Ajánlást kérek!

Szerintem klassz dolgaik vannak, nagy leárazásaik, az ingyenes szállítást ki szoktuk kolléganőimmel használni.
Water Eyeshadow szuper, és egy életre elég.

20210202_170438

7 Likes

A water eyeshadow-t ki fogom próbálni, nagyon szép árnyalatok vannak belőle. A pirosítók is tetszenek.

1 Likes

Az Unlimited blush jó tartós kis pirosító.
A képen lévő piros dobozos pirosító-highligter azonnal kijött a papírdobozából :wink:

2 Likes

Köszönöm a tippeket🙂

Mitől water?

1 Likes

Időben megjönnek a csomagok? Most egy csomó negatív kommentet láttam, hogy négy hétre sem kapták meg a rendeléseket…

Szárazon és nedvesen is használható.

1 Likes

1 hét alatt itt volt. :+1:

1 Likes

Az enyém is, bár az express szállítás volt ingyenes most, a sima nem tudom, mennyi idő.

1 Likes

Lányok! Akinek megvan az UD Naked Cherry paletta elégedett vele? Jó minőség? Van egy a zsibin amit régóta nézegetek de Temptalianál csak 81%-os értékelést kapott. Vélemények?

1 Likes

Bár úgy érzem, sose fognak elfogyni a Geek&Gorgeous cuccaim, de kipróbálnám ezt a márkát.
Valaki próbálta már?

https://www.cultbeauty.co.uk/the-inkey-list

Fényvédőjüket használtam régebben én szerettem.

BHA-t próbáltam tőlük és jó volt, bár a csomagolás az őrületbe kergetett. Viszont nagyon dicsérik, állítólag jobb, mint a TO.

Én a glikolsavas hámlasztójukat használom az arcápolási cuccok közül, és szeretem, azon kívül csak a hajápolóikat próbáltam. :smiley:

köszi a válaszokat!!!

Sziasztok :slight_smile:

Tudnátok nekem normális árban jó minőségű szempillagöndörítőt ajánlani, ami mandula formájú szemen is jól működik? :slight_smile:

1 Likes

Én a Catricet használom, nekem @Melodee ajánlotta nagyon bevált :blush:

3 Likes

Csatlakozom, én is azt használom. :slight_smile:

2 Likes

@Alsace, @kamcs Köszönöm a tippet lányok, akkor lecsapok majd rá, ha többeteknek is bevált. :slight_smile:
Bevallom, én nem használtam ilyet még sosem, halálosan félek ettől az eszköztől. :joy: Mivel szemüveg nélkül kb semmit nem látok, mindig attól féltem, hogy hamarabb kinyomom a szemgolyómat vele, mintsem szempilláimat göndöríteném be. :smiley: De ennyi pénzért nem fogom bánni, akkor sem, ha képtelen leszek használni. :slight_smile:

2 Likes

Én csak bénázok vele, és becsípem a szemhéjamat. :grinning: Igaz, én a Marionnaud oldalról rendeltem.
Aztán megállapítottam, hogy elég göndör enélkül is a szempillám. :rofl:

2 Likes