Szia, a Pupa mono-i nagyon jók. Van több kékjük is! Ami a linkben van az pont türkizes de tuti van náluk a boltban több kék is!
Van egy Pearly Water árnyalat, az jónak tűnik!
Szia, a Pupa mono-i nagyon jók. Van több kékjük is! Ami a linkben van az pont türkizes de tuti van náluk a boltban több kék is!
Van egy Pearly Water árnyalat, az jónak tűnik!
Az új Lovely paletta legvilágosabb kékje ezen a képen alulról a második.
Ami még eszembe jutott, az a Colourpop Blue moon paletta középső színe.
Nagyon kedvesek vagytok, szépek ezek a színek. A CP lenne a legjobb, de azt csak külföldről lehet rendelni, ugye?
Láttam zsibin is Tinánál, új. Ha most rendelnéd a CP hónapról, akkor a szállítással együtt kb. ugyanennyi lenne. Ha vársz black fridayig, es csinálnak egy ingyen szállításos akciót, akkor olcsóbban veheted meg.
Nagyon szépen köszönöm, átgondolom még, hogy megéri-e egy-két színért megvenni, mert a többi színt nem biztos, hogy használnám. Megnézem még a többi ajánlott szemhéjfestéket is.
Pont ezt vettem meg most G napokon. Nekem sajnos rövidek ès nem íveltek a pilláim, de ez a cucc csodákat művel. Mèg csak 2x próbáltam de el vagyok àjulva.
Hát ezt nem csodálom, tényleg a legszuperebb spirál, amit valaha próbáltam :)) Én is vettem most utánpótlást belőle, mert nem tudok már nélküle élni :))
Sziasztok!
Olyan ecseteket tudtok ajánlani, amit nem Kínában gyártanak?
Kinéztem magamnak egy Ecotools ecsetet amire a véleményeknél írták, hogy kínai, meg kívánságlistás tarte ecseteimnél is ott van, hogy Made in China. Van egy Ecotools ecsetkészletem itthon, de a doboza már nincs meg, azon nem tudom megnézni.
A Make Up For Ever ecsetei Madagaszkáron készülnek, ez biztos.
Bősz ecset? Azt hiszem az magyar gyártmányú. Nekem még nincs, de nagyon szeretnék beszerezni.
Már sokat gondolkodtam azon, miért készülnek az ecsetek Kínában… Zoeva, Sigma, KAP, Linda Hallberg stb., kb. az összes ecsetem Kínában készült - tudom, ez még nem jelenti azt, hogy rossz minőségűek, de az emberek többségében kialakult egy kellemetlen képzettársítás a gagyi vackok miatt, hogy ami Made in China, az egyenlő a gagyival.
Nagyon szeretem a Bősz ecseteket, ez a kettő a kedvencem:
http://ecsetshop.hu/index.php?menu=termek&termek=1390
http://ecsetshop.hu/index.php?menu=termek&termek=1485
Pihe-puhák, egy szál nem hullott ki belőlük, a balzsamozást se igénylik (mint pl. néhány Zoeva), pedig napi használatban vannak.
Amit kicsit bánok, hogy megvettem, a Black Rose ecsetek, nagyon mutatósak a fekete nyéllel és a rózsaszín szőrrel, de eléggé szúrnak (a pihe-puhákhoz képest).
Elvileg a Wayne Goss ecsetek Japánban készülnek, de abból max. egyet vagy kettőt akarok venni, milliomos még nem vagyok.
Jaj, tényleg, a WG! Veled beszéltünk róla korábban. Képzeld, vettem egyet és tök jó, csak a pink szemfestéket nem tudtam belőle teljesen kimosni. Puha, csak kicsit kényes, a sampon nem hozta ki belőle a színt, a Barbara Hoffman ecsettisztítótól meg borzas lett, mint a Zoevák, azóta nem győzöm tutujgatni.
Sakkoztam a Beautylish-en, hogy elérjem az ingyenes szállítást (egy Unit ecsetet dobtam be a WG mellé), utána nézem a kosarat, 42 dollár, mi a szösz… 7 dollár adót még rávágott. A vámon ennek köszönhetően nem fogták meg, és személyes kis kártyát küldtek, meg mintát is kaptam (mini arclemosó balzsam), de azért érzékenyen érintett.
Én rengeteg kínai sorozatot nézek. Nagyon-nagyon sok luxuskozmetikumuk és jó minőségű sminkük is van, hisz arra is van igény. Ott is élnek gazdag emberek, akiknek úgymond szüksége van az igényes dolgokra. Gondoljatok csak
Koreára mint úgymond húzó országra. ( gondolok itt a sorozatok minőségivé változására Kínában, mindenki igyekszik versenyezni). Én úgy gondolom az Ázsia országoknak is Korea a minta szerintem, ezért nyilván ők is törekszenek a minél minőségibb termékekre, mert azért ne csak importáljanak koreából. Arról nem is beszélve, hogy az ázsia országokban fontos lett a kinézet, ezzel szeretnék úgymond fenntartani a látszatot hogy jómódúak. Rengeteget költenek sminkekre-kozmetikumokra-ruhákra. A kínai minőségi smink-kozmetikum termékek viszont még úgy mond nem olyan ismertek (talán mert nem olyan nyitottak mint Korea?). Szerintem nem véletlen olyan jók az ecsetek sem, amit felsoroltatok. Kína régen az ókorban is híres volt a luxustermékeiről, selyem, porcelán stb.
Meg nem csak az, manapság amit lehet látni street fashion, akkor a sorozatbeli ruhák is igazán modernek és nagyon jól néz ki. Nagyon szeretem a kínai-koreai divatot, rengeteg cucc van amit elfogadnék . Olyan ruhákat lehet látni, mint még sehol és sok ruhában van valami különleges stb. Szóval mas mint az Európai divat, néha modernebb (számomra) legszivesebben olyan ruhákba öltöznék csak mint ők :). Na mindegy ez személyes vélemény ( persze vannak rosszabb dolgaik is). És igen itt Magyarországon általánosítanak, hogy ami kínai az szar, mert ezt lehet kapni Magyarországon, az olcsó kínai termékeket.
Nekem a kínaival inkább azért van bajom, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy a gyártási körülmények megfelelőek. Idővel egyre fontosabb lett nekem az etikus gyártás, de nehéz ennek utánajárni, mert nem átláthatóak a cégek. Nagyon remélem, hogy ez idővel változni fog! Sok ázsiai gyárban olyan körülmények vannak, ahova állatot sem engednék, nemhogy embert. Ez ellen jelenleg az egyetlen, amit tehetek, a nem vásárlás. Ezt meg is teszem pl. ruhák terén, de sminkekben még nem tudom elengedni. Ennek oka pl. a pénztárcám… Na meg a szenvedély…
Szerintem sokan nem azért kerülik a kínai termékeket, mert szar, hanem egyrészt a dolgozók munkakörülményei, kizsákmányolása miatt, másrészt az állatkísérletek miatt.
Nyilván Kínában is tudnak minőségi termékeket előállítani, a fenti problémák viszont gyakoriak.
Szia!
Nem csak a minőség… tudom, hogy vannak jó cuccok. De még mindig hallani időnként kínai munkakörülményekről meg hasonlókról. Nem azért nem akarok kínait mert tutibizti rossz, csak valahogy Japán mégis bizalomgerjesztőbben hangzik. Tudom, tudom, előítélet, de akkor is.
Hát igen, a munkakörülmények :/, erre hirtelen nem is gondoltam :/. Ez mindenesetre nem éppen támogatandó. Mégis sajnálom, hogy elesünk szuper termékektől.
Én a 8-asát néztem ki, mert most tanulok sminkelni, de pl. az Ecotools ecsetemmel nem tudom reprodukálni a push lining-os technikáját (lehet a bénaságom meg a festék, nem tudom, pedig direkt az egyenes laposecset miatt rendeltem azt a készletet). A szemem se sminkbarát, minden próbálkozásom csalódással végződött eddig.
Az esetekkel is lehet baj. Több Ecotools ecsetem van (iherb oldaláról, nem ebayes gagyi másolatok), de nem kedvelem őket.