Ajánlást kérek!

Szívesen!
Megnéztem az akciókat, önuralmat kell gyakorolnom a smashbox ajánlat miatt :laughing:

Tudtok nekem nem matt, hanem szép fényű pirosítót ajánlani?

1 Likes

Nudestix stick van matt és fényes is. Nekem nagyon tetszenek képeken. Éppen mondogatom magamnak, hogy nem rendelem meg a - 25% mindenre Douglas akcióban, ami mától van (itt kint).

2 Likes

Nekem két szép fényes priosítóm van: Nars Orgasm és Physicians Formula Argan Wear. Mindkettőt nagyon szeretem. :slight_smile:

1 Likes

Köszi, köszi…
Gyűjtögetem a tippeket.
Orgasm pirosítót rég használtam, nem is jutott eszembe, hogy fényes, pedig…

1 Likes

Még a MAC és a Bobbi B. jutott eszembe, ott is akad szép árnyalat és kipróbálhatod az üzleteikben.

Ezen a MAC pirosítón nagyon gondolkodtam, még sosem volt ilyenem:
:

1 Likes

Nekem van. Sokáig filóztam rajta,hogy vegyem-vagy sem. Szépen mutat a bőrön és tartós is. Talán a felvitele ami miatt kevésbé használom. A porból egy suhintás és ott van a helyén ez is csak el kell dolgozni. Őszintén,én hadilábon állok a krémes pirosítókkal.

1 Likes

Nekem csak szettben van ez a MAC pirosítóm (élőben nem ennyire élénk), meg egy bontatlan, ami biztos nem lesz jó színben és majd eladom.
A Bobbi B. krémes pirosítóját is kedvelem.
Volt egy Kiko stick is nagyon szép színben, az is fényes volt (de nem csillámos), viszont leejtettem majd kidobtam.
IMG_20201001_145925

3 Likes

Nagyon szeretem ezt a pirosítót. A RT expert face brush-sal viszem fel legtöbbször, jól le is adja az anyagot.
Milani égetett pirosítók esetleg?

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/szzs1981-mac-glow-play-blush-cheeky-devil

Esetleg ha érdekel …

1 Likes

Köszönöm szépen a tanácsokat, hát, az van, hogy megrendeltem a Milani égetett pirosítóját (köszi a tippet), és egy Physicians formulát, annak nem tudtam ellenállni, mert imádom a bronzerét.

4 Likes

@Mse, a bronzert milyen ecsettel viszed fel és hogy? Nekem sajnos az is foltos lesz, vagy egyáltalán nem is látom hogy felvittem, a világosabb árnyalatot vettem meg a Pysicians formulából.

Én ezt az ecsetet használom:

Én is a legvilágosabb árnyalatot vettem meg, az én fehér börömön jól látszik, és nem látom, hogy foltos lenne. Pedig az Hourglass bronzerével kell versenyeznie, de én nagyon megszerettem ezt a bronzert.

3 Likes

Ez az ecset nagyon jó, szépen teríti a terméket, kellene vennem még egyet belőle tartalékba :slight_smile:

A Milaniból melyik színt választottad?

A 13-as Rosa Romantica színt.

1 Likes

Szép!

Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan drogériás highlightert, amiből van kellően világos árnyalat és nem csillámos, hanem inkább egy szolid fényt ad?

1 Likes

Catrice High glow nagyon szép fényt ad, építhető is :blush:

2 Likes