Ajánlást kérek!

Akkor jobb is ha nem ütöttem le. Megveszem inkább Amadea Hourglass púderét.

3 Likes

Jaaaaaaj, most izgulok, hogy vajon tetszeni fog-e egyaltalan. :smiley: Megirod majd, ha kiprobaltad? Nagyon kivancsi vagyok a velemenyedre. :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok! Tudnátok ajánlani élénk piros pirosítót? Inkább rózsaszíneset szeretnék, nem narancsosat. :slight_smile:
Előny, ha cruelty-free és 3000 Ft alatt van.

image
Illetve van valakinek tapasztalata ezzel a Revolution pirosító palettával?

2 Likes

Ahh, ezt meg szerettem volna venni, de sajnos nem jutottam el odáig. Kár hogy nem lehet palettát felezni, mert nekem meg pont a bal oldali 4 szín kéne :joy:

2 Likes

Ez gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Óóóó, az de jó lenne! Szólj lécci majd nekem is, ha esetleg lesz valami! Mondjuk én csak a CultBeauty-n nézegettem eddig, lehet nem ártana máshol is, de már nem győzöm ezt a sok akciót nyomon követni. :smiley:

Azért örökre ne mondj le róla, mert egy Sminkmániásnak azért dukál legalább egy doboz Guerlain púdergyöngy is az élete során. :blush:

2 Likes

Azok nekem is megvannak (mini bronzer 2 árnyalatban is) meg a 4-es Ghost pirosító paletta, egy teljes méretű pirosító meg egy mini Radiant Magenta.

1 Likes

Ha lesz akció Douglasban akkor megrendelem onnan.

1 Likes

Tapasztalatom nincs vele, de nagyon tetszik.

1 Likes

Munkahelyre tökéletes, senki :nose:-át nem bántja. Szépen bekrémesedett rajtam. Az üvege nagyon mutatós. Többet kell fújnom mint a többiből, de ez jóval olcsóbb. Nem bánnám, ha picit fásabb lenne. Fragon lehúzták, de a kommentelők megvédték. :smile:
@mlnda Köszönöm az ajánlást, magamtól nem találtam volna rá.

1 Likes

Szívesen!
Örülök, hogy nagyjából tetszik. :slight_smile:

1 Likes

@anon27689852, nem tudom, észrevettétek-e, a CultBeauty-n lejebb vitték az ingyenes postaköltsèget 29 €-ra (ha nem csal a memóriám (?), 48-49 € körül volt), így akció nélkül is egyszerű elérni ezt az összeget megspórolva a ptk-et (ha minden kötél szakad, ez is több a semminél :wink: ).

Kissé megkésve, én is szívből köszöntelek születésnapod alkalmával :heavy_heart_exclamation::clap::notes: :birthday::clinking_glasses: + :lipstick: + :shopping: = a Hourglass vágyaid :wink:

4 Likes

Nem, nem vettem észre, köszi szépen, hogy szóltál! :blush:
Köszönöm szépen a jókívánságokat, nagyon kedves Tőled @Niko! :hugs: :smiling_face_with_three_hearts:

Isten éltessen nagyon sokáig! :kissing_heart:

1 Likes

A bronzerből melyik árnyalatot ajánlanád?

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, kedves sminkimádó oroszlántársam! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Bizony ám :lion::lion::lion: :grin:

1 Likes

Sziasztok! Gondban vagyok a korrektorokkal, mindegyik oxidálódik és így látszanak a narancssárga foltok a bőrömön, mégha a legvilágosabb árnyalatot is használom 00- az elején úgy tűnik mintha világosabb lenne a szín, aztán már nem jó kb 20 perc múlva, NYX, Catrice korrektorokat használtam, régen essencét is.