejezetten hideg tónusú.
Óó, az a Pink Quartz csodálatosnak tűnik!
Az Antigua és a Maui is szépnek tűnik… micsoda fertő!
Esetleg ha érdekel valakit van egy San Juan-om a Nars-tól az is kifejezetten hófehérkéknek való.
Ó anyám. Tetszik, nem mondom, de most itt beleszerelmesítettek a CT-be, meg a Nars Vallarta árnyalatba. És azt jelenti, hogy meg fogom venni.
Ezen agyaltam, tudom, hogy említetted a San Juant, de nem jutott eszembe… De most megjegyeztem.