Nekem henger alakú tok van a Pandáról.
Pár napja nézegettem az Ali-n olyan műanyag ecsettartót, aminek van billenthető teteje. Nem mondom, hogy extra szép lenne, de látod, hogy mi van benne, és a portól is védi őket:
ilyen
Nekem nagyon tetszik.
Alapvetően praktikus, és nem néz ki rosszul, de erre nincs helyem a sminkasztalomon sajnos. Még ha a meglévő tárolókat cserélem is, akkor is kevés. Lehet inkább nagyobb asztalra kéne váltani
Nekem úgy duplázódott meg a sminkasztalom felülete, hogy terjeszkedett a falra… Igazából az élet hozta az ötletet, mert sejtettem, hogy ha beköszönt a kislányunk pakolós korszaka, akkor szükség lesz némi óvintézkedésre. Úgy oldotta meg a férjem, hogy az asztali helyett egy hatalmas fali tükröt tett fel (világítással), ami fölé egy képtartó került és mellé pedig lebegő polcok.
Ha nem túl indiszkrét kérés, esetleg lenne kedved megosztani velünk egy kép erejéig lécci
Megpróbáltam fotózni… de annyira full béna vagyok, hogy a tükör miatt vagy telibe fotózom magam, vagy a visszacsillanó fényből semmi nem látszik… Fehér Ikeás minden a tükör, a világítás, a képtartó és a polcok is (enyhe színfóbiám van)
Pont ilyen kombinációban nem, csak majdnem, de mindent megtaláltam a neten
tükör +világítás
képtartó, csak itt a tükör alatt van
lebegő polc
Lehet, hogy ügyetlen vagyok, de nem tudom megnyitni a linkeket
nekem sem megy… jó, hogy kikerestem őket… tehetséges vagyok…
NIncs semmi baj, nem a világ vége köszi, hogy megnézted és küszködtél vele!
Ha az Ikeás neveket megírod, kikeresem és jól megnézem a weboldalon, ugyanolyan jó lesz.
javítottam…
De jó!
Az a lebegő polc a fiókokkal mennyire terhelhető? Úgy értem, ha rákönyökölsz sminkelés közben, az nem baj neki, ugye?
Sziasztok! Púder választásban szeretném a segítségeteket kérni, mert már sokszor végigrágtam magam a témán, de még mindig nem tudtam dűlőre jutni.
Olyan púdert keresek kombinált bőrre, ami egyaránt jó szem alatti korrektor fixálására (erre használnám legtöbbször) és teljes arcra is (mindennapokon nem használok alapozót, csak korrektort). Visszaolvasgattam a fórumot, és az Hourglass Dim light és a MAC Blot púder tűnik szimpatikusnak. Akinek van ezekkel tapasztalata, le tudná írni melyiket ajánlja? Illetve más ötleteket is szívesen fogadok Előre is köszönöm!
Szia! Én is kombinált bőrtípus vagyok. Nekem ez a kedvenc púderem, és szem alá is tökéletes. Ha egyszer elfogy, meg fogom venni nagy kiszerelésben is:
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-veil-translucent-setting-powder
Szia! Nekem is kombinált bőröm van, vízhiánnyal, gyors átfényesedéssel. A MAC Blot nekem nagyon bevált a fényesedés visszafogására, de szem alá nem használom, mert ahhoz viszont túlságosan szárít. Szem alá olyan gyengéd, fénylő púdereket szoktam használni, mint az Hourglass Difffused Light, de a Dim Light is tökéletes lehet erre a célra. Szóval sajnos egy púderrel nem tudom megoldani a teljes fejem.
A lebegőnél speciel a tükör melletti pici polcokra gondoltam De még azok simán bírják egy 14 kg-os felcsimpaszkodást (tesztelve!)
Ez az fiókos polc (Alex Ekby) egyébként nagyon sokoldalú, mert ha nem akarod lebegőként felszerelni, akkor lehet konzolasztalt is csinálni belőle:
és olyat is láttam már, hogy ha kevés a fiók, akkor duplázzák:
Akinek tetszik ez a letisztult design, azok jól jár vele, mert olcsón, nagyon jól variálható sminkes sarkot tud belőlük csinálni. Még szerencse, hogy nincs lakberendező topik…
Szuper ötletek! Ezt a fiókost nagyon nézegetem egy ideje. A legjobb lábakra tenni, szerintem is Bár én az előszobánkba szeretnék ilyen lerakó-konzolasztalkát belőle, illetve, ha kitalálom hova tegyem, magamnak egy íróasztalkát esetleg
Tetszik nagyon ez a polcos megoldás. Korábban ragaszkodtam a klasszik sminkes asztalkához tükörrel, de egy ilyen polc is elegendő lenne most. Idővel lehetne máshoz is használni, a tükrös asztalt meg kevésbé.
Ettől tartottam, hogy szem alá nem lesz jó a Blot. Köszönöm szépen a segítséget!
Először elbizonytalanított, hogy loose powder, de ha tényleg ennyire jó, és egész arcra, akkor teszek vele egy próbát! Köszönöm szépen!