Ajánlást kérek!

Nekem henger alakú tok van a Pandáról.

1 Likes

Pár napja nézegettem az Ali-n olyan műanyag ecsettartót, aminek van billenthető teteje. Nem mondom, hogy extra szép lenne, de látod, hogy mi van benne, és a portól is védi őket:
ilyen

2 Likes

Nekem nagyon tetszik.

Alapvetően praktikus, és nem néz ki rosszul, de erre nincs helyem a sminkasztalomon sajnos. Még ha a meglévő tárolókat cserélem is, akkor is kevés. Lehet inkább nagyobb asztalra kéne váltani :smiley:

1 Likes

Nekem úgy duplázódott meg a sminkasztalom felülete, hogy terjeszkedett a falra… :rofl: Igazából az élet hozta az ötletet, mert sejtettem, hogy ha beköszönt a kislányunk pakolós korszaka, akkor szükség lesz némi óvintézkedésre. :blush: Úgy oldotta meg a férjem, hogy az asztali helyett egy hatalmas fali tükröt tett fel (világítással), ami fölé egy képtartó került és mellé pedig lebegő polcok. :hammer_and_pick:

11 Likes

Ha nem túl indiszkrét kérés, esetleg lenne kedved megosztani velünk egy kép erejéig :pleading_face: lécci :pleading_face: :blush:

Megpróbáltam fotózni… :roll_eyes: de annyira full béna vagyok, hogy a tükör miatt vagy telibe fotózom magam, vagy a visszacsillanó fényből semmi nem látszik… :zipper_mouth_face: Fehér Ikeás minden a tükör, a világítás, a képtartó és a polcok is (enyhe színfóbiám van) :laughing:
Pont ilyen kombinációban nem, csak majdnem, de mindent megtaláltam a neten :wink:
tükör +világítás
képtartó, csak itt a tükör alatt van
lebegő polc

3 Likes

Lehet, hogy ügyetlen vagyok, de nem tudom megnyitni a linkeket :frowning:

nekem sem megy… :frowning_face: jó, hogy kikerestem őket… tehetséges vagyok… :cry: :zipper_mouth_face:

NIncs semmi baj, nem a világ vége :wink: köszi, hogy megnézted és küszködtél vele!
Ha az Ikeás neveket megírod, kikeresem és jól megnézem a weboldalon, ugyanolyan jó lesz.

javítottam… :rofl: :see_no_evil:

1 Likes

De jó! :heart_eyes:
Az a lebegő polc a fiókokkal mennyire terhelhető? Úgy értem, ha rákönyökölsz sminkelés közben, az nem baj neki, ugye?

Sziasztok! Púder választásban szeretném a segítségeteket kérni, mert már sokszor végigrágtam magam a témán, de még mindig nem tudtam dűlőre jutni. :sweat_smile:

Olyan púdert keresek kombinált bőrre, ami egyaránt jó szem alatti korrektor fixálására (erre használnám legtöbbször) és teljes arcra is (mindennapokon nem használok alapozót, csak korrektort). Visszaolvasgattam a fórumot, és az Hourglass Dim light és a MAC Blot púder tűnik szimpatikusnak. Akinek van ezekkel tapasztalata, le tudná írni melyiket ajánlja? Illetve más ötleteket is szívesen fogadok :blush: Előre is köszönöm!

Szia! Én is kombinált bőrtípus vagyok. Nekem ez a kedvenc púderem, és szem alá is tökéletes. Ha egyszer elfogy, meg fogom venni nagy kiszerelésben is:
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-veil-translucent-setting-powder

Szia! Nekem is kombinált bőröm van, vízhiánnyal, gyors átfényesedéssel. A MAC Blot nekem nagyon bevált a fényesedés visszafogására, de szem alá nem használom, mert ahhoz viszont túlságosan szárít. Szem alá olyan gyengéd, fénylő púdereket szoktam használni, mint az Hourglass Difffused Light, de a Dim Light is tökéletes lehet erre a célra. Szóval sajnos egy púderrel nem tudom megoldani a teljes fejem.

A lebegőnél speciel a tükör melletti pici polcokra gondoltam :laughing: De még azok simán bírják egy 14 kg-os felcsimpaszkodást (tesztelve!) :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ez az fiókos polc (Alex Ekby) egyébként nagyon sokoldalú, mert ha nem akarod lebegőként felszerelni, akkor lehet konzolasztalt is csinálni belőle:kép

és olyat is láttam már, hogy ha kevés a fiók, akkor duplázzák: kép
Akinek tetszik ez a letisztult design, azok jól jár vele, mert olcsón, nagyon jól variálható sminkes sarkot tud belőlük csinálni. Még szerencse, hogy nincs lakberendező topik… :face_with_hand_over_mouth: :rofl:

9 Likes

Szuper ötletek! Ezt a fiókost nagyon nézegetem egy ideje. A legjobb lábakra tenni, szerintem is :+1: Bár én az előszobánkba szeretnék ilyen lerakó-konzolasztalkát belőle, illetve, ha kitalálom hova tegyem, magamnak egy íróasztalkát esetleg :blush:

3 Likes

Tetszik nagyon ez a polcos megoldás. Korábban ragaszkodtam a klasszik sminkes asztalkához tükörrel, de egy ilyen polc is elegendő lenne most. Idővel lehetne máshoz is használni, a tükrös asztalt meg kevésbé.

1 Likes

Ettől tartottam, hogy szem alá nem lesz jó a Blot. :confused: Köszönöm szépen a segítséget!

1 Likes

Először elbizonytalanított, hogy loose powder, de ha tényleg ennyire jó, és egész arcra, akkor teszek vele egy próbát! Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts: