Ajánlást kérek!

Én most várok egy kis kiszerelést belőle, habàr nekem normál-száraz bőröm van, szóval ilyen szempontból nem lesz mérvadó a véleményem

Wow, annyira jó :blush: nézegettem az ekby alexet, az a baj hogy nincs helyem sehol ebben a pici lakásban :face_with_raised_eyebrow: előszobába is gondoltam én is, praktikus lenne, de ott is olyan keskeny a hely, minden mm számít

Ó :heart_eyes:, én ragaszkodom is hozzá :D. Mondtam a páromnak hogy fésülködő asztalt nagyon szeretnék a készülő hálószobánkba :).

2 Likes

De jó, kiváncsi vagyok, mi lesz róla a véleményed :slight_smile:

1 Likes

Én is nagyon kíváncsi vagyok, az első igazán luxuskategóriás sminktermékem lesz

Ha van hely ilyesmire akkor mindenképp :slight_smile:

1 Likes

kencék postaköltségért :candy: :lotion_bottle: :soap: :shopping_cart:
Lányok, tudom, itt ajánlást kérünk, nem adunk, de unom tartogatni ezeket a holmikat. Bármelyik elvihető posta költségért, amelyiket szeretnétek. Akár többet is egyben.
Bocs, hogy off :stuck_out_tongue:

7 Likes

Nekem egyik sincs meg, de a hourglass ambient lighting egy finishing púder, nem lesz jó fixálásra, főleg nem kombinált bőrön. Az úgy nem tartós :slight_smile:

Alapvetően valamelyest hasonlóan sminkelek: korrektor a rondaságokra, amit fixálok kis ecsettel, porpúderrel - valami áttetszővel ami tényleg fixálásra való, pl. most nagy kedvencem a rude cosmetics puff the magic powder, de a paese bamboo is jó, vagy mondjuk a gosh prime’n’set hydrating. plusz erre teszek egy színezett púdert vagy púderalapozót, némi fedéssel, mert könnyen elpirulok, amit utálok. Erre vagy a Gosh mineral púderalapozót használom, vagy a Paese Illuminating Covering púdert. (Ja igen, itt ahol én lakom, van paese meg gosh boltban). Néha mindkettőt.

Tldr: Szóval szerintem a két termék amit említettél, homlokegyenest ellenkező fukciójúak, és egyik se lesz tökéletes mindkét szempontból - ez nem azt jelenti hogy nincs olyan púder ami mindkét funkcióra megfelelne, csak szerintem az általad említettek nem ilyenek.

Én a shea vajat és a C vitamint szívesen elvinném :blush:

1 Likes

Tiéd! :kissing_heart:

1 Likes

Köszönöm, kis Tündér vagy megint :kissing_heart:

1 Likes

Köszönöm szépen a választ! :blush: hiába olvastam utána, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy ez a fajta finishing púder az egyáltalán nem jó fixálásra :sweat_smile: Az Anheszenamon által ajánlott púder nagyon szimpatikus, valószínűleg beruházok egy mini kiszerelésre, ha lesz rá valami akció.
Ezt a pirulásos dolgot teljesen átérzem!
Púderalapozón is gondolkodtam, egyelőre elvetettem, de a jövőben mindenképpen ki akarom majd próbálni :grin:

1 Likes

Megkérdezhetem, milyen ecset vált be hozzá leginkább?

Az Hourglass mini púderre? Arcra mióta megvan, a KAP púderecsetét használom. Egyszerűen imádom, nem tudom letenni. Szem alatti fixálásra pedig az RT Setting brusht használom.

1 Likes

Nem az hogy “ez a fajta” - hanem hogy a"finishing powder" általában átmeneti optikai tuningot ad, főleg a fényvisszaverő képessége által (persze minden púder más ebben) míg a “fixing powder” vagy “blotting” púder valóban fixálja is a sminket, mert finomabb a szemcseméret és szárazabb a textúra :smile:

5 Likes

Az RT setting brush nekem is megvan, szuper, hogy működik vele :heart_eyes:
Viszont így átnézve az ecseteimet, rájöttem, hogy egyáltalán nincsen rendes púderecsetem :sweat_smile: a Zoeva 108-a tűnik nagyon hasonlónak ehhez a KAP ecsethez, valószínű, hogy beszerzem majd a púder mellé :grin:

1 Likes

Igen, úgy értettem :sweat_smile:
Volt egy kis zavar a fejemben a témával kapcsolatban, de így már kitisztult.
(Mentségemre legyen mondva, hogy az egyetlen púder, amit valaha használtam az egy ősrégi avonos volt, ami kb semmit nem csinált így visszagondolva :grinning: )
Köszönöm mégegyszer a részletes és informatív választ :smiling_face_with_three_hearts:

Sziasztok!
Vannak kihagyhatatlan KAP termékek?
Szemhéjpúderem és rúzs is tőlük, meg régebbi ecsetek is.:slight_smile:
Ami érdekelne, highlightere, korrektora, az új ecsetek, úúj pigmentporok.
Köszi szépen!:slight_smile:

Amim van/volt:

• ecset, de amikor hosszú évek után tönkrement, akkor inkább Zoeva-t vettem helyette
  • pigment, csak a tökéletes bőrű nőkre jó, kiemeli a tág pórusaimat
  • ásványi alapozó, van olivás és barackos árnyalat, az olivás nem matt, így tudom télen is használni, a barackosat félretettem nyárra, most nagyon mattít. A jobb napjaimon használom, amikor nincs ragyám, ami - valljuk be - a maszk miatt most ritka
  • Adobe pirosító, nekem univerzális, akár bronzosítóként, akár pirosítóként is megállja a helyét, és nem fényes

KIhagyhatatlan? Upsz. Az Adobe pirosítót mondanám, de vannak jobbak is a piacon, bár mondom, szeretem nagyon. De pici, és nem olcsó.
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
Én most a Bobbi Brown mini highlighterébe szerettem bele, ezt csak zárójelben mondom, de a KAP-ét nem próbáltam.

2 Likes

Köszi, ezért sem rohanok egyből a boltba, szeretem olvasni a véleményeteket. A Chanel krémbronzer és a porpúder tuti ott van a kívánságlistámon, mert azokat többen dícsértétek. De KAP-tól azért egyelőre nem estem hú, de hanyatt, mondjuk kevés termék van, amitől hanyatt estem.:slight_smile: