Sziasztok! A Catrice Pure Simplicity Baked Blush-hoz hasonló pirosítókat tudnátok ajánlani? (tudom tudom, Hourglass inkább drogériás viszonylatban keresgélnék) Annyira mérges vagyok magamra, hogy nem táraztam be belőle, nekem nagyon bevált
Szia!
Ha nem zavar, hogy nem bontatlanok, van fenn pár eladó
https://kremmania.hu/elado/ajanlatok/catrice-pure-simplicity-egetett-pirosito
Köszi, ezeket néztem én is, lehet le is csapok valamelyikre de azért valami hosszabb távú utánpótlást is jó lenne találni, illetve több árnyalatnak is örülnék.
Igazán nincs mit
Utánpótlásban sajnos nem tudok ajánlani, de remélem a többieknek van ötlete
Van vagy volt a Max Factornak is ilyen márványos pirosítója. Nem tudom kapni lehet-e még.
https://kremmania.hu/kremek/max-factor-creme-puff-pirosito
Szia! Nekem a Catrice megvan 2 árnyalatban. Nem használom őket. Szívesen megválok tőlük, ha érdekel írj és tudok képet is küldeni.
C T Pillowtalk rúzs érdekelne,ha valakinek megvan esetleg tudna valami hasonlítási alapot vagy alternatívát ajánlani?
Sziasztok! Volt régen az Isadorának egy holo jellegű, de ízléses szemceruzája. Kék, zöld és rózsaszín volt belőle. Melyik márkának Van most hasonlója?
rimmel kétvégű ceruzák (az egyik végük ez a no-base “holo” cucc - kék, zöld, rózsaszín és arany, legutóbbi inkább sárga), talán rival de loop young vaskos ceruzák (mindenféle szín volt, pár elmegy “holo”-nak, elég visszafogottak), miss sporty lilásrózsaszínben és kékben. ezek még léteztek legutóbb mikor ilyen pultot láttam.
rimmel: (a képek nem az enyémek)
rival de loop jumbo ceruzáit csak ajánlani tudom, inkább csak fémes fényűek, mint holók, de nagyon szépek!
azt mondom inkább, mit ne próbálj: volt ugyanennek a márkának ugyanilyen ceruzáiból egy limitált kiadású holo szortimentje is, de az sunyi mód highlighter- és szájceruzának volt feliratozva. nekem az irizáló sárga volt meg, és könnyezett is tőle a szemem, mint a nyavalya.
Juj az nekem is megvan, csak a kék, highlighternek sem valami tartós Szerintem már nem kapható tavaly nyáron vettem leárazáskor.
Szuper, köszi szépen, nem is reméltem, hogy van.
Hálás köszi
Én is beállok a sorba ajánlásért. Alapozót vagy színezett hidratálót keresek a drogériákból, nincs szükségem magas fedésre, cserébe hidratáljon nagyon, mert a legtöbb csak kiemeli a száraz részeket az arcomon sajnos. Egyelőre reménykedek, hogy ezeket a vágyaimat ki tudom elégíteni a drogériák polcairól, de ha minden kötél szakad, akkor marad a felsőbb kategóra.
Nincs tapasztalatom ezzel a cuccal, de nagyon jó véleménnyel van róla a többség és nekem is a kívánságlistámon van:
Nyx Bare With Me
Az ára sem vészes, ugyan nem drogériában kapható nálunk, hanem Douglas és saját márkabolt forgalmazza.
tennék erre egy voksot Én már egy ideje használom, nekem nagyon bevált. Azt ugyan nem vettem észre, hogy olyan hú de nagyon hidratálna, de szépen mutat a száraz bőrömön
Holika Holika Aqua Petit vagy Purito Snail BB krém számításba jöhet? Lehet itthon is rendelni. Nekem ez a kettő egyáltalán nem emeli ki a szárat részeket, nem erős a fedésük se, de egy szép, egészséges ragyogást varázsolnak az arcra.
Köszönöm az eddigi tippeket! A nyx felkeltette most az érdeklődésemet, azt mindenképp ki fogom próbálni. A rendelést egyelőre szeretném elkerülni, de lehet, hogy nem úszom meg
Pupa BB krém ,akik használják odavannak érte