Ajánlást kérek!

Nekem is ez a paletta van meg, álomszép, de gyilkos ahogy kifénylik T vonalban :crying_cat_face: Akkor használtam amikor még hideg idő volt, azóta nem volt alkalom kikísérletezni, hogy s mint lenne jó nekem. (kombinált bőröm van).

Én úgy szoktam, hogy a “rendes” púderezést, azt egy porpúderrel csinálom (ami éppen van, mostanában pl. vagy a Hourglass porpúdert, vagy Jeffree porpúderét használom). Aztán amikor a végén fújtam magamra az Urban Decay All Nighter setting sprayt, utána megyek át az arcomon ezekkel.

Ezt olyankor csinálom, amikor különösen jól akarok kinézni, tehát sátoros ünnepeken. :grinning:
Hétköznap nincs szívem használni a palettát. Bár most csütörtökön azt akarom magammal vinni, ha megyünk Egerbe, mert akkor elég azt az egyet vinni, nem kell külön pirositó, bronzer, highlighter is…

6 Likes

Pont ugyanigy hasznalom😂

1 Likes

De jóm én is kipróbálom majd így :blush:

Dim light van meg a teljes meretben, meg a trio.

1 Likes

Ha jól emlékszem valakinek (az is lehet, hogy többeteknek is) megvan ez a Pat Mcgrath paletta. Véleményekre lennék kíváncsi. Tényleg annyira jó?
Kép

8 Likes

Igen :heart_eyes::sparkling_heart::heartpulse:

2 Likes

Szerintem is, én is imádom.

Köszönöm, le is ütöttem zsibin :blush:

2 Likes

Igen!
Még annál Is!

2 Likes

Óó, akciós a Rossmannban, ajánlásod miatt vakon megvettem, ajándék áron volt.:smile:

1 Likes

Van fent zsibin egy Guerlain Meteorites. Szerintetek ennyiért megéri az árát? https://kremmania.hu/elado/nina-69-guerlain-meteorites-happy-glow-pearls---30-years-limited-edition-5e8f2276-f3fc-473f-80af-cd6c1d427843

Szerintem nem. Valamilyen akcióban megveheted ugyanannyiért.

https://www.douglas.at/de/p/3000073376?variant=787511. Ez pl. új és most - 25% van rá.
A csajok azt írták, hogy a magyar Douglas is akciózik néha és - 30% is akad.

https://www.flaconi.at/make-up/guerlain/meteorites/guerlain-meteorites-puderperlen-41264.html Itt eleve olcsóbb és itt is akad akciós kód havonta. Szerintem nekem is van egy - 30-as valahol.

De ha nem akarsz várni rá és neked megér annyit akkor miért ne vennéd meg.

2 Likes

Úgy emlékszem @Isabellenek van még egy Guerlian púdergyöngye, szerintem ezt is ő adta el ennek a csajszinak.

3 Likes

Még mindig a púdergyöngyöknél tartok :sweat_smile:
Szerintetek mennyire megbízható ez a két oldal?
Kép

Kép

Vivantist szokták ajánlani parfüm vásárlásra facebookon, de én még nem vettem ott semmit. Mallrol nem rendelnék szerintem az úgy működik, mint az emag és akkor kb. bárki tölthet fel bármilyen terméket, aki fizet érte.

3 Likes

@Anheszenamon, jòl ìrja yukari, tőlem vette de nem ennyièrt. :slight_smile: 8-9000- èrt adtam.

5 Likes

Nekem úgy érte csak meg, hogy @Isabelle -től vásároltam baráti áron. Szerintem, túlárazott termék ez is, mint az összes Guerlain. De nem akartam úgy meghalni, hogy ne legyenek púdergyöngyeim. :crazy_face:
De tagadhatatlan, hogy optikai szépítő hatással bír, és jólesik kézbe venni. Luxusérzetet nyújt.

7 Likes

Én meg a Hourglass mini bronzere és mini pirosítója után ácsingózok. :roll_eyes:

6 Likes

@anon27689852 én is. Akciót várok hozzá. :slight_smile:

1 Likes