Ajánlást kérek!

Sziasztok! A Catrice Pure Simplicity Baked Blush-hoz hasonló pirosítókat tudnátok ajánlani? (tudom tudom, Hourglass :stuck_out_tongue: inkább drogériás viszonylatban keresgélnék) Annyira mérges vagyok magamra, hogy nem táraztam be belőle, nekem nagyon bevált :confused:

Szia!
Ha nem zavar, hogy nem bontatlanok, van fenn pár eladó :blush:

https://kremmania.hu/elado/ajanlatok/catrice-pure-simplicity-egetett-pirosito

1 Likes

Köszi, ezeket néztem én is, lehet le is csapok valamelyikre :slight_smile: de azért valami hosszabb távú utánpótlást is jó lenne találni, illetve több árnyalatnak is örülnék.

1 Likes

Igazán nincs mit :slight_smile:
Utánpótlásban sajnos nem tudok ajánlani, de remélem a többieknek van ötlete :blush:

Van vagy volt a Max Factornak is ilyen márványos pirosítója. Nem tudom kapni lehet-e még.
https://kremmania.hu/kremek/max-factor-creme-puff-pirosito

Szia! Nekem a Catrice megvan 2 árnyalatban. Nem használom őket. Szívesen megválok tőlük, ha érdekel írj és tudok képet is küldeni.

1 Likes

C T Pillowtalk rúzs érdekelne,ha valakinek megvan esetleg tudna valami hasonlítási alapot vagy alternatívát ajánlani?

2 Likes

Sziasztok! Volt régen az Isadorának egy holo jellegű, de ízléses szemceruzája. Kék, zöld és rózsaszín volt belőle. Melyik márkának Van most hasonlója?

rimmel kétvégű ceruzák (az egyik végük ez a no-base “holo” cucc - kék, zöld, rózsaszín és arany, legutóbbi inkább sárga), talán rival de loop young vaskos ceruzák (mindenféle szín volt, pár elmegy “holo”-nak, elég visszafogottak), miss sporty lilásrózsaszínben és kékben. ezek még léteztek legutóbb mikor ilyen pultot láttam.
rimmel: (a képek nem az enyémek)
6a00d834fef85553ef01b7c961cfc7970b 6a00d834fef85553ef01b7c961cfc1970b

6 Likes

rival de loop jumbo ceruzáit csak ajánlani tudom, inkább csak fémes fényűek, mint holók, de nagyon szépek!

azt mondom inkább, mit ne próbálj: volt ugyanennek a márkának ugyanilyen ceruzáiból egy limitált kiadású holo szortimentje is, de az sunyi mód highlighter- és szájceruzának volt feliratozva. nekem az irizáló sárga volt meg, és könnyezett is tőle a szemem, mint a nyavalya.

1 Likes

Juj az nekem is megvan, csak a kék, highlighternek sem valami tartós :frowning: Szerintem már nem kapható tavaly nyáron vettem leárazáskor.

1 Likes

Szuper, köszi szépen, nem is reméltem, hogy van. :slight_smile:

Hálás köszi :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én is beállok a sorba ajánlásért. Alapozót vagy színezett hidratálót keresek a drogériákból, nincs szükségem magas fedésre, cserébe hidratáljon nagyon, mert a legtöbb csak kiemeli a száraz részeket az arcomon sajnos. Egyelőre reménykedek, hogy ezeket a vágyaimat ki tudom elégíteni a drogériák polcairól, de ha minden kötél szakad, akkor marad a felsőbb kategóra.

1 Likes

Nincs tapasztalatom ezzel a cuccal, de nagyon jó véleménnyel van róla a többség és nekem is a kívánságlistámon van:
Nyx Bare With Me
Az ára sem vészes, ugyan nem drogériában kapható nálunk, hanem Douglas és saját márkabolt forgalmazza.

1 Likes

tennék erre egy voksot :slight_smile: Én már egy ideje használom, nekem nagyon bevált. Azt ugyan nem vettem észre, hogy olyan hú de nagyon hidratálna, de szépen mutat a száraz bőrömön :slight_smile:

2 Likes

Holika Holika Aqua Petit vagy Purito Snail BB krém számításba jöhet? Lehet itthon is rendelni. Nekem ez a kettő egyáltalán nem emeli ki a szárat részeket, nem erős a fedésük se, de egy szép, egészséges ragyogást varázsolnak az arcra.

1 Likes

Köszönöm az eddigi tippeket! A nyx felkeltette most az érdeklődésemet, azt mindenképp ki fogom próbálni. A rendelést egyelőre szeretném elkerülni, de lehet, hogy nem úszom meg

1 Likes

Pupa BB krém ,akik használják odavannak érte