Ajánlást kérek!

Köszi :slight_smile: Nem kell, hogy karácsonyi legyen, mert karácsonyra szeretném adni. :slight_smile:

Esetleg még itt is érdemes lehet szétnézni. :slightly_smiling_face:
Mindkét helyről rendeltem már körmös termékeket , a Moyra nagyon gyors, 1-2 napon belül szállítanak, a Makeup.hu ennél kicsit lassúbb.
https://moyra.hu/kategoria/koromdiszites/korommatricak-koromdiszites/
https://makeup.hu/categorys/227459/

Köszönöm. A moyránál néztem, múlt héten útbaesett, de csak egy arany színű szettjük volt, ami annyira nem fogott meg. Viszont vettem minden mást, és most alig várom, hogy újra arra járjak. :heart_eyes:

1 Likes

Fogyóban van az éjszakai krémem, barátnőmtől kaptam Angliából, így nem tudom beszerezni sem magamtól Marks&Spenceres. Szeretnék ajánlást kérni Tőletek, milyen éjszakai krémet ajánlotok kombinált bőrre, amit itthon is be tudok szerezni könnyen, netes rendelés is oké, csak hazai webshop legyen :smiley: Még egy kritérium, megfizethető legyen :smiley: Próbáltam a Skinsmart oldalán keresgélni, de biztos az én vaksiságom, de nem találtam ilyen kimondott éjszakai krémet, de lehet rosszul kerestem, még új vagyok a témában :smiley: Más nincsen, köszönöm a segítségeteket előre is :blush:

3 Likes

Én 1 hónapja használom a La Roche-Posay Toleriane éjszakai krémjét: https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-ultra-ejszakai-arcapolo
Egyáltalán nem nehéz krém, könnyen beszívódik, illata nincs. Árban akciósan 4-5000 ft körül lehet (patikája válogatja). A bőröm jelenleg normál-kombinált határon van. Ha túl soknak találod, a Toleriane vonalon van krém és fluid is, ezek még könnyebb állagúak.

6 Likes

A Mossa márkát tudom ajánlani. DM-ben elérhető. Vagy drágább kategóriában a Lierac termékeit. Mindkettőt próbáltam és szeretem.

2 Likes

Ha nincs benne fényvédő, bármilyen nappalit is használhatsz. Pont egyik nap néztem Tindigo videóját amiben arról is beszélt, hogy ez az éjszakai-nappali krém legtöbbször csak marketingfogás, mert semmi értelme ha nincs pl az éjjeliben retinol vagy a nappaliban fényvédő. Na szóval arra akartam kilyukadni, hogy én pl a Helia D Tokaji aszus nappaliját használom éjszakára (kombinált bőrre valót)

2 Likes

Köszönöm @zalla @Anilorak @Anheszenamon fel is írtam magamnak őket. :blush:

Érdekes amit írsz @Anheszenamon legalább tudom mire figyeljek különösen amikor válogatom a kencéket :blush:

1 Likes

A La Roche Posay cicaplastja is jó lehet. Nehézkes, balzsamos állaga van, de mégis jól érzi magát benne a kombinált bőröm.
Az ára se rossz szerintem, 100 ml-s a kiszerelése.

1 Likes

Ha a niacinamid nem okoz érzékenységet, akkor én a Cerave éjszakai krémjét tudom ajánlani.

2 Likes

TO NMF, Clinique Moisture Surge Overnight Mask, utóbbiból zsibin szokott lenni 30 ml-s kiszerelés is.

2 Likes

@mlnda @dunaimano @Amadea Köszönöm az ajánlásokat :blush:

@dunaimano kimondottan szereti a bőröm a niát :slight_smile:

2 Likes

@Alsace, a tokaji aszúsat én is ajánlom a Helia-tól :).

Pont most szereztem be, alig várom hogy kipróbáljam :heart_eyes:

1 Likes

@Alsace, én elküldöm neked a Cerave-t ha szeretnéd, ne költs rá :). Igaz használtam párszor. Nem tudom mennyi lehet benne :).

2 Likes

De kedves Tőled, köszönöm, írok Neked :kissing_heart: Nem vált be a Cerave akkkor?

1 Likes

Lányok! Olyan szemfesték lemosót keresek ami egyszerűen eltávolítja a festéket. Nem csíp nem irritál .
A GaDe lemosóját használom ,de olyannyira felverték az árát hogy szeretném lecserélni.

1 Likes

Én az Yves Rocher sminklemosókat tudom ajánlani, az expresszt is és az érzékeny szemre valót is, csak ezeket használom felváltva:

1 Likes

Nekem eddig csak a Bioderma Sensibio micellás vize vált be szemre, ez az egyetlen, ami nem csípi a szemem, de ez se a legolcsóbb…

2 Likes

Nekem is. :blush: 500ml-es duopackban szoktam venni, mindig van itthon.

1 Likes