Szerintem klassz dolgaik vannak, nagy leárazásaik, az ingyenes szállítást ki szoktuk kolléganőimmel használni.
Water Eyeshadow szuper, és egy életre elég.
A water eyeshadow-t ki fogom próbálni, nagyon szép árnyalatok vannak belőle. A pirosítók is tetszenek.
Az Unlimited blush jó tartós kis pirosító.
A képen lévő piros dobozos pirosító-highligter azonnal kijött a papírdobozából
Köszönöm a tippeket🙂
Mitől water?
Időben megjönnek a csomagok? Most egy csomó negatív kommentet láttam, hogy négy hétre sem kapták meg a rendeléseket…
Szárazon és nedvesen is használható.
1 hét alatt itt volt.
Az enyém is, bár az express szállítás volt ingyenes most, a sima nem tudom, mennyi idő.
Lányok! Akinek megvan az UD Naked Cherry paletta elégedett vele? Jó minőség? Van egy a zsibin amit régóta nézegetek de Temptalianál csak 81%-os értékelést kapott. Vélemények?
Bár úgy érzem, sose fognak elfogyni a Geek&Gorgeous cuccaim, de kipróbálnám ezt a márkát.
Valaki próbálta már?
Fényvédőjüket használtam régebben én szerettem.
BHA-t próbáltam tőlük és jó volt, bár a csomagolás az őrületbe kergetett. Viszont nagyon dicsérik, állítólag jobb, mint a TO.
Én a glikolsavas hámlasztójukat használom az arcápolási cuccok közül, és szeretem, azon kívül csak a hajápolóikat próbáltam.
köszi a válaszokat!!!
Sziasztok
Tudnátok nekem normális árban jó minőségű szempillagöndörítőt ajánlani, ami mandula formájú szemen is jól működik?
Csatlakozom, én is azt használom.
@Alsace, @kamcs Köszönöm a tippet lányok, akkor lecsapok majd rá, ha többeteknek is bevált.
Bevallom, én nem használtam ilyet még sosem, halálosan félek ettől az eszköztől. Mivel szemüveg nélkül kb semmit nem látok, mindig attól féltem, hogy hamarabb kinyomom a szemgolyómat vele, mintsem szempilláimat göndöríteném be. De ennyi pénzért nem fogom bánni, akkor sem, ha képtelen leszek használni.
Én csak bénázok vele, és becsípem a szemhéjamat. Igaz, én a Marionnaud oldalról rendeltem.
Aztán megállapítottam, hogy elég göndör enélkül is a szempillám.