Ebből van több árnyalat? Mert ami itt a képen látszódik, az inkább pinkesnek tűnik és azokat kerülöm
A Rimmelnek van egy új stiftes highlithere ami nem csillámos. Inkább vizes fényt ad.
Én szeretem.
,Glow stick’’
Ezekről olvastam ilyesmit:
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-natural-radiant-highlighter
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-pure-perfection-highlighter-stift
Bár nem használtam ezeket, de megakadt a szemem a véleményeken.
Szerintem a Trend it up highlighter (Dm saját márka) nagyon szép, természetes de lehet építeni. Szalay Csenge sminkeslány videójában figyeltem fel rá, ő is nagyon dicsérte.
A második még kapható én már rég nem láttam.
A 010-es nem pink, inkább ezüstös nekem ez van meg belőle
Köszönöm szépen az ajánlásokat, így mindegyik szimpatikus, úgyhogy szerintem holnap szemrevételezem is őket
Én sem szeretem a rózsaszínűeket, csak a pezsgős, fényt adókat. Catrice luminice arcpaletta most pont az utóbbi, notinon még fent láttam. Még drogériában is lehet talán vadászni. Maybelline City highlighter is fényt ad, csak nagyon-nagyon enyhét.
de jól hangzik
Tudtok nekem ajánlani hideg fényű, ha lehet, kicsit fényes, tartós bronzosítót?
Kicsit már unom a sárgás, narancsos árnyalatokat, keresnék valami hidegebbet.
Nekem a trend it up bronzosítója bevált. Szerintem abszolút hideg, nagyon enyhe fényt ad és nekem tartós.
Make Up Factory Bronze luminizer amit én bronzosítónak használok. Fehér bőrön nagyon szép.Rajtam ezüstösen csillog.
Tudtok ajánlani valami jó olajos tusfürdőt? Szeretnék egy kis plusz hidratálást, a testápolózás néha kimarad, de a rendszeres ápolás meg jól jönne így ősszel.
Uriage illatosított a kedvencem. Csak drága.
Mixa olajos tusija? :).
Erről már hallottam, tényleg olyan jó mint mondják? Ahogy néztem most, a literes éri meg igazán, lehet, hogy még valami Glamour kupont is találnék rá, ha rászánom magam.
A tusolóolajra vagy a habzó olajra gondolsz? Bocsi, Krémmánia alapján nem tudom eldönteni
En nagyon csípem.
Köszi! Szerintem kipróbálom ha találok hozzá glamour kupont vagy valami jó kis akciót