Köszi Nem kell, hogy karácsonyi legyen, mert karácsonyra szeretném adni.
Esetleg még itt is érdemes lehet szétnézni.
Mindkét helyről rendeltem már körmös termékeket , a Moyra nagyon gyors, 1-2 napon belül szállítanak, a Makeup.hu ennél kicsit lassúbb.
https://moyra.hu/kategoria/koromdiszites/korommatricak-koromdiszites/
https://makeup.hu/categorys/227459/
Köszönöm. A moyránál néztem, múlt héten útbaesett, de csak egy arany színű szettjük volt, ami annyira nem fogott meg. Viszont vettem minden mást, és most alig várom, hogy újra arra járjak.
Fogyóban van az éjszakai krémem, barátnőmtől kaptam Angliából, így nem tudom beszerezni sem magamtól Marks&Spenceres. Szeretnék ajánlást kérni Tőletek, milyen éjszakai krémet ajánlotok kombinált bőrre, amit itthon is be tudok szerezni könnyen, netes rendelés is oké, csak hazai webshop legyen Még egy kritérium, megfizethető legyen Próbáltam a Skinsmart oldalán keresgélni, de biztos az én vaksiságom, de nem találtam ilyen kimondott éjszakai krémet, de lehet rosszul kerestem, még új vagyok a témában Más nincsen, köszönöm a segítségeteket előre is
Én 1 hónapja használom a La Roche-Posay Toleriane éjszakai krémjét: https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-ultra-ejszakai-arcapolo
Egyáltalán nem nehéz krém, könnyen beszívódik, illata nincs. Árban akciósan 4-5000 ft körül lehet (patikája válogatja). A bőröm jelenleg normál-kombinált határon van. Ha túl soknak találod, a Toleriane vonalon van krém és fluid is, ezek még könnyebb állagúak.
A Mossa márkát tudom ajánlani. DM-ben elérhető. Vagy drágább kategóriában a Lierac termékeit. Mindkettőt próbáltam és szeretem.
Ha nincs benne fényvédő, bármilyen nappalit is használhatsz. Pont egyik nap néztem Tindigo videóját amiben arról is beszélt, hogy ez az éjszakai-nappali krém legtöbbször csak marketingfogás, mert semmi értelme ha nincs pl az éjjeliben retinol vagy a nappaliban fényvédő. Na szóval arra akartam kilyukadni, hogy én pl a Helia D Tokaji aszus nappaliját használom éjszakára (kombinált bőrre valót)
Köszönöm @zalla @Anilorak @Anheszenamon fel is írtam magamnak őket.
Érdekes amit írsz @Anheszenamon legalább tudom mire figyeljek különösen amikor válogatom a kencéket
A La Roche Posay cicaplastja is jó lehet. Nehézkes, balzsamos állaga van, de mégis jól érzi magát benne a kombinált bőröm.
Az ára se rossz szerintem, 100 ml-s a kiszerelése.
TO NMF, Clinique Moisture Surge Overnight Mask, utóbbiból zsibin szokott lenni 30 ml-s kiszerelés is.
@mlnda @dunaimano @Amadea Köszönöm az ajánlásokat
@dunaimano kimondottan szereti a bőröm a niát
Pont most szereztem be, alig várom hogy kipróbáljam
@Alsace, én elküldöm neked a Cerave-t ha szeretnéd, ne költs rá :). Igaz használtam párszor. Nem tudom mennyi lehet benne :).
De kedves Tőled, köszönöm, írok Neked Nem vált be a Cerave akkkor?
Lányok! Olyan szemfesték lemosót keresek ami egyszerűen eltávolítja a festéket. Nem csíp nem irritál .
A GaDe lemosóját használom ,de olyannyira felverték az árát hogy szeretném lecserélni.
Én az Yves Rocher sminklemosókat tudom ajánlani, az expresszt is és az érzékeny szemre valót is, csak ezeket használom felváltva:
Nekem eddig csak a Bioderma Sensibio micellás vize vált be szemre, ez az egyetlen, ami nem csípi a szemem, de ez se a legolcsóbb…
Nekem is. 500ml-es duopackban szoktam venni, mindig van itthon.