Ajánlást kérek!

@Anilorak, a Beautybay az egyetlen hely, ahol en meg Marionnaud mellett lattam, de ott szamolj ra 8 eur-t is most, hogy nincs free shipping BF tiszteletere;-)

1 Likes

Igen láttam és sanszos hogy törötten érkezik.

Visszavonom, most nèztem egy videót ès nagyon szèpek a paletta szìnei ès erőteljesek is.

1 Likes

Sziasztok Lányok!

Szeretném a tanácsotokat kérni ,hogy tudnám ezt megvenni. Ajándék lenne egy kedves személynek. A probléma az ,hogy a Douglas webshopban nem elérhető. Esetleg van-e ötletetek a külföldi beszerzést illetően.757856_17yO8OnDlbRY2w_600x600@2x

5 Likes

Én ezt nem találom, csak a Signature szettet (a Selfridges és a Net-a-Porter oldalán). :frowning:

1 Likes

A Dreamy 2 palettát próbáltátok már? A szokásos Nabla minőség? A színei nagyon tetszenek :blush:

Karàcsonyra lenne? A bb nèmet oldalàn fent van. A douglasban is akciòs?Csak amikor kosàrba twttem akkor mutatta az akciòs àràt.93 helyett 65 eur… Screenshot_20201126-164558_Chrome Screenshot_20201126-164646_Chrome

1 Likes

Szia !

Csak ajándék nem éppen karácsonyra .
Esetleg le tudnánk boltolni ?

Persze, azèrt kèrdeztem. Ìrok kèsőbb privit🙂

Ok. Köszönöm!

1 Likes

Sziasztok! Tud valaki maszk (és pára) biztos szempillaspirált ajánlani? A thebalm spiráltól pandamaci vagyok egy egy órás játszóterezés után…

1 Likes

Én nagyon könnyezős vagyok, néhány spiráltól kifejezetten be is dagad a szemem, a Mac Gigablack-je könnyálló (nem vízálló), és könnyen lemosható. Kedvenc.
Annak volt a Your Better Work az olcsóbb, és számomra tökéletes verziója.
Most én is kísérletezem, az Essence 24 órás Bold spirálja nem folyt szét egyáltalán, tényleg nagyon tartós, de nem veszem újra, nem szerettük meg egymást, mellette tesztelem a Clinique High Impactját, amihez száz év után újra visszatértem, az nagyon tartós rajtam, és most újra szerelem lett a Maybelline Lash Sensational-ja.
Nekem most ezek vannak tesztelésen.

1 Likes

Ne kérdezd miért, de itt most tényleg ennyi:

Rendeltem belőle, tényleg ennyi.
Imádom, hogy feketén kívül van más árnyalatban is.

1 Likes

Köszönöm szépen az ajánlást @Mse! A legkönnyebben a Lash Sensationalt találtam meg. A biztonság kedvéért vízállót vettem, és tényleg tökéletesen működik. Nem mászik el, nem folyik el, nem morzsolódik, pedig sajnos a kontaktlencse miatt sokat nyúlok a szememhez. Nem állítom, hogy ez a spirál csinálja a legfeltűnőbb pillákat, de jelenleg nem csak az esztétikum számít. :smiley:

3 Likes

Képzeld, hogy én hogy jártam. Elmentem úgy dolgozni, hogy egyik szememen Lash Sensational, másikon Clinique High Impact.
Az egyik szememet szanaszét könnyeztem, ömlött belőle a könny egész nap, és igen, sajnos a Maybelline volt az. Azóta egy másik napon is próbáltam, ugyanez volt a tapasztalatom.
Sajnálom, mert nagyon jó árban van.

2 Likes

Ó, sajnálom! Ez a hagyományos, nem vízálló verzió volt?

Igen.
A Clinique nagyon jól bírta a teljes munkanapot, a hideg időt, mindent. A MAC Gigablack is szokta.
Sok ismerősöm áttért a vízálló spirálra, mert ez a maszkhordás nem kedvez a spiráloknak sem.

3 Likes

Én is most vettem vízálló spirált. Főleg ha biciklivel megyek valahova, gyönyörű panda lesz belőlem, mire odaérek.

2 Likes

Sziasztok!
Kicsit -khm nagyon- tanácstalan vagyok és kezdek elveszni a részletekben :crazy_face: , ezért szeretném nálam tájékozottabbak ajánlását kérni.
Szóval, szeretném megtalálni “A fényvédőt”, ami rendelkezik az alábbi tulajdonságokkal:

• Min. 30-as faktor- persze legjobb 50-es lenne-,
  • tisztán fizikai és nem nano,
  • octocrylene mentes,
  • lehetőleg cruelty free
  • és Magyarországon elérhető- küföldről rendelni most nem szeretnék, tartok tőle, hogy a karácsony miatt csak januárban kapnám meg a csomagot.
    Tudom, problémás eset vagyok, de hátha valakinek eszébe jut valami :slight_smile:
1 Likes

Kettő jut eszembe, nem olcsó, de nagyon szuper.

Lehet, érdemes lesz a G&G fényvédőt kipróbálni, én nagyon várom.

2 Likes