Ajánlást kérek!

Ezek szerint ez egy jó termék. Nem lesz foltos ahogyan kopik? Nem fogja meg a ruhát?

Lookfantasticról nem tudsz rendelni? Úgy emlékszem, szállítanak M.o- rs. Ott kapható .

1 Likes

Mostani napi rutinom, mától: Vichy micellás víz, Klairs tonic, Helia-d tokaji aszús arckrém, Nivea Q10 fényvédő (mert csak ez van most.), ezt használom reggel. Este hámlasztanék a Cheer up-al ha nem lenne nyár, meg hidratáló krém. Jók lennének még szérumok, de rajta leszek :).

2 Likes

Szuper :slight_smile: Majd idővel jönnek szép sorban a szérumok is. Nem kell elsőre mindenbe fejest ugrani, attól a bőröd is kikészülne :slight_smile:

1 Likes

Kezdetnek bőven jó. Teljesen igaza @dunaimano-nak.

1 Likes

Hát… annyira jónak nem mondanám, de nem találtam jobbat. Felkenés közben kicsit egységesebbnek látszik a bőr, ad egy kis színt. Több rétegben jobb a fedése, de akkor maszkosabb, szárítja a bőrt. Pont úgy viselkedik, mint egy hagyományos alapozó, csak ez hígabb, nagyobb adag. Ezáltal kényelmesebb használni. Nekem nem fogja meg a ruhákat, de nem hordok világos színeket.
Külföldön annyira alap már, hogy ilyenek lehet kapni. Nálunk az országban nem értem miért nincs választék.
Nem tudom mások mit használnak szeplős, vagy foltos bőrre.

1 Likes

Külföldön sok helyen kapható. Nem tudok most onnan rendelni, nincs kártyám…

Nem trükköznek a gyártók, csak bevédik a hátukat. Néhány kozmetikai összetevő “fél-készen” érkezik a végső gyártóhelyre, azaz az adott késztermék gyártója is vásárol ezt-azt egy másik gyártótól - nem ritkán Kínából, nagy tételben. Előfordulhat, hogy a termék gyártója nem tudja bizonyítani hogy a nem “saját” összetevők nem parabénmentesek, tekintve hogy kis mennyiségben is aktívak ezek az anyagok, ilyenkor az összes felsorolt parabén úgy értelmezendő mint a “nem tudjuk, nem lehet neked garantálni hogy minden alapanyagunk, átmeneti termékünk, emulgeálószerünk és berendezésünk parabénmentes, itt a lista, ezek lehetnek benne, esetleg”. Hasonló mint az élelmiszereknél a “tartalmazhat mogyorófélét” :slight_smile:

Nem használtam semmit Tindigo-tól, de most olvasgattam pár cikket az oldalán és azt hiszem nem is fogok. Nem annyira az árak miatt, bár azokon is kerekedett a szemem. Azon kaptam magam, hogy bár a cikkek többnyire korrektek, még úgy is hogy a helyenként bántóan hiányzó tudományos alapműveltséget kritikátlan magabiztossággal pótolja, engem is taszít ez az egész márka, talán az alig leplezett öncélúság és a jó magas ló miatt.

4 Likes

Ezzel sokan vagyunk így, itt is záporoztak egy időben a termékei alá azok a vélemények, ahol az emberek a csalódottságukat (vagy felháborodásukat) fogalmazták meg a stílusa és egyebek miatt, ami ugyebár házirendellenes, de máshol nem nagyon volt rá lehetőségük, ugyanis konzekvensen tilt mindent, ahol ezt le lehetne írni.

2 Likes

Érdekes gondolat, :slight_smile: de az összetevők ált. mennyiségi sorrendben vannak feltüntetve a listán. A sok parabénes termékeknél nem jellemző, hogy mind egymás után lenne felsorolva. Élelmiszereknél úgy írják, hogy tartalmazhat. Egy ilyen kozmetikumban, mint pl a Sally spray nem úgy tűnik, hogy nem tudják miből mennyit tesznek bele…
https://kremmania.hu/kremek/sally-hansen-airbrush-legs-vizallo-folyekony-harisnya-spray
Van 2 a lista közepén, aztán a végén is 3. Nekem ez így soknak tűnik. Főleg azért, mert ugyanaz a termékük kicsit sűrűbb változatában egyáltalán nincs 1 db parabén sem.

ui: Sajnos még mindig nem találtam alternatívát. Rengeteg energiát és pénzt elvesz az állandó keresés, netes zsákbamacska rendelések, vagy jók, vagy kuka. Színt is nehéz képek alapján választani. Külföldön csak bemennek a közeli marketbe és sokszor 10-15 árnyalatban választhatják ugyanazt a terméket, amiből nálunk vagy 1 db sincs, vagy 1-2 árnyalat elérhető, általában a rondább színekből, sokszor beszáradva, régi gyártási idővel… Aztán végre találok valamit, ami használható és min. 1-2 éven belül megszűnik, megváltoztatják (rontják) a minőséget. Kezdődik minden elölről. :sleepy:

3 Likes

Csajszikák, nagyon lesem a PatMcGrath Matte Trance rúzsokat. Van velük valamelyikőtöknek tapasztalata? Rendeltem ugyan, de a színek ránézésre nem voltak az enyémek, így már új gazdijuk lesz. Tehát nem volt alkalom kipróbálni.
A honlapon lévő színminták mennyire jók az élénkebb színek esetében?
Köszi, ha tudtok segíteni!

Sziasztok lányok!

A Feeluniqe -től kaptam egy linket a vásárlásaim után ahol 20%-os kedvezményt ajánlottak nekem és a barátaimnak. Tudjátok ,hogy működik ez?

Ha az ismerősöd, barátod, a Te meghívó linkeddel regisztál be a webshopba és ad le rendelést, akkor kapjátok meg mindketten a kedvezményt.

Ez a lehetőség egyébként nagyon sok külföldi webshopnál így működik.

Értem. Régóta rendelek tőlük ,de még soha nem kaptam ilyet.

Sziasztok!

Szeretnék egy Hourglass bronzért melyik színt ajánlanátok fehér bőrre?

Itt van kép a négy bronzerről. Nekem a nude bronze light van meg (plusz ami a 6-os palettában van), szerintem az nagyon jó világos bőrre, szépen, finoman lehet felvinni.

https://www.makeupandbeautyblog.com/hourglass-3/new-hourglass-summer-2017-ambient-strobe-lighting-blushes-two-new-shades-ambient-lighting-bronzer/

1 Likes

Én a Diffused light-ot használom a hófehér bőrömre, az is gyönyörű. A Nude nem volt miniben sajna.
Ami még csodás, az a Dim light árnyalatú ambient púder, világos bőrön nagyon szép bronzer szín.

A Diffused Light árnyalat:

20200902_201748

5 Likes

Köszönöm szépen!
Én is miniben gondolkodom . Valami akciót várok még hozzá.