Ajánlást kérek!

Köszönöm @mikkamakka75 a Coco M. megvan és szeretem, de az Intense túl citrusos. Viszont a Cartiert már nézegettem, na ott tetszik a design is. Felveszem a listára.

1 Likes

Jajj, bocs, azt nem figyeltem, hogy csak a CM Intese-re írtad, hogy túl citrusos. Ha a CM tetszik, akkor ahhoz hasonló, de szerintem kicsit visszafogottabb, így irodakompatibilis (és pénztárca kimélőbb) a Jil Sander Eve, Shiseido Zen és a Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza.

A párducos Cartier-k nagyon jó kis illatok :heart_eyes:

2 Likes

melegtől felduzzadt lábra milyen krémet/zselét/ilyesmit ajánlotok? felpolcolás és masszázs mellé
herbioticum vadgesztenyés krémmel kenegettem eddig, de nem nagyon érzem, hogy segítene :frowning:

1 Likes

Jégzselé (ezzel csínyján, mert éget is), vagy a Baleának is van mentolos lábkréme.

3 Likes

Én ezt is nagyon szeretem:

https://kremmania.hu/kremek/the-body-shop-peppermint-reviving-leg-gel

2 Likes

Az intenset meg kell szimatolnom. Imàdom a light blue citrusos illatàt, remèlem, ez is tetszeni fog

1 Likes

hideg vizes zuhanyzàs, csalàntea- vízhajtò

2 Likes

köszi mindenkinek :slight_smile:

1 Likes

Váltott zuhany: hideg-meleg. Lioton gél. Bazi drága, de vészhelyzetre néha jól jön. Naturlandos Rozmaring krém: hűsít és keringést fokoz. Csudijó.

4 Likes

Nézd @cattitude , ezt nem kérted, csak beleakadtam :slightly_smiling_face:
https://nailland.hu/en/nail-polish/masura/cat-titude

1 Likes

Jaj de szép lakk, micsoda bűntanya ez a nailland, fel se merek menni az oldalra hónapok óta annyira sok a csábító holo ott :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

jaj de ez miért PONT olyan színű, mint amilyen lakkokat amúgy is tökre szeretek? :weary:
naillandet meg úgyis jobb, ha nem nézegetem, túl sok a szép körömlakk… és így is van elég lakkom ._.

1 Likes

Bocsesz! :blush: De hát a neved is rajta van :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Uhh, ez nagyon szép!

1 Likes

Sziasztok! Jó végre írni is a fórumra, nem csak olvasgatni, még ha rögtön kérdéssel kezdek is :slight_smile:
Tudtok abban segíteni, hogy mivel érdemes kiváltani a vattakorongokat? Van valakinek egy bevált terméke? Elsősorban korong méretnél maradnék, főleg szemsmink lemosására használnám (olajos lemosóval), valami moshatóra gondolok. Köszi! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

@b69a7n Én moshatót használok a Csillagom facebookos oldalról rendeltem. Igaz nem annyira puhák a korongok, de örülök hogy nem termelek feleslegesen annyi szemetet :).

2 Likes

Köszönöm, megnézem! :slightly_smiling_face:

Én puha mikroszálas kendőt használok. Eredetileg kis darabokra akartam vágni és elvarrni a szegélyét, de lusta voltam és megszoktam az egészben való használatát. Sima mosással kijönnek belőle a foltok.

5 Likes

Köszönöm, lehet, hogy kipróbálom majd én is. :slight_smile: Túl nagynak - és így kényelmetlennek - gondolnám, de lehet, hogy ha megtalálom a megfelelő kendőt akkor hozzászokok. A vágás+varrás szerintem nálam is elmaradna :sweat_smile:

Eleinte én pici mosható korongot használtam, a képen a Mickey egeres az. :blush: Ez ugyanakkora, mint a vatta. Aztán rátaláltam a nagy moshatóra, ezzel pikkpakk lemosom magamról a sminket. Több színben is van, imádom. :two_hearts:
Szemléltetésképp mellétettem egy sima vattakorongot, hogy feltűnő legyen a méretbeli különbség.
IMG_20200731_190125

6 Likes