Köszönöm @mikkamakka75 a Coco M. megvan és szeretem, de az Intense túl citrusos. Viszont a Cartiert már nézegettem, na ott tetszik a design is. Felveszem a listára.
Jajj, bocs, azt nem figyeltem, hogy csak a CM Intese-re írtad, hogy túl citrusos. Ha a CM tetszik, akkor ahhoz hasonló, de szerintem kicsit visszafogottabb, így irodakompatibilis (és pénztárca kimélőbb) a Jil Sander Eve, Shiseido Zen és a Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza.
A párducos Cartier-k nagyon jó kis illatok
melegtől felduzzadt lábra milyen krémet/zselét/ilyesmit ajánlotok? felpolcolás és masszázs mellé
herbioticum vadgesztenyés krémmel kenegettem eddig, de nem nagyon érzem, hogy segítene
Jégzselé (ezzel csínyján, mert éget is), vagy a Baleának is van mentolos lábkréme.
Én ezt is nagyon szeretem:
https://kremmania.hu/kremek/the-body-shop-peppermint-reviving-leg-gel
Az intenset meg kell szimatolnom. Imàdom a light blue citrusos illatàt, remèlem, ez is tetszeni fog
hideg vizes zuhanyzàs, csalàntea- vízhajtò
köszi mindenkinek
Váltott zuhany: hideg-meleg. Lioton gél. Bazi drága, de vészhelyzetre néha jól jön. Naturlandos Rozmaring krém: hűsít és keringést fokoz. Csudijó.
Nézd @cattitude , ezt nem kérted, csak beleakadtam
https://nailland.hu/en/nail-polish/masura/cat-titude
Jaj de szép lakk, micsoda bűntanya ez a nailland, fel se merek menni az oldalra hónapok óta annyira sok a csábító holo ott
jaj de ez miért PONT olyan színű, mint amilyen lakkokat amúgy is tökre szeretek?
naillandet meg úgyis jobb, ha nem nézegetem, túl sok a szép körömlakk… és így is van elég lakkom ._.
Bocsesz! De hát a neved is rajta van
Uhh, ez nagyon szép!
Sziasztok! Jó végre írni is a fórumra, nem csak olvasgatni, még ha rögtön kérdéssel kezdek is
Tudtok abban segíteni, hogy mivel érdemes kiváltani a vattakorongokat? Van valakinek egy bevált terméke? Elsősorban korong méretnél maradnék, főleg szemsmink lemosására használnám (olajos lemosóval), valami moshatóra gondolok. Köszi!
@b69a7n Én moshatót használok a Csillagom facebookos oldalról rendeltem. Igaz nem annyira puhák a korongok, de örülök hogy nem termelek feleslegesen annyi szemetet :).
Köszönöm, megnézem!
Én puha mikroszálas kendőt használok. Eredetileg kis darabokra akartam vágni és elvarrni a szegélyét, de lusta voltam és megszoktam az egészben való használatát. Sima mosással kijönnek belőle a foltok.
Köszönöm, lehet, hogy kipróbálom majd én is. Túl nagynak - és így kényelmetlennek - gondolnám, de lehet, hogy ha megtalálom a megfelelő kendőt akkor hozzászokok. A vágás+varrás szerintem nálam is elmaradna
Eleinte én pici mosható korongot használtam, a képen a Mickey egeres az. Ez ugyanakkora, mint a vatta. Aztán rátaláltam a nagy moshatóra, ezzel pikkpakk lemosom magamról a sminket. Több színben is van, imádom.
Szemléltetésképp mellétettem egy sima vattakorongot, hogy feltűnő legyen a méretbeli különbség.