Nekem is, pedig kísérleteztem, de minden más felejtős.
Még a Mixa kék kupakos mici vize működött, de nem szedte le olyan hatékonyan a szemsminket és az is csípett egy kicsit… szóval ez van, de 2x500 ml igazán elég a két szemhéjamra.
Köszönöm! Ezeket még nem ismerem ki fogom próbálni.
Még egy szavazat a Bioderma rózsaszín kupakosra!
Nem, de attól függetlenül iszonyat jó cucc, nagyon jól hidratál csak az én bőröm nem bírja a niát és pattanásos lesz.
Nekem a Hélia-D micellás vize vált be, akciós napokon veszem meg. Nem csíp, szépen leszed mindent.
Hélia-D
BIODERMA ATODERM OLAJTUSFÜRDŐ
https://kremmania.hu/kremek/bioderma-atoderm-olajtusfurdo
Szerintetek jo otlet megvasarolni, es majd arcra hasznalni csak? Pattanasra hajlamos, olajos borom van.
Ha olajos a bőröd, akkor nem biztos, hogy kellemes lesz ezzel arcot mosni, de én még nem használtam, szóval akár jó is lehet Amúgy összetétel alapján elvileg nem okozna gondot a pattanásra hajlamos bőrödnek sem.
Nekem kombinált, de inkább zsíros felé hajló bőröm van és eddig nagyon szeretem. Kb 1 hónapja használom. De nagyon szeretem a Nivea szőlőmagos olaját is dupla arctisztítás első lépéseként, ezt is ugyanerre a célra vettem.
@macooka felvetette egy másik topikban az szilikon bázisú primert és azóta nagy kutakodásokba estem. Van egy olyan érzésem, hogy számomra a vízbázisú alapozók lennének a tökéletesek, de utána olvastam, hogy attól, hogy aqua az első összetevő, még nem biztos, hogy vízbázisú, mert utána követheti közvetlenül akár 4 szilikon is. Próbáltam keresni ajánlatokat top vízbázisú alapozókra, de ha megnéztem azoknak az összetevőit, akkor ugyanúgy az elején tornyosultak a szilikonok. Eddig csak egy valóban vízbázisút találtam, az essence good stuff tinted beauty creamet, ami nekem meg is van, és tényleg imádom, csak szeretnék valami minőségibb cuccot is kipróbálni. Tudnátok ajánlani esetleg valóban vízbázisú alapozókat?
Nivea vagy a Biodermat venned.meg ujbol?
Ez egy jó kérdés. Szerintem a Biodermát mondanám, méghozzá azért, mert könnyebb a használata és a lemosása is a bőrről. Illetve ár - érték arányban is jobb sokkal.
Mikor megvettem úgy voltam vele, hogy ha nem válik be arcra , akkor elhasználom testre, de erre nincs szükség szerencsére.
koszi szepen
Igazán nincs mit, remélem neked is be fog válni, ha megveszed.
Ó értem, sajnálom, remélem találtál jó krémet estére azóta
Nem jó ötlet. Olajos lemosó vízzel vegyülve tejes, krémes állagú lesz, ez a tusfürdő sosem lesz ilyen állagú. Próbáld ki a lila Niveát, az a jobb választás.
A Bioderma nagyon parfümös és erős virágos illata van.
Règebben panaszkodtam a chanel krèmes pirosìtòra, nagyon gyengèn pigmentàlt ès meg sem marad az arcomon csak leszedi a pùdert, alapozòt. Ma a kezembe akadt a nars 6os palettàja, 3 pirosìtò, 2 bronzer, 1 highlighter. Őrület. 1 hùzàssal olyan piros lett az arcom, hogy rà kellett mennem egy kis porpirosìtòval is - vilàgosabbal, hogy ne legyen bohòc kèpem . Nem teljesen krèm, hanem olyan krèm- pùder hybrid. Azt hittem, hogy èn nem vagyok kompatibilis a krèmes cuccokkal, de ezek szerint termèke vàlogatja.
Ecset tárolásra szeretnék kérni ötleteket. Túlléptem azt a mennyiséget, amit egészséges szabadon elől tartani - szálló por miatt főleg, eddig nem volt gond, mert max egy hét alatt, de inkább 3-4 nap alatt átforgott a készlet a kezeim között. Egy-két nesszeszert bevetettem már, de kíváncsi vagyok, hogy a különböző ecset tárolók között nektek mi vált be.
Ilyenekben és hasonlóakban tárolom.
Én is többnyire hengeres neszesszerben tárolom, de ha sok lenne, akkor ilyesmi összetekerhetőt vennék. Talán még varrni is lehet saját kezűleg, ha valaki ügyes
https://inglot.hu/product/ecsettarto/#
(Ez pont egy drágább, de csak illusztrációnak tettem be, hogy erre gondolok. )
Az ilyet viszont érdemes elrakni, mert az ecsetek feje kilátszódhat és akkor poros lesz.