Köszönöm szépen mindenkinek, holnap úgy probalom ki, ahogy írtátok!
Egyébként milyen a Farmasi primer? Egyáltalán a Farmasi?
Az Avon tanácsadónőm egyik ismerőse Farmasival foglalkozik, és kaptam tőle egy katalógust, hogy érdekel-e? Mondjuk még át nem néztem, de visszakeresve a csoportban a primert, és a BB krémet úgy láttam, használjátok néhányan.
Próbálta már valaki a Cicaplast balzsam fényvédős típusát? Mennyire komfortos és hogyan “viselkedik” smink alatt?
Nekem csak matt rúzsaim vannak. Nem nagy szám, de nem is rossz, az ezrest abszolút megérte. Mondjuk nekem kevésbé szárítja a számat, mint a PMG Luxetrance rúzsom
Nekem is 1 kèrdès: reggel a szèrum ès krèm utàn jön a c vitaminos ? Vagy előtte? Èn ma a TO krèmjère vittem fel ès kukacosodott az egèdz le is mostam mert idegesìtett.
Én a VFX alapozót próbáltam tavaly, nem rossz egyébként, de drogériában azért ebben az árkategóriában van jobb is (szerintem inkább zsíros bőrre való).
A VFX primert viszont nagyon szeretem, nagyon pici borsónyi mennyiség kell belőle és tényleg segít azon, hogy a pórusaim kevésbé látszódjanak illetve szebben néz ki a bőrömön az alapozó, abszolút örülök, hogy a kollekcióm része. Azt nem mondanám, hogy tartósabbá teszi az alapozót, de ezt nem is várom el tőle.
A sminkfixálóm is megvan a márkától, de azt még nem próbáltam, mert csak 1-et szeretek megbontani ebből a terméktípusból.
En úgy szoktam, hogy a folyékonytol, hígtól, vizes formuláktól haladok az egyre sűrűbb konzisztenciájú termékek felé. C vitaminos szerumot vagy toner után teszem, vagy egyből a pofimra az arcmosas után.
Köszönöm
A primer sztem nagyon jó. Van tőlük szempillaspiralom, amit azért szeretek, mert nem kenődik fel a szemhéjamra bringazaskor sem. Es tisztítószereim is vannak tőlük, azokat is csípem.
@Blanky @koalace köszönöm szépen, azt hiszem, a primert kipróbálom.
Jól hangzik a szempillaspirál, de túl sok van már itthon bontatlanul.
Nagyon köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Sajnos elvitték a palettát, bár ebben a hónapban már úgyis kiköltekeztem.
Lányok! Újabb ajánlást szeretnék kérni. A képen látható automata hajgöndörítőhöz hasonlót szeretnék. Nem ragaszkodom egy márkához sem. Van valakinek tapasztalata ezekkel a kütyükkel?
Nekem nincs vele tapasztalatom, de amikor látom őket használat közben, bennem azt a benyomást kelti, hogy kizárt, hogy ne csípja be a hajat… Aztán lehet, hogy használja itt valaki, és rácáfol erre.
Szerintetek a Morphe konzisztens a palettái minőségében? Főleg a nem-kollab palettákra gondolok. Az a Makin Bank beszél hozzám, és nem hagy békén
Szerintem, ne sajnald. Abbol, ami lathato a kollekciodbol, azok a szinek megvannak nalad mar tobbszor, es egy CT kremesebb textura, mint az UD;-)
Nekem van 1x próbàltam ki. Szèpen dolgozik, viszont nem volt türelmem tincsről tincsre az egèsz sörènyemet vègig vàrni. Olyan rövidebb hajnàl mint a tièd előnyösebb mint a hajcsavaròk stb. Nekem 1x összetekerte, de sztem nem jò irànybòl helyeztem be a tincset ès derèkig èr a hajam vagyis elèg hosszù. Lehet az volt a gond. Ha gondolod, szìvesen elkèszìtek pàr tincset ès lefotòzom!
Azt nagyon megköszönném!
Sziasztok! A Benefit bármilyen jellegű szemöldök termékét próbálta már valaki? Tényleg olyan jók vagy csak jó az influencer marketingjük? Ugyanez érdekelne a Hoola bronzer kapcsán is. Előre is köszi
Én a Hoola bronzert próbáltam, de nagyon nem az én színvilágom (a bőröm olivás, Mac Mineralize Skinfinish Medium és IT Cosmetics CC Medium árnyalatokat használok).
Alapvetően jó termék, nem durván pigmentált, szépen építhető, közepesen tartós.
Személy szerint én nem küzdenék a beszerzéséért, jó minőségű, árban hasonló termékek elérhetőek a magyar piacon is.
Szerintem nem rosszak a Benefit termékei, de nekem nem éri meg az árát (valamelyik színtelen szemöldökspirálhoz volt szerencsém). Mondjuk a szemöldökceruzáik színválasztéka nem rossz.