Nekem a Long4Lashes anno nagyon bejött. Nem tudtam, hogy a Molasht megújítják, remélem még jobb lesz.
Nekem is megvolt ez a termék. Spirál alá használtam, mint egy primert. Én is szerettem.
Lehet, hogy ennek is adok majd esélyt, köszi!
Ma szimatolni voltam a Douglasban, ahogy a férjem szokta mondani, de sajnos nem jártam sikerrel. Jelenleg 4 parfümöm van, elég, nem vagyok nagy gyűjtő, nálam simán előfordulhat, hogy nem fújok magamra semmit. Ezek: Chanel, Versace, Valentino, Dior. Szóval ebben az árkategóriában keresgélek. Kettő végét járja, kettőnél feléhez értem. Előfordult, hogy hirtelen felindulásból vettem, de most szeretném alaposan megfontolni. Kifejezetten munkahelyre keresek illatot, oda pl. Chanel picit sok. Amit nem keresek: nehéz, édes, gyümölcsös, virágos vagy retro illat.
Amit megnéztem és nem jött be:
Mademoiselle Intense - túl citrusos
Modern Muse - virágcsokor
Dolce Vita - még több virág
Givenchy, L’Interdit - édes
Estee Lauder - Sensuous, idősebbeknek való
Amit szeretnék, főleg fás, chypre vagy orientális. Ha van ötlet írjatok, 2 hét múlva megint vadászni megyek. Köszönöm.
Olyat tudnek ajanlani, aminek az illatolasa maceras lehet a videki Mo-n, kerlek nezd el nekem. (Nincs egyetlen parfumom sem az altalad emlitett divathazaktol, es az atlagos parfumeriakbol is alig-alig, egy teli parfumfiok ellenere).
Floriental a CDG-tol, ami egy fas/fustos/balzsamos illat, de nem forro napokon viselheto illat. (A CDG illathazat erdemes vegig szaglaszni egyebkent is, mindenki talalhat neki tetszot naluk. Ok erosek fas illatokban.) Az Escentualnal altalaban akciosak es szallitanak is Mo-ra es nagyon megbizhato ez a webshop.
Visa Robert Piguettol pedig egy fas/gyumolcsos/balzsamos illat, amit nem lehet parhuzamba allitani a parfumeriak polcain talalhato edes gyumolcsos illatokkal.
Serge Lutens illataiba asnam bele magam virtualisan orientalis jegyek utan kutatva.
Nincs nagy tapasztalatom az orientalis illatokkal, mintha @Amadea es a mami szagokat kedvelo @Alsace nagyobb meritesbol tudna ajanlani neked. Ha jol emlekszem, @asianlover nagy parfumguru es o otthonosan mozog az altalad fizikailag elerheto parfumeriakban.
szemöldökre állítólag nagyon jó az Ordinary peptides hajtonikja
szempillára én nappalra DHC Eyelash Tonicot, estére Alverde koffeines szérumot használok, nekem beváltak, mondjuk alapból hosszúak a pilláim, csak nagyon szőkék és egyenesek
Köszönöm a tippeket!
A TO hajtonik jó sok, ha sikeres lenne a növesztés, azzal fonhatnám a szemöldökömet Van peptides szérumom, majd jobban bekenem ezzel is.
Lehet maradok a drogériánál, mert egyszerű beszerezni. Majd Alverde, Catrice, olajok és hasonlók mixét kipróbálom
@hanita Jót nevettem az ajánláson, jövök is mamis parfümöt ajánlani
@Gloria ha a fás-virágos belefér akkor Givenchy Organza parfüme nagyon finom, azt tervezem beszerezni a jövőben
Ungaro Diva a nagy kedvencem mostanában
Ha orientális nálam a Shalimar a befutó, az első fújás nagyon vad, de olyan szépen megnyugszik az illat utána.
Rajtam nem működött, de szerintem gyönyörű illat a Herméstől. Lady Diana parfümje volt, nagyon elegáns, nem tolakodó.
Nekem egyik se mamis de ezek nem mai illatok, azokban nem vagyok otthon, de hátha tudtam segíteni neked
Köszönöm @hanita, azt nem írtam, hogy niche irányba még véletlenül sem megyek el.
Egyrészt nem az én pénztárcámnak való, másrészt nem is érdekel annyira. Őszintén, a Chanel az én igényeimet e téren kielégíti. (Munkahelyre egyszerűbb illatot szeretnék, mert nem akarom a kollégáimat erős illatélménynek kitenni. Mint említettem a Chanel “magas” ide.)
Nem haragudj @Alsace, de nekem ez a retro kategória.
Nem vagyunk egyformák, de nem baj, tök unalmas lenne.
Semmi baj, nem haragszom, tudom, hogy elég érdekes ficcenésem van
A Calvin Klein Downtown-jat ismered?
Szerintem kimondottan jo valasztas lehet hetkoznapokra.
Rozsaborsos, fas illat enyhe edesseggel. Kulonleges, megsem tolakodo.
(Mellesleg uj vagyok. Itt es most ragadnam meg az alkalmat, hogy koszonjek mindenkinek.
Mar reg figyellek, olvaslak titeket neman a hatterbol.)
Köszönöm @mlnda, felírom a listámra.
Üdv itt én mindig örülök, sztem a többiek is, ha új fórumtagok jönnek.
Öhm, én az elég erős illatokat kedvelem (oud, rózsa), ld. Montale, a legtöbb beszakítja az ajtót. Nyáron viszont a Gucci Bloom Acqua di Fiorit fújkálom, számomra kellemes kis virágos illat, a nagymacskákat meghagyom őszre-télre.
Koszi, kedvesek vagytok!
Downown
@Gloria , orientàlis esetleg : Michael Kors white luminous gold- azt hittem, valami könnyű gyümis illat. Igen, àlmodj kiràlylàny : àmbra ezerrel, egy lehelletnyi jàzmin ,a körtèből semmit nem èreztem, rohantam lemosni .A màsik az Aignertől, vmi pròbàt fùjtam ki, olyan erős fàs, szantàl stb. Illata volt, hogy repült Alsace dolgaihoz . Ha megjön a csomija tzdni fogjuk, mi a neve, vagy egyből ràkèrdezel a parfümèriàban. Ami mèg az orientàlis felé megy az Elie Saab, de az èdes is, az egyetlen tömèny illat amit szeretek .
Jaj, Elie Saab, nekem túl tömény, de egyébként nagyon szép illatok.
Nekem az a lövésem a divatházak illataival, hogy ha a ruháit nem hordanám akkor az illatot sem.
Hű csupa meglepetés vagy Elcsábítasz itt a szantálos illatra, nagyon kíváncsi vagyok milyen ámbra csoda mamóillat érkezik hamarosan
Szia
Ami chypre kategóriában eszembe jut, az talán Chloe Nomade lenne vagy Cartier La Panthere változatai. Retró és nyanyus illat lenne egy raklappal de akkor azokat most nem sorolnám
Pacsulis mindennapi illatnak még jó lehet a Jil Sander Eve, ha a Coco M. tetszene de túl cittusos vagy virágos az ízlésednek
Persze mindegyiknél sokat számít, hogy hogyan passzol a kémiádhoz ill. személyiségedhez, úgyhogy bocs, ha esetleg számodra büdiket ajánlottam