Köszönöm! Ha nem találok akciósan Uriage-t, akkor ezt megveszem, de nem kizárt, hogy akkor is hazajön velem
Ha egyszer kicsit többet szánsz rá, a Rituals olajos tusija szerintem szuper.
Nem sok tapasztalatom van olajos tusolókkal, utolsó vásárlásom mellé kaptam egyet ajándékba az Yves Rocher-ban. Egész jó cucc, de egyéb tapasztalat híján nem tudom, hogyan teljesít a kategóriában.
Köszi, kívánságlistára teszem
Arra is ránézek majd, csak nem annyira kedvelem az YR-t a képeslapon keresztül nyomott “vásárlási kényszer” miatt.
Sziasztok!
Valami szemöldökrajzoló alkalmatosságra kérnék ajánlást. Olyan kellene, ami tényleg (haj)szálvékony szálakat rajzol, mert kb. 5-5 szállal szeretném kiegészíteni a két szemöldököm. A Benefit precisely, my brow-val próbálkoztam, de majd’ elájultam mikor megláttam milyen vastag. Hacsak nem rotring-hegyről van szó, a ceruzák mind kiestek. Végre láttam UD standot élőben, ott ajánlottak filcet, ami legalább nagyjából tisztességesen vékony vonalat húz, de asszem másnak is van filce (a Douglas-ban a NARS-os srác meg a Benefit-es csajszi után gyanús lett, hogy az eladók márkaspecifikusak, aztán a Marionnaudban óvatosan megérdeklődtem a dolgot az UD-es lánytól - ez van mikor a vidéki embör elszabadul Bécsben, nem tudom hányszor fogok még hülyét csinálni magamból).
Catrice új szemöldök filce,hasonló mint a MAC Shape&Shade brow tint-je.
Hátööö, ez nem épp olcsó, de tényleg vékony vonalat lehet vele festeni:
https://www.douglasshop.hu/p/estee-lauder-featherlight-brow-enhancer-528350
Nálam ez egy árkategóriának számít az UD-vel, és ugye ha az a beruházás szóba jött akkor jön a pénzköltés. Csak tényleg olyat szeretnék ami működik és nem szárad ki pár hét után mer’ agyonhasználva nem lesz, alapvetően elégedett vagyok a szemöldökömmel csak pár szállal kell kipótolni.
Ez szerintem barátibb áron kapható.
a Catrice előző generációs szemöldökfilcét egyszer használtam, számomra nagy csalódást okozott, mert sajnos semmi színe nem volt… mármint, nem is úgy értem, hogy kiszáradt, mert valójában jött belőle valami. csak egész pontosan a pigment hiányzott belőle… lehet, hogy selejtes darabot fogtam ki, amit már mindenki szétpancsolt a drogériában, nem tudom. de azóta vannak fenntartásaim az olcsó szemöldökfilcekkel kapcsolatban. talán ez az újabb kiadás megbízhatóbb azért.
Nekem van mindkettő mármint Mac és ez és szerintem kiküszöbölték a hibát.
Esetleg a Rimmel házatáján nézz szét jók a szemrevalóik.
Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim voltam vele
Az új Dove Powered by Plants olajos tusik is jók, én az eukaliptuszosat használtam és szerettem nagyon.
Köszi, felírom a listára és sort kerítek rá egyszer
Én is most keresgélek olajos tusfürdőt, ekcémára hajlamos a bőröm, és vigyáznom kell, Bioderma Atoderm-et néztem ki, de ez a Dove nekem is szimpatikus.
@Mse, ez jó lehet, nem parfümös.
https://kremmania.hu/kremek/mixa-baby-atopiance-tisztito-olaj-hajra-es-testre
Ah, kösziiiii , nem is ismertem.
DM-ben van a baby részlegen. Rossmannban még nem láttam.
Esetleg van valakinek tapasztalata a J. S Conspiracy palettával kapcsolatban?