Ajánlást kérek!

@Kokapu Attól félek, hogy én is pont ilyen ügyes leszek vakon. :joy: :joy: :joy: De majd egy nyugodt hétvégi reggelen próbálom ki az biztos. :smiley:

1 Likes

Ha neked beválik, én is teszek egy próbát még ezzel.

Mindenképp írok miután beszereztem és próbálgattam párszor. Reménykedem benne, hogy valahogy képes leszek sérülések nélkül használni. :smiley:

1 Likes

Remélem beválik, én is féltem ettől, pedig látok szemüveg nélkül, de még egyszer sem csíptem oda a szemhéjamat. Tudom neked nehezített pálya ez, de remélem megbarátkoztok, olyan szépen íveli a pillákat :slight_smile:

2 Likes

@Alsace Reménykedem benne, hogy sikerül nekem is ráéreznem és használnom, jó lenne egy kis ívet adni a szerencsétlen pilláimnak. :slight_smile:

En is rettegtem a használatától, de lehet érezni, ha a veszélyzónában kotorászol, mert akkor kicsit húzódik a felső szemhéj.

1 Likes

@Amadea Örülök, hogy van remény :slightly_smiling_face: A nagyítós tükörrel remélem tényleg meg tudom oldani. Olyan semmi, egyenes szempilláim vannak, hogy jó lenne kicsit felturbózni őket.

1 Likes

Amúgy az a vicces, hogy eddig, amíg szemüveget hordtam, ugye rövidlátó voltam, tehát sminkeléshez levettem, és tök jól láttam. Utána felvettem a szemüvegem, amivel szépen el is tüntettem a szemsminkem.
Na már most, a kontaklencsét előbb kell berakni és utána sminkelni, aminek köszönhetően mostmár közelre nem látok rendesen, vagyis sminkelni sem… Kénytelen voltam én is nagyítós tükröt venni hozzá.
Viszont most már látszik a kreálmányom. :smiley:

3 Likes

Biztosan belejössz majd a használatába.:slight_smile: Nem muszáj a tövektől göndöríteni, lehet kicsit a pillák vége felé manőverezni vele, így esély sincs arra, hogy odacsípd a szemhéjad.

1 Likes

Sehogy sem egyszerű, mindennek megvan az előnye és hátránya. :smiley: Azért jobb a mostani változat, nem?
Egyébként néha hálás vagyok a szemüvegnek, hogy elvesz az intenzításból, főleg ha olyan színekkel játszom, amik nem a legelőnyösebbek, de mégis épp ahhoz van kedvem. :slight_smile:

Igen, nagyon megszerettem a kontaktlencsét. Egyrészt nem párásodik, mint a szemüveg, másrészt így 45 évesen kellett rájönnöm, hogy szép a szemem. :see_no_evil:Eddig szemüvegben soha nem látta meg senki, most meg az elmúlt hónapokban többször észrevettem, hogy pasik nézik. Ilyen tök fura, mert régebben tényleg nem fordult elő ilyen, mostanában meg rendszeresen előfordul, hogy jönnek szembe és bámulják. :see_no_evil:
Néha még akkor is, ha nincs kifestve.
Ezzel egyelőre egyébként nem tudok mit kezdeni, úgyhogy gyorsan elfordulok. :grinning:

12 Likes

Haha, ez jóóó. :slight_smile: Bátran nézz szembe velük, nincs ebben semmi. Mondjuk vannak pofátlan bámulók és nem szimpatikus személyek is, arra be kell tanulni egy megfelelően hatásos csúnya nézést. Kék “csillagszemeimet” nekem is mindenki nézegeti, de eddig nem így gondoltam erre. Milyen furcsa lehet neked ez a helyzet! :slight_smile:

4 Likes

Én imádom. Itt ajánlották nekem a lányok. Bele fogsz te is jönni.

1 Likes

Igen, neked is látványos szemeid vannak.
Hát, nekem nagyon furcsa egyelőre. :smiley:

1 Likes

Ameddig nem pofátlanul és tolakodóan teszi ezt valaki, addig csak élvezd a helyzetet, szerintem nagyon jót tud tenni az önbizalomnak is. :slight_smile: Biztos furcsa érzés, ha eddig a szemüveg miatt nem igazán volt rá példa, de ez egy jó dolog normális esetben. :slight_smile:

És erről eszembe jut életem egyik legcikibb sztorija, még a gimiből (hú de rég volt :smiley: ). Egy 55-60 körüli fizika tanárunk volt, akit egyébként nagyon bírtunk, jó dumája volt. Néha óra közben véletlenszerűen odament valakihez az osztályból és mondott valami baromságot vagy vicceset neki. Na így volt ez velem is. :smiley: Nagyon nézett aznap, aztán óra közben odajott, közel hajolt és közölte, hogy tutajszemeim vannak. :thinking: Az arckifejezésemből valószínűleg lejött neki, hogy hirtelen nem értem mire gondol és miért is mondta ezt, így hozzátette, hogy a tutaj egy faszállító eszköz…Kb 16 éves voltam, de ez nagyon belém égett. :rofl: Más pasik is mondtak már ilyet, csak nem ilyen alpári módon, inkább csak utalva a tekintetem hatására. :smiley:

Bocsi az offért, évek óta nem jutott eszembe ez a sztori, de most valamiért beugrott. :smiley:

8 Likes

Uhh, azért egy tanártól egy tinédzser lánynak ilyet mondani, elég meredek… :smiley:

3 Likes

Hát eléggé :smiley: Így felnőtt fejjel már főleg. :smiley:

1 Likes

Honnan a búbánatból szedte a tutajt?:smiley:

1 Likes

Ezt már én is hallottam így. Hála a jó égnek nem egy tanártól. :smiley:

1 Likes

Hát nem tudom :joy::joy::joy: én azóta sem hallottam ezt senkitől (szerencsére)

1 Likes