A Chanel krémbonzere lassan ikonikus darab lesz…
A highlitherük nem rossz univerzális szín és tartós is és nem lehet a holdról is látni .
Ennek ellenére keveset nyúlok utána.
Az Adobe nevű pirosító ,/kontúr szín is lehet az tényleg univerzális darab és az igaz ,hogy nem olcsó de nagyon sokáig elég lesz. Az alapozó ecsetjük a ferde jó kis darab ,de drága. A pigmentjeik szépek és kiadósak szerintem nem rossz befektetés esetleg egy univerzálisabb színre beruházni. Egy van tőlük amit bronzernek használok. Mistem is van ,de nem vagyok elájulva tőle. Van egy rúzsom ,de egy jó minőségű L’Oreal ugyanazt tudja feléért . A korrektort én zsibin szereztem be. Jó vastag anyag . A szemrevaló ecsetjeik jók és tartósak. Szerintem érdemes átgondolni mire is van szüksége az embernek és egy -egy dolgot érdemes kipróbálni…Magyar márka ami azért vetekszik némelyik highend brand-del.
Nekem a KAP az a márka - mondom ez úgy, hogy nem próbáltam tőlük sok terméket- ami ár-érték arányban egyszerűen nem éri meg…Számomra semmi nem nélkülözhetetlen tőlük, persze magyar, de túlpozícionálták az árat, és annyit nem tudnak.
A pigmenteket most szeretném kipróbálni.
Ami van és imádom, nem is tudom letenni: az új púderecsetük. Pihe-puha, az alakja is nagyon jó.
Az Adobe pirosítóra még egy szavazat. Szerintem nincs ember akinek ez a szín ne állna jól. Szemhéjra is tökéletes. Én kontúrnak nem tudom használni, nekem ez pirosító.
A korrektor is nagyon jó. Magasfedésű, amire most pont szükségem van. Nagy gyulladt pattanások jöttek a nyakamra, tökéletesen elfedi.
Az ásványi alapozójuk nyáron megváltás, de az Annabelle Minerals számomra jobb.
Használtam az arcpermetet, arcra való primert, Flirt árnyalatú pirosítót és a rúzsokból van vagy 6 árnyalat. De számomra ezek nem nyújtottak annyival többet, hogy kedvencek legyenek.
Melyik pigmentre szavaznál? Most néztem instán Gabiékat a Doris’s glow állítólag univerzális. Nekem a Detti nemtom mi a másik neve is szimpatikus.
A púder ecsetet megveszem mert régóta szemezek vele.Nekem az Annabelle alapozója ül a bőrömön a KAP nem. A legnagyobb vágyam egy Tromborg ásványi alapozó lenne de nem tudom beszerezni.
Köszönöm Lányok a segítséget, 3 pigmentre (Ági- ha már így hívnak :D, Dóri, Detti) elcsábultam és a púderecsetre. Azzal nyugtatom magam, hogy a sminksuliba jól fog jönni.
Korrektort nem szeretek használni, utálom, hogy beleül az összes a nemlétező ráncomba is, Tarte is megvan, az meg egyenesen ordít, hogy van vmi a szemem alatt. Bár hősiesen próbálkozok velük időnként, de a korrektor nem az én sminktermékem.
Pirosítóból van egy vagon, azért offoltam az Adobet, de esetleg jövőbeli fórumtalira elhozza vki, hogy megsasoljam, annak örülnék.
Por állagú alapozó nem tudom, hogy jól tudna mutatni a bőrömön,pedig nagyon hidratált a pofim, de vhogy nem veszi be a por állagú alapozót a begyem.
Megragadom a lényeget (természetesen) és megkérdezem, ha nem baj, hogy mikortól és melyik sminksuliba fogsz járni?
Szeptembertől Páll Adrienn sminksulijába fogok jarni. Szipogok azért tőle, de az a típusú ember vagyok, akinek muszáj szembe mennie a félelmeivel. Szeretnék tanulni és nem utolsó sorban építeni a önbizalmamat.
A stickes highlighter szerintem szörnyű. A primer büdös. Az ecsetek jók, de rengeteg jó marka rendelkezik ugyanezekkel a formakkal es meg olcsobb is, pedig a minőség azonos (az újnak kikialtott alapozó ecset is egy sigma dupe). Ugyanez a velemenyem a mistrol is, ami tetszik, es szep, hogy utantolto veheto hozza, de en inkabb mac fix±szal toltom altalaban fel az uveget, mert az mindig olcsobban meg tudom venni (minosegben nem erzek kulonbseget, csak a kap kornyezettudatosabb kiszereles, dragabb es az uvegenek a porlasztoja ezerszer jobb, mint a fix+nak). Ami szamomra kituno az a korrektorjuk, ami egy alom, fed, hosszantarto, nem ul bele a rancokba…de meg kell tanulni banni vele. Az az egy darab ruzs, amit vettem 2 ev alatt megromlott. A szemhej alapozoja jo, de a zoevas eppen annyira bejott, mint ez. De ez ugy emlekszem mar nincs is benne a szortimentben. A micellasviz 4/5 nalam, de itt is pozitivum az utantolthatosege, azonban nem jobb, mint a bioderma h2o, ami még arban is veri. A blender az szerelem nalam, en egy ido utan, amikor megfeleloen bepuhul, nem lattam kulonbseget ekozott es a fekete beautyblender kozott. A szajcerkak szuperek. Mast.nem probaltam.
Abszolút megértelek!
Tavaly tavasszal csináltam meg az alap sminkes képzést, ugyanilyen félelmeim voltak. Most nagy keresésben vagyok, mert megcsinálnám a sminkmestrer is. Ezért is kérdeztelek, hogy melyik sulit választottad
Milyen alapsminkes képzést vegeztel?
Teljesen átalakították amúgy a képzést és nekem is 6 hónap helyett 10 hónap lesz a suli, hogy olyan államilag elismert bizonyítványt kaohassak, amivel esetleg, ha akarok, legálisan tudjak dolgozni.
Azt mondom, hajrá, csináld, pláne ha örömöt okoz. Én pl nem tervezek leszerelni, de legalább lesz egy szakmám a diplomáim mellett, amit többre értékelek, mint a diplomákat…
Győrben tanultam, Bencsics Ritánál. A basic sminkes tanfolyamot végeztem el.
Az OKJ-s bizonyítványom már megvan, direkt úgy választottam képzést.
Gratulálok, és hajrá a tovabbiakban!
Charlotte Tilbury-t honnan érdemes rendelni?
Hű, én nem tudom rávenni magam, hogy bármit is kipróbáljak a KAP-tól. Egyrészt drágának tartom, másrészt nagyon sok helyen hallottam, többek között itt a fórumon is, hogy annyira nem jó, mint amennyire az influencerek odavannak érte, sőt.
A sajat oldalarol, vagy ha vam ra akcio, akkor a cultbeautyrol.
Köszönöm.
Bármelyik oldalról, ahol kapható, nagy akciókra nem számítok náluk.
Sokat segítettem?
Egyébként Cultbeauty, nagyon gyorsak, nekem a Beautylish a leglassabb.
Segítettél persze.
Mit néztél ki?