Ajánlást kérek!

Meska.hu-n lehet kapni mindenféle mikroszálas vattakorongot :slight_smile:

1 Likes

Én is így voltam vele, de hamar megszoktam. A kis korongokat vadászni a többi ruha között, meg a mosógépben, mert odatapad a dob falára, meg egyáltalán, mindig mosni őket… a lustaság ismét győzedelmeskedett.:smiley:

4 Likes

Mosózsáknak hívják a megoldást. :wink:

4 Likes

Jaaaj, még azt venni?! Bocs, ma sétáltunk és kidöglöttem a melegtől.

4 Likes

Évek óta ilyenben mosom a melltartóimat (a merevítőset párnahuzatban), és pl. most a maszkokat is ebbe teszem.

2 Likes

Én imádom a mosó zsákot. Melltartót mindig abba teszem, meg most a maszkokat is plusz az ilyen apróságokat.

1 Likes

A törölköző, konyharuha és az ágynemű kivételével mindent “mosózsákolok”, kis gyűjteményem van belőlük is… :socks: :jeans: :tshirt:

3 Likes

Nekem is van egy csomó fekete és fehér is, imádom őket. :grinning:

1 Likes

Szia!
Én próbáltam pamut - frottír anyagból, az nekem nem vált be. Eleinte puha volt, de a frottír gyorsan megkeményedett, és durvának éreztem a szemkörnyékem simogatni vele. Az yves rocher lemosó kesztyűjét szeretem, és nálam 4 hónapig jól bírta, de ez nem korong. A balea kesztyű sem rossz, de messze van az yves rocher puhaságától. Aztán felvágtam egy mikroszálas törölközőt, körbeszegtem (!), szóval igazán szprgalmas voltam. Nekem is ez vált be, de lehet kapni korong formában is mikroszálas lemosókat. (Nyilván a környezetterhelése megvan, de ha tudsz pamut anyagból készültet szerezni, akkor talán még mindig jobb. Ha ez is szempont).
A korongokat én is mindig keresgéltem a mosás után :rofl: Mosózsákom nincs, de már szeretnék beszerezni párat. Amióta tudok róla, hogy ez mennyire hasznos cucc, kispárnahuzatban mosom az érzékenyebb / apróbb / kapcsos dolgokat.

4 Likes

Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget, mindennek utána fogok nézni, és majd jelentkezem mi mellett döntöttem! :slight_smile::kissing_heart:
Nekem van mosózsákom, az nem lehet kifogás :joy: Minden bugyit, melltartót, zoknit és igen, a maszkot is azokban mosom, nagyon megéri beszerezni párat, de anyukám pl. régi függönyből varrt is magának. :slight_smile:

3 Likes

Nna, jól leégtem, nekem nincs mosózsákom.:rofl: Szerencsére eddig egyszer se akadt bele a melltartó kapcsa semmibe.

7 Likes

Nekem azóta van, mióta egyszer két sebészcsipesz segítségével lett kioperálva a melltartó merevítője a dob mögül. :sweat_smile:

8 Likes

Lányok! Akinek van Guerlain gyöngyök: tényleg annyira csúcsszuper termék? Látványos vele a végeredmény? Tényleg olyan hatása van mint egy filternek? Szerintetek megéri az árát? Köszönök minden véleményt!

2 Likes

Nekem nincsenek meg a a kis meteoritok, de most kaptam egy hasznos tippet: érdemes egy puffnit beszerezni hozzá, mert ecsettel nehéz felvenni az anyagot.
@noisette egyébként szereti őket, a tippet is ő írta, biztosan tud neked segíteni a kérdésben.

1 Likes

Engem nem tudott meggyozni, igy nagy segitseg nem leszek. De, ami mar ranezesre is, hasznalat utan meg vegkepp meggyozott az az hourglass ambient puderje(i).

2 Likes

Na az a másik amin gondolkodom. 2 mini bronzerem és 2 pirosítóm van a márkától, nagyon szeretem. Miért/miben érzed jobbnak a Guerlainnél?

En a guerlaint sosem hasznaltam, szoval csak a hourglassrol tudok nyilatkozni. Photoshopol, a porusokat optikalilag eltunteni az orrom ket oldalan es olyan meseszep egeszseges ragyogast ad a boromnek, amit sem mas puder, sem mas highlighter, sem azok kevereke nem tudta eddig megadni. Remelem, mindig lehet majd kapni;-) en elfogultan aradozo vagyok ezzel a termekkel kapcsolatban😍

4 Likes

Minden egyes szavaddal egyet értek!

Imádom az egész Hourglasst (legalábbis amit eddig próbáltam), úgy ahogy van!

2 Likes

Melyik árnyalatot hasznàlod? És te @Kokapu?

1 Likes

Nekem egyelőre finishing púderből csak a tavalyi 6-os paletta van meg, abban a Dim Light és a Diffused light van benne közülük. Úgy használtam, hogy az előbbit az orcáimra, az utóbbit a T-vonalban. Múlt héten rendeltem meg a Cult Beautyról a Diffused Lightot nagyban, mert egyébként az az igazi számomra.

1 Likes