Ajánlást kérek!

Én használtam. Tetszett ,de egy idő után olyan porossá vált

1 Likes

A like az összetevőkre tett megjegyzésedre ment.:slight_smile:

Láttam, te is véleményezted anno a La Mer alapozót. :slight_smile:

Ez mondjuk drogèriàs, DE màr a 2. üveget hasznàlom, ami nàlam nagy szò az EL irànti èvek òta tartò ragaszkodàsom miatt. Nagyon folyékony, de szépen fed, egyenletesen. Ès ha az első réteg utàn még vmi halvànyan làtszik, finoman ecsettel vagy ujjbeggyel rà lehet menni. Azt hittem, hogy ami folyékony az nem fed annyira mint egy krémesebb alapozò. Tèvedtem. Több is van ami nem vált be. Clinique, a hibàtlan arcbőrt szépen fedi ( de azt melyik nem?) A pirosságok ugyanùgy megmaradnak, átütnek az alapozò utàn .Csalòdàs , a vegyes bőrnèl a homlok világít 1-2 òra mùlva ès hamar kopik. Az even better jòl fed, de vhogy nem lett kedvenc. A catricet tegnap csak a T zònàra vittem fel a piros rèszekre egy keveset ès nagyon jòl összeolvadt az arcommal smink nélkül. Szòval èn szeretem most, igaz ez is kopik, orrfùjàsnàl, maszk viseletnèl, de talàn az sem olyan làtvànyosan mint más alapozòknàl. Szòval nekem megèrte kipròbàlni. Ami mèg fontos, hogy ez is megszàrad ès nincs smink èrzet az arcon, mint pl az elnèl sem .A legtöbb alapozònàl nagyon zavar engem. Screenshot_20210118-150039_Chrome

5 Likes
2 Likes

Pont ma érkezett meg a Rossmannos rendelésemmel. Alig várom, hogy holnap tesztelhessem.

1 Likes

Most vissza is olvastam, mert december végén valahogy mégiscsak hazakísért…

Ezt én is a napokban avattam fel, és eddig nagyon nagyon tetszik. Valóban lehet rétegezni, így a fedés mértéke változtatható, de nem lesz maszkos az eredmény. Rajtam elég tartós is

2 Likes
4 Likes
2 Likes

Milyen mattító lapokat ajánlotok drogériából? Úgy emlékszem, votl valami nagyon olcsó és jól bevált termék, de mivel még nem volt rá szükségem, elfelejtettem.

1 Likes

Szerintem ez szuper: https://kremmania.hu/kremek/egyeb-clear-face-arcbor-mattito-bambusz-papir
Rossmannban lehet kapni az arcápolós részen eldugva, a maszkok között talán valahol. :slight_smile: Szerintem itt ez sokunknak bevált, ha jól emlékszem. :slight_smile:

3 Likes

Köszönöm szépen!

1 Likes

Igen, ez a legjobb!!!

1 Likes

Keresem a tökéletes fukszia színű rúzst, tudtok esetleg ajánlani?

Számomra Lisa Eldridge Skyscraper rose a legszebb :blush: Betaggeltelek a megfelelő poszthomhoz, ahol készítettem swatchokat is :slight_smile:

2 Likes

Nagyon köszi :blush:

1 Likes

Igazán nincs mit :blush:

1 Likes

Lányok, Kikotól melyik termékeket ajánlanátok? Még semmim se volt soha a márkától, fotón sok minden tetszik, de mik azok amik tényleg igazán jók?
Köszönöm :blush:

Mi most rendeltünk egy pár dolgot, a water eyeshadow-ról eddig csak jókat hallottam, úgyhogy repült az is a kosárba… :smiley:

1 Likes