Ajánlást kérek!

Egy palettát az újakból. Csak pirosítóm volt tőle eddig ,de az nem lett szerelem.

1 Likes

Miért nem vált be?
Nekem most a Star Auta van úton…

2 Likes

Lehet hogy a szín nem volt megfelelő . Egyébként tartós . Én zsibin vettem és adtam is el így nem volt akkora érvágás.

1 Likes

Egy megjegyzés, mielőtt vásárolsz:

Nagyon, nagyon nagy csalódás, hogy a limitált Star Aura paletta 2,8 g-os, míg egy normál CT paletta 5,2 g-os.
Életem első CT palettája

Igen láttam és az ára a normál palettáé. Egyébként tetszik nekem is az első lenne mármint paletta tőle.

Én még ezt a palettát néztem ki, most akciós:

https://www.cultbeauty.co.uk/charlotte-tilbury-luxury-palette-of-pops-pillowtalk.html

Itt látható a különbség a normál Pillow Talk, és a Pops Of Pillow Talk között.

Sziasztok,
tudtok olyan testvajról, ami olyan állagú, mint a TBS-é, de barátibb az ára?
Köszi előre is :slight_smile:

Igaz, jó ideje nem használtam már tőlük testvajat, de én úgy emlékszem, hogy anno az Alverde nagyon hasonló volt. Ezt sokan szeretik.

1 Likes

olyan ajakszínezőt tud valaki esetleg, ami tényleg megfogja az ajkakat? a régi nyc smooch proof ajakfilchez hasonló terméket keresek igazából, de másfajta pl. koreai jellegű cuccokra is nyitott lennék. bármilyen tint vagy stain jöhet, csak ne külföldről kelljen rendelni. (dior lip tattoo-m van de az nem egészen olyan, mint amire számítottam. szerk: a catrice aqua ink ajakceruza is megvolt)

1 Likes

En ugyan még egyáltalán nem használtam testvajat a TBS-tól, de ez az alverde tényleg nagyon jó

Könnyű alapozót keresek kombinált bőrre, mondjuk úgy, hogy bőrökéletesítőt, most EL Double Wear és Tilbury Airbrush Flawless alapozót használok, ami kicsit mű egyébként rajtam.
Elfogyott a Face and Bodym, szerintetek

• MAC Face and Body,
  • Tilbury Light Wonder, vagy
  • Clinique Even Better (esetleg Glow)?
    Más tippeket is szívesen fogadok. :slight_smile:

Nekem a Clinique E.B.G.nem vàlt be. Nehéz ennyi. Bobbi Brown-t hasznàlok az ezerszer jobb nekem. Face & Body nem rossz olyan mint egy színezett hidratáló azért télre több kell.Shiseido Refreshing erről jókat olvastam szeretném kipróbálni.

1 Likes

Melyik Bobbi Brownt?

Mintha ezt említetted volna:
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-skin-foundation-spf15

Igen ez az. Én Mac Nc 15 vagyok ebből a Warm ivory a jó.

1 Likes

Én Bobbi-nál az Alabaster, jó kis világos :slight_smile:

Viszont egyre többen ajánlják a Luminous Silk-et az Armanitól. De nem győztek meg az összetevői.

https://kremmania.hu/kremek/giorgio-armani-luminous-silk-foundation

1 Likes

Én most a Dior Nude Air Serumot veszem meg. Goltl Boglárka videójában láttam és elmondása szerint szép matt bőrképet eredményez. Könnyű, nem maszkos és szinte csak 5 csillagos véleményeket olvastam róla.

1 Likes

Pont az ő videójában láttam a Light Wondert, ezért gondoltam rá, pedig majdnem megrendeltem a Face and Body-t szokás szerint.
Meghallgatom, mit mond a Diorról, és elolvasom a véleményeket. Köszi.

Azért a La mer alapozó lenne a vágyam, csak hát az ára…

1 Likes

Az ND Bronze videójában van a Dior Nude Air Serum.

Kösziiiii. Megnézem.

Ebben a videóban is megemlítésre kerül: