Tippekre lenne szükségem. Olyan drogériás púdert keresek, ami nem teljesen matt, hanem van egy kis fénye. Catrice Glow illusion-t használok, de egy élet megtalálni. Nyitott vagyok mindenre, árban mondjuk 5 ezer forintig. Az Artdeco ilyen púdere is megvan, arra kincsként vigyázok. Hátha van tippetek vagy ötletetek.
Nekem megvan. A szokatlan színösszeállítás miatt nem használom gyakran (mostanában nagyon nehezen készülődök össze, és ehhez agy is kell), de nem adnám el a minősége miatt.
Szerintem ne keress, hanem használd az Artdecot. Ha szeretsz valamit akkor használd. Én megtanultam ezt már, ne rohadjon rád. Egy púder amúgy is sokáig elég
Ez nagyon jó tanács szerintem. Nekem folyton emlékeztetnem kell magam, hogy azért vannak a cuccaim, hogy szeressem és élvezzem őket. Képes vagyok féltve őrizgetni én is, de ezzel már annyiszor megjártam. Nem is feltétlenül rám romlott valami, csak mondjuk mire kézbe vettem, elmúlt a varázs, mást akartam. Akkor kell élveznünk az életet, amikor ott van előttünk, nem pedig majd.
Egyébként láttátok még ezt az Artdeco púdert valahol? Én mostanában már nem láttam a müllerben.
Ja bocsi, nem akartam megmondó ember lenni, lehet ez most úgy hangzott Magamnak szólt a inkább, nem neked, @Brunette
makeup.hu esetleg? Ott szoktak lenni korábbi kollekciós darabok is.
Köszi, sajnos nem láttam.
Csatlakozom hozzád, én is ugyanezt tanácsolom - és most kicsit személyesebb a dolog -, de amikor 20 éve, apukám halála után kinyitottam a szekrényét, és végignéztem a szebbnél szebb bőrkabátokon, bőrcipőkön, gyönyörű pulcsikon, amiket féltve őrzött, és ezért sosem hordta, megfogadtam, hogy én bizony hordani fogom a különlegesebb dolgaimat hétköznap is, nem csak vásári ünnepen. Egy ember életében nem biztos, hogy lesz még több alkalom, és amim van, hordom, használom, szeretem, szívesen nézek rá, és akár egy hétköznap is lehet fontos nap. Sosem tudhatjuk.
Lovebrands oldalán esetleg? Ott is vannak Artdeco termékek.
Senkitől se vettem sértésnek semmit, tök igazatok van, nem éri meg tartogatni. Viszont… elértem benne a pan alját, nagyjából a fele fogyott el. Szóval ilyen tűzoltás jelleggel kellene, felváltva használom mással.
Ritka, mint a fehér holló. A német oldalakon is szoktam keresgélni, de nem nagyon bukkan fel
MI a neve a púdernek? Hátha felbukkan zsibin…
Artdeco Translucent Shimmer Powder
Én azt hittem egy szinte új darab van nálad. Ebben az esetben megértem, hogy keresel valamit. Sajnos tippem erre nincs, nekem a mattítás kell a tocsogó arcomra. Remélem találsz valamit ami beválik.
Imádtam a személyes sztorikat. Mindig élmény olvasni titeket.
Semmi gond, írhattam volna, hogy már félig használt a drága.
Bizakodó vagyok, hogy találok valamit,sokkal jobban szeretem a fényesebb púdereket, mint a mattokat. Vigyáznom kell velük azért, mert vannak tágabb pórusaim, de sokkal élettel telibbnek látom az arcomat, ha ilyesmiket használok.
esetleg ezek?
Ó, közben látom, hogy pont ezt használod…
én erre a Paese darabra esküszöm ha fényes púderről van szó. viszont ennek van fedése is, szóval ha a 4 árnyalatból valamenyik illik hozzád, csak akkor ajánlom. (az 1-es nekem télen egy icipicit sötét volt, ha ez segít)
Használd az Artdeco-t, az enyém az én életemben biztosan nem fog elfogyni, de Neked azért több időd van rá!