Ajánlást kérek!

Használ valamelyikőtök szemöldök spirált, vagy filcet? Olyan terméket szeretnék, amit 10 mp alatt fel lehet tenni, amikor nincs időm a pomádét akkurátusan felkenegetni.

Én használtam szemöldökfilcet (sőt, volt hogy barna szemhéjtust is!), de nem igazán vált be a formula. Mondjuk nekem azért “szerencsém” van, az enyémet inkább szedni kell mint pótolni.
Próbálkoztál esetleg szemöldökpúderrel? Ha nem hézagokat kell kitölteni, csak egy kicsit hangsúlyosabbá tenni a meglévőt, akkor jó lehet. Itt az ecset is lényeges, de ha megtalálod a megfelelőt, akkor pikk-pakk megvan, egy pici satír ide, egy kis vonal oda, kész. Sajnos átlagban nem olyan tartós mint egy pomádé, de azért nem rossz.

1 Likes

Én ezt használom:

Vagy ezt:
https://kremmania.hu/kremek/l-oreal-paris-plump-set-brow-artist

1 Likes

Nekem a szemöldökfilc sokkal pepecselősebb eszköz, mint a pomádé, de nálam van is mit pótolni. Ha csak egy kis igazításra van szükséged, jó lehet. Sima szemöldökceruza nem játszik?

1 Likes

Szoktam azt is használni - bár csak tűhegyesen szeretem, és pont amikor sietnék, akkor tompa- :roll_eyes:, de azon is végig megyek egy picit a pomádéval, hogy ne legyen “poros” hatású. Azért gondoltam valami zselé vagy más folyékonyabb állagú cuccra, amit a rohanós reggeleken vetnék be. Egy picit én is pótlom a hézagokat, meg egy kicsit színezem, de a lényeg, hogy keretezze valami a szemem.
Normál (és ráérős) időkben az ecset és pomádé kombót nem cserélném le, azokkal lehet tökéleteset alkotni. :blush:

1 Likes

Ha drogériás is szóba jöhet, akkor Essence Make Me Brow szemöldökspirál. Asszem 3 színben láttam:
-egy egészen sötét barna, ami hideg, majdnem fekete (ez megvan nekem is),
-egy meleg barna közepesen sötét (ez is megvan és nagyon jó a sötét szürkés szemöldökömnek melegebb árnyalatot adni-hajszínhez igazítva),
-és egy szőkéknek való szürkés világosbarna.
https://kremmania.hu/kremek/essence-make-me-brow-szemoldokformazo-gel

3 Likes

@umpalumpa Erre plusz 1 szavazat :blush:

2 Likes

Ehhez kapcsolódóan tudtok esetleg jó átlátszó zselét ajánlani? Én pomádé fölé használnám, néha úgy érzem jól jönne egy kis extra tartás, de amivel eddig annak semmi hatása nem volt.

Persze, bármi jöhet. :blush: Nálam jó barátságban vannak a sminkasztalon a legolcsóbb sajátmárkás cuccok a high-end-del.
Pl. a két véglet a mindennapi sminkemjeim közül a sárga Lovely spirál és a Chanel Illusion D’Ombre… :smile:

8 Likes

Nálam is ez van. Az Essence korrektort simán lepúderezem a Hourglass púderrel. :grinning:

3 Likes

A Catrice pirosító nem folytat dúvad csatát a mini Hourglass bronzerrel, sőt, ha keverem a Catrice és az EL alapozót, nem taszítják egymást.:rofl:

4 Likes

:joy::joy::joy: Ezen most hangosan felröhögtem, mert egyszer rossz árnyalatú Catrice korrektort vettem és hónapokig Double Wear-rel kevertem össze, hogy jó legyen a szín… :rofl:

2 Likes

Én is gyakran mixelek :sweat_smile:

1 Likes

Az új Maybelline Brow Fast Sculpt isteni, nagyon durván fixál, de anélkül, hogy olyan érzetet keltene, mintha hajzselét kentél volna a szemöldöködre.

2 Likes

Sziasztok! Olyan hülye kérdésem volna, hogy a primert, jelen esetben ezt: Farmasi VFX Pro Camera Ready primer, a fényvédő előtt vagy után raknátok fel? Értem és tudom is, hogy a fényvédő mindig az utsó lépés, de kb. ha a primer után kenek egy jó adag fényvédőt, a primer funkciója válik feleslegessé. Köszi az elmélkedést.:slight_smile:

3 Likes

Én a primert (ugyanezt a Farmasi primert használom jelenleg én is) mindig fényvédő után viszem fel. De azt nem tudom, hogy ez helyes vagy sem, csak így hatásos. Hátha valaki tud okosabb válasszal is segíteni. :slight_smile:

3 Likes

Nekem nagyon tetszett. Ez az uj, klassz UD formula mar. Azonban hajtott a vagy, mas bordos palettak iranyaba, igy eladtam es megvettem most a new nude-ot hudatol, meg ugye Tilbury is tele van ezekkel az arnyalatokkal. Meg nem hasonlitottam ossze. Osszegezve, ha jo aron jutnal hozz, csapj le ra. (Ez a formula hatarozottan igenyli az ecsetet, nem ujjal felvivos.)

1 Likes

A hivatalos álláspontot én se ismerem, de @Blanky -hoz hasonlóan én is a fényvédő után teszem fel a primert. Valahogy így tűnik logikusnak. De kíváncsi vagyok a többiek véleményére is. :slight_smile:

4 Likes

Fényvédő után :slight_smile:
A primer mindig a fényvédő után jön. Ez tudtommal a hivatalos álláspont is. :smiley:

Lsd. skinsmart: https://skinsmart.hu/szakertoi-tanacsok/cat/borapolasi-rutin/post/kezdd-itt-tudatos-borapolas/

3 Likes

Én is a fényvédő után használom a primert, hiszen a fényvédő az arcápolás utolsó lépése, a primer viszont a smink első lépése.

5 Likes