Én most várok egy kis kiszerelést belőle, habàr nekem normál-száraz bőröm van, szóval ilyen szempontból nem lesz mérvadó a véleményem
Wow, annyira jó nézegettem az ekby alexet, az a baj hogy nincs helyem sehol ebben a pici lakásban előszobába is gondoltam én is, praktikus lenne, de ott is olyan keskeny a hely, minden mm számít
Ó , én ragaszkodom is hozzá :D. Mondtam a páromnak hogy fésülködő asztalt nagyon szeretnék a készülő hálószobánkba :).
De jó, kiváncsi vagyok, mi lesz róla a véleményed
Én is nagyon kíváncsi vagyok, az első igazán luxuskategóriás sminktermékem lesz
Ha van hely ilyesmire akkor mindenképp
kencék postaköltségért
Lányok, tudom, itt ajánlást kérünk, nem adunk, de unom tartogatni ezeket a holmikat. Bármelyik elvihető posta költségért, amelyiket szeretnétek. Akár többet is egyben.
Bocs, hogy off
Nekem egyik sincs meg, de a hourglass ambient lighting egy finishing púder, nem lesz jó fixálásra, főleg nem kombinált bőrön. Az úgy nem tartós
Alapvetően valamelyest hasonlóan sminkelek: korrektor a rondaságokra, amit fixálok kis ecsettel, porpúderrel - valami áttetszővel ami tényleg fixálásra való, pl. most nagy kedvencem a rude cosmetics puff the magic powder, de a paese bamboo is jó, vagy mondjuk a gosh prime’n’set hydrating. plusz erre teszek egy színezett púdert vagy púderalapozót, némi fedéssel, mert könnyen elpirulok, amit utálok. Erre vagy a Gosh mineral púderalapozót használom, vagy a Paese Illuminating Covering púdert. (Ja igen, itt ahol én lakom, van paese meg gosh boltban). Néha mindkettőt.
Tldr: Szóval szerintem a két termék amit említettél, homlokegyenest ellenkező fukciójúak, és egyik se lesz tökéletes mindkét szempontból - ez nem azt jelenti hogy nincs olyan púder ami mindkét funkcióra megfelelne, csak szerintem az általad említettek nem ilyenek.
Én a shea vajat és a C vitamint szívesen elvinném
Tiéd!
Köszönöm, kis Tündér vagy megint
Köszönöm szépen a választ! hiába olvastam utána, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy ez a fajta finishing púder az egyáltalán nem jó fixálásra Az Anheszenamon által ajánlott púder nagyon szimpatikus, valószínűleg beruházok egy mini kiszerelésre, ha lesz rá valami akció.
Ezt a pirulásos dolgot teljesen átérzem!
Púderalapozón is gondolkodtam, egyelőre elvetettem, de a jövőben mindenképpen ki akarom majd próbálni
Megkérdezhetem, milyen ecset vált be hozzá leginkább?
Az Hourglass mini púderre? Arcra mióta megvan, a KAP púderecsetét használom. Egyszerűen imádom, nem tudom letenni. Szem alatti fixálásra pedig az RT Setting brusht használom.
Nem az hogy “ez a fajta” - hanem hogy a"finishing powder" általában átmeneti optikai tuningot ad, főleg a fényvisszaverő képessége által (persze minden púder más ebben) míg a “fixing powder” vagy “blotting” púder valóban fixálja is a sminket, mert finomabb a szemcseméret és szárazabb a textúra
Az RT setting brush nekem is megvan, szuper, hogy működik vele
Viszont így átnézve az ecseteimet, rájöttem, hogy egyáltalán nincsen rendes púderecsetem a Zoeva 108-a tűnik nagyon hasonlónak ehhez a KAP ecsethez, valószínű, hogy beszerzem majd a púder mellé
Igen, úgy értettem
Volt egy kis zavar a fejemben a témával kapcsolatban, de így már kitisztult.
(Mentségemre legyen mondva, hogy az egyetlen púder, amit valaha használtam az egy ősrégi avonos volt, ami kb semmit nem csinált így visszagondolva )
Köszönöm mégegyszer a részletes és informatív választ
Sziasztok!
Vannak kihagyhatatlan KAP termékek?
Szemhéjpúderem és rúzs is tőlük, meg régebbi ecsetek is.
Ami érdekelne, highlightere, korrektora, az új ecsetek, úúj pigmentporok.
Köszi szépen!
Amim van/volt:
- ecset, de amikor hosszú évek után tönkrement, akkor inkább Zoeva-t vettem helyette
- pigment, csak a tökéletes bőrű nőkre jó, kiemeli a tág pórusaimat
- ásványi alapozó, van olivás és barackos árnyalat, az olivás nem matt, így tudom télen is használni, a barackosat félretettem nyárra, most nagyon mattít. A jobb napjaimon használom, amikor nincs ragyám, ami - valljuk be - a maszk miatt most ritka
- Adobe pirosító, nekem univerzális, akár bronzosítóként, akár pirosítóként is megállja a helyét, és nem fényes
KIhagyhatatlan? Upsz. Az Adobe pirosítót mondanám, de vannak jobbak is a piacon, bár mondom, szeretem nagyon. De pici, és nem olcsó.
Kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
Én most a Bobbi Brown mini highlighterébe szerettem bele, ezt csak zárójelben mondom, de a KAP-ét nem próbáltam.
Köszi, ezért sem rohanok egyből a boltba, szeretem olvasni a véleményeteket. A Chanel krémbronzer és a porpúder tuti ott van a kívánságlistámon, mert azokat többen dícsértétek. De KAP-tól azért egyelőre nem estem hú, de hanyatt, mondjuk kevés termék van, amitől hanyatt estem.