Ajánlást kérek!

Lányok tudnátok ajánlani szemre való ecseteket? Ma rendszereztem őket és hiányos a kollekcióm.

Márka vagy az ecsetek alakja szerint?

Mindegy. Csak legyen jó minőségű.

azt mondják, az essence ecsetek jók, legalábbis a fehér nyelűek, meg a limitált kiadások. de milyen ecsetek hiányoznak a kollekciódból? tudnék ajánlani párat, ha tudnám milyen ecsetekre van szükséged

https://kremmania.hu/kremek/smashbox-all-over-shadow-brush

2 Likes

Van Essence ecsetem is ,de nekem annyira nem jön be. Satirozó főként amire szükségem lenne.

Ezek isteniek szerintem.

2 Likes

Köszönöm! Zoeván régóta gondolkodom.

Nekem Essence és Zoeva van, mindkettőt szeretem.

1 Likes

Nekem talán bőszecsetem van a legtöbb. Ha megteheted hogy elmész a mintaboltba, tőlük mindenképpen érdemes beszerezni pár darabot. De nekem nem mindig váltak be, ezért szerintem nem érdemes netről kinézni őket, hacsak nem kaptál nagyon jó véleményeket a kívánt darabról.
Nekem óriási kedvencem ez a blender ecset és ez a tömött ecset. . Előbbi egy klasszikus kúp alakú blender ecset, picit tömöttebb, eszméletlen puha darab. Utóbbi pedig az aduászom - nincs olyan folt, paca, amit ezzel ne tudnék eltüntetni. Ilyen szerintem minden sminkes készletbe kell egy, igazi megmentő. Ezt az ecsetet a Mac217-eshez és a Sigma E25-öshöz szokták hasonlítani. Nálam ez is alapdarab, minden másnap előkerül.
Zoevával nincs tapasztalatom, de remélem ez idővel változik. Sigmától az E25 és E40-es hű társam. Ugyan a drágább darabok közé tartoznak, de ezek is a legtöbbet használt darabjaim közé kerültek. Colourpoptól van még pár ecsetem, nagyon jó minőségűek, tudom ajánlani.

5 Likes

Nekem Jessup ecseteim vannak. Zoeva koppintások, még a számozás is ugyanaz. Nem tudom, mekkora lehet a különbség köztük, de mióta megvannak ezek az ecseteim, eszembe sem jutott, hogy más márkára váltsak, a Jessup simán olcsó és jó.

1 Likes

A MAC 217-ért mindig elmorzsolok egy könnycseppet, hogy minek változtatták meg…
A régi egyszerűen tökéletes volt, az újat viszont finoman szólva nem szeretem…

1 Likes

PinkPandáról szerzed be? Nekem van Zoeva, de ha azt mondjátok, hogy ugyanolyan akkor kipróbálnám, mint olcsóbb alternatíva.
Szintetikus szőr?

Makeuplazáról szoktam, ott mindenhol fel van tüntetve az ecset szálainak anyaga (a legtöbb szintetikus), ill. van a márkának saját Aliexpress-szerű oldala, onnan is lehet rendelni külföldről.
Az egyik kedvencem a 252-es számú árnyékoló ecset, ebből vagy 3 darabom is van.

2 Likes

Köszönöm! A Bőszecsetről hallottam már hogy jó, szerintem veszek tőlük .

2 Likes

Ne gondolkodj rajta túl sokat, megbízható minőség, megfizethető áron. A kedvenceim között van néhány Zoeva, egyfajta arany középút a drogériás és a magas árkategóriájú ecseteim között. A legtöbből időközben dupláztam is, ez azt hiszem mindent elmond.

Ha még nem döntöttél Sigma ecsetekre most -15% lejön Notino-n

1 Likes

Kerestem ,de nem találtam akciót. Hol van?

Itt leltem rá:
Notino akciók

Köszönöm!