[Nekem ezek voltak.
Swatch-ot nem tudok feltenni, nincsenek meg.
Az első az Opale, a másik valamilyen Rose árnyalat. Először szerettem, mert reggel 5ig tartott egy esti eseményen, de azóta leszoktam az űrből is látható highlighterekről.
Szerintem neked a Vanilla Quartz, Opale jó lehet. Az utóbbi kicsit arany fényű.
Holnap termèszetes fènynèl csinàlok neked szìvesen pàrat.
Köszönöm szépen!
Opal, rose quartz, rose Gold, beach Nektar,
Bal- c- Pop, mellette Opal, jobb Rose quartz, fent Gold Pop. Sajnos ez nem termèszetes fènynèl kèszült. De talàn lehet làtni, a c Pop halvàny pezsgő szìnű, a Gold Pop sàrga, az Opal elvileg màs szìnű, mint a palettàban, enyhèn bőrszìnű vagyis a legjobban beleolvad az arc szìnèbe. Nem olyan feltűnő mint a màsik 2
Köszönöm szépen!
Sokat agyaltam a J.S mini Orgy után ,hogy vegyek-e egyáltalán tőle valamilyen palettát mert ennek a kicsinek a minősége nem volt csúcs,mint ahogy korábban olvastam véleményeket a Jeffree festékek kiválóságáról. Mégis hosszas évelődés és swatch nézés után úgy döntöttem a Conspiracy lesz a nekem való. Szerintetek hol lesz esetleg akciós a közeljövőben?
( Gondolok itt Black F.-ra)Tudom a Marionnaudban is kapható,de olyan áron hogy még akcióban is drágább mint a külföldi webshopokban.
Esetleg akinek megvan ajánlaná?
Sziasztok, én egy szokatlan ajánlást kérnék… Milyen olyan msogatószert ismertek, ami nem szárítja totálisan szét a kezet (főleg télen)? Kézzel mosogatok, és nem szeretek gumikesztyűben, de így a hideg idővel egyre jobban szárítja a kezem, amit most használok (Jar gránátalmás). VAgy bármi tippet szívesen fogadok Remélem, nem nagyon offtopic…
Én ezt használom: https://www.dm.hu/jar-kezi-mosogatoszer-aloe-pink-sensitive-p8001841009544.html, a Froschnak is van aloe verás, az sem bántotta a kezem (ekcémára hajlamos)
ÉN is ezt akartam ajánlani, amit bernadettu, nekem is nagyon érzékeny a bőröm…
A másik:
https://www.dm.hu/denkmit-kezi-mosogatoszer-koncentratum-ultra-szenzitiv-p4058172215445.html
Köszi szépen, szuperek vagytok!
https://www.dm.hu/denkmit-kezi-mosogatoszer-koncentratum-ultra-nature-p4058172215582.html
tesztgyőztes is lett:
https://divany.hu/lajfhekk/2020/06/17/mosogatoszer-teszt/
Sziasztok rúzskedvelő lányok! A Black Friday-ra (tudatosan) készülve kérnék tanácsot tőletek. A 2 általatok már ismert vagy próbált brand közül melyik rúzsra voksolnátok: CHARLOTTE TILBURY vs
PAT MCGRATH ??
Előre is köszönöm!
Pat Mcgrath!
CT rúzsai szerintem nem olyan nagy számok. Jó-jó, szépek a színek, de ezt a telítettséget, finish-t a drogériás rúzsok is tudják. A tokja szép, de könnyű műanyag.
Pat Mcgrath viszont tud valamit. Nekem a Mattetrance állaga tetszik a legjobban. Púderesen, de lágyan matt, van egy enyhe fénye, nem szárít. Megvan benne az a bizonyos plusz, ami elválasztja a high-endet az olcsóbb társaitól - és nem az ár miatt mondom, mert mindegyiket olcsóbban vettem.
A tok súlyos, igen, giccses, de ebbe is raktak anyagot.
Még egy pont Pat McGrathnak (bár Tilbury rúzsom nincs is )
A Pat Mcgrath rúzsok háza nem kevés fémből készült, ennek megfelelően nehezek. Két kilométerről ki lehet szúrni, hogy luxus rúzzsal van dolga az embernek. A mattetrance formula nagyon matt, a luxetrance krémes. A rúzsoknak illata nincs. A mattetrance formula iszonyatosan pigmentált, és kifejezetten tartós. A luxtrance is eléggé pigmentált, de a tartóssága a formula miatt inkább átlagos.
A Charlotte Tilbury rúzsok minőségre nem kiemelkedőek. Szép a házuk (szerintem a műanyag alapon van egy nagyon vékony fém réteg), de tényleg könnyű. Az én rúzsaim a matte revolution formulában vannak, amik inkább félmatt finishűek. Inkább közepesen pigmentáltak. Enyhe parfümös illatuk van, a tartósságuk nem kiemelkedő.
A két márka színvilága között elég nagy a különbség. Szerintem ez is komoly szempont lehet abban, hogy melyiket választod. A Charlotte Tilbury rúzsok árnyalatait inkább a visszafogott színvilágot kedvelőknek tervezték. A Pat Mcgrath rúzsoknál viszont az élénk vörösektől kezdve a sötét lilákig mindent meg lehet találni.
Hú lányok, @Amadea, @umpalumpa, @zalla ilyen profi leírást és összehasonlítást -okról még sosem olvastam , szuperek vagytok nagyon szépen köszönöm !
Bár az én színvilágom rúzsokban nem a sötét ill. élénk vörösek, sem a barnás un. neutrális színek, de a leírásotok alapján határozottan a Pat Mcgrath felé hajlok. Már csak rá kéne bukkannom - ha létezik e márkának - a színvilágban nekem tetszőre, félmatt finishben (ha létezne, ezt preferálnám).
Remélem, megtalálod a neked tetsző rúzst. A Soft Core-t tudom ajánlani, visszafogott szín, de ne a hivatalos swatchokra hagyatkozz, mert nincs közük a valósághoz.
Ha félmatt rúzst keresel, hasonló luxus kategóriában, akkor a Lisa Eldridge rúzsokat tudom ajánlani. Hasonlóan pigmentáltak, mint a Pat Mcgrath rúzsok, de icipicit fényesebbek a mattetrance daraboknál. Annyi hátránya van a dolognak, hogy nincs akkora színválaszték, mint a másik két márkánál.