Köszi, ezt sem ismertem. Bár a parfüm miatt nem is valószínű hogy kipróbálom. Nekem az aromaxtól argánolaj van, de azt még nem mertem bevetni erre a célra. De lehet elkezdek kísérletezgetni otthon kicsit, amíg megtalálom az igazit.
Még nem próbáltam, igazából nézegettem már, viszont az ára kicsit soknak tűnik egy lemosóért. Illetve ez kifejezetten inkább a 2. lépésre tűnik optimálisnak, 1. lépésben én szeretem a sminket lemosni valamivel. Jelenleg micellás vizeket használok (Garnier, Bioderma, Garnier kétfázisú), ezt vízzel leöblítem, vagy ha egyből megyek fürdeni akkor zuhany alatt még a CeraVe lemosóját vagy az Omoroviczát használom (van egy kis kiszerelésem a júniusi Elle-ből, de nem lett a kedvencem). Te hogyan használod a Hylamide-ot?
Nálam attól függ, hogy sminkeltem-e, és ha igen, akkor mennyire.
Általában akkor használom a Hylamide lemosót, ha erősebb a szemfestés (némelyik, ahogyan @Amadea -nak, nekem is megfogja a szemem), vagy ha alapozót, IT CC-t használtam.
Ebben az esetben:
- Nívea micellás vizesl vattával lemosom a szemfestéket.
- Ezután a Hylamide olajjal átmasszírozom az arcom, és óvatosan a szemkörnyékem, szemhéjamról is fellazítom a maradék sminket. Utána langyos vizes kézzel folytatom, ez nem mondom, hogy felhabosítja, de ilyen fehéres krémszerű lesz belőle. Aztán leöblítem.
- Én végül még arclemosót is szoktam használni, jelenleg a Hada Labo Gokujyun habot.
Ha nem sminkeltem, vagy csak BB krémmel (és a szemfesték is lejött a micellás víztől), akkor a 2. lépés kimarad, mert tény és való, hogy ez a Hylamide lemosó elég drága.
Ezért is jó pl. a Snapscara, mert könnyen lejön, nem marad szürke a szemem alja.
Heti 2-3 alkalommal pedig az arctisztítás utolsó lépése a Skinfood tojásfehérje habos arctisztítója, ettől gyakrabban nem tudom használni, mert szárít.
Tudtok ajánlani valami jó terméket a Maybellinetől és a Bourjoistól?
Saját kérdésemre szeretnék saját magamnak ajánlani valamit, ha már ennyire süsü vagyok, hogy elfelejtem, milyen kincsek lapulnak a “Várjuk még a sorunkat” fiókban. És hátha másnak is jól jön majd a későbbiekben. 10% vagy fölötti AHA-t kerestem és valamelyik nap megtaláltam az ominózus fiókban a Lixirskin Night Switch PHA/AHA termékét. https://www.cultbeauty.co.uk/lixirskin-night-switch-phaaha-10.html
Igen jó, úgy pedig pláne meglepően jó, hogy egy hónapja már használom az Omorivicza savát. Vízszerű, se színe, se szaga, se maradványa nincs a bőrön, szó szerint mintha vizet tapicskolnék fel az arcomra. Csak abból érzem, hogy sav, ha van egy-egy apró bibi a bőrön és belecsíp egy finomat. A tejsavat egyébként is szereti a bőröm, jobban, mint a glikolsavat.
@dunaimano, a koreai olajos lemosók nagyon jók, pl. az Elizavecca 400 ml és az ára is baráti. Első lépésben használom, kézzel, így vattakorongszemetet se termelek. A szempillaspirált micivizes mikroszálas kendővel szedem le. Langyos vízzel lemosom az arcom és jöhet a második, géles lemosó.
Ha már olajos lemosók, ne felejtsük el minden olajos lemosó anyját, a japán DHC olajat:
https://kremmania.hu/kremek/dhc-deep-cleansing-oil
Igen. Anno ez volt a legjobb ár-érték arányú lemosó, most nem tudom, melyik az.
Hajjaj, milyen kérdés ez… Csak jó terméket tudok ajánlani a Maybelline-től! A Bourjoistól sokmindent nem ismerek, ezért arról nem nagyon mondok semmit, de a Maybelline-től itt van néhány kedvenc:
A géles tus volt az, ami megszerettette velem a tusvonalakat. Sőt ennél a terméknél derült ki, hogy tudok tusvonalat húzni… (Erről már sokszor írtam, előtte filcekkel próbálkoztam sikertelenül).
Ez a szempillaspirál nagy kedvencem, ha nem lennék örök kísérletező, még ezt használnám. Sok spirálom a nyomába sem érhet…
Ezt a púdert nyúzom egy ideje, project panning topikban látható. Nagyon szeretem, kezdő sminkeléshez pedig végképp nagyon jó volt. Nincs nagy fedése, de jól fixálja a sminkemet.
A rúzsaik is megérnek pár szót, nagyon jó áron vannak (főleg kuponos napokon), és elég szép színekben kapható.Nem tartós, de ezért az árért nem is várom el.
Ééés van még egy csomó kívánságlistás termékem, vagy olyan is, ami már a birtokomban van, de valahogy még nem próbáltam ki:
MAYBELLINE SUPERSTAY INK CRAYON TARTÓS AJAKRÚZS HEGYEZŐVEL
MAYBELLINE SUPERSTAY MATTE INK LIQUID LIPSTICK
MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL RÚZS
MAYBELLINE COLOR TATTOO SZEMHÉJFESTÉK
Mindezeken felül túl sokan is vannak, akár csak Indiában. Ennyi embert nem tud eltartani a bolygónk. Hiába csinálunk mi itt Európában bármit, ha ott ugyanilyen ütemben nő a szaporulat, az nagyon nem jó.Már pedig ez a tendencia.
De jó tippek , azért kérdeztem, mert a Snascara spirált nagyon megszerettem, viszont valami mást is kipróbálnék tőlük :D. Lehet rúzst fogok venni, szemhéjpúderei is érdekelnek :D. A tus is nagyon szimpi, de szemceruzával sem tudok normális vonalat húzni
A tust én is ajánlom, totál kétbalkezesnek hittem magam, de ezzel nagyon könnyen tudok szép vonalat húzni, szerintem kuponnal érdemes lehet kipróbálni.
Van két Superstay Matte Inkem is, nem igazán kényelmesek szerintem (kicsit ragacsos és erősen érzem, hogy van valami a számon), viszont nagyon szépek a színek és tényleg brutálisan tartósak.
Nekem konkrétan összeragasztotta a szájam. Mikor már vagy negyed órája fenn volt, gondoltam, most már becsukhatom a szám. Pár percig nem nyitottam ki, utána meg már alig bírtam, a fiaim nagy vidámságára.
Majd gyakorlod és menni fog! Amíg feszes a szemhéjad, addig könnyű a dolgod!
Azt hiszem, nekem is van. Rendkívül tartós, de nem kényelmes. Egyszer próbáltam, úgy emlékszem.
Én mindig lepúderezem, úgy egy fokkal jobb, de az első tapasztalatom nekem is hasonló volt
Igen, velem is így történt, ahogy @aalexaa írja: teljesen kétbalkezes voltam a filcekkel és ceruzákkal, és nem is tudom milyen ötlettől vezérelve vettem meg a géles változatot. Van hozzá alapból egy ecset, aminek nagyon pici feje van, könnyen lehet használni (bár sokan nem szeretik, de gondolom ők nem ezzel tanultak meg tusvonalat húzni ) Azóta kb minden nap muszáj tust használjak, nagyon élvezem. Majd próbáld ki egyszer, ha úgy van.
@Kokapu @aalexaa akkor lehet a Superstay Matte Ink nem nekem való Egy L’Oreal les chocolats rúzst használtam, az is borzasztóan ragad, de férjecskétől kaptam, mégsem dobhatom ki (főleg mert az én ajándéklistámon szerepelt).
Köszönöm szépen, az Artdeco nyert, az Essence kékje nekem kicsit hivalkodónak tűnt, viszont az előbbiben találtam olyat, amit kerestem.