Ajánlást kérek!

Az a Holika Holika aloés gél, nem ragacsos? :).

https://www.fragrantica.com/ingredients-search/

ide a zöld részben lévő rubrikába írd bele hogy cherry, és kidob egy rahedli parfümöt, amiben van cseresznye. a keresést szűkítheted, ha a piros részben lévő rubrikában azokat az illatjegyeket írod (angolul), amit nem szeretnéd hogy legyen benne. hogy ebből mi hol kapható / kapható-e még, azt nem tudom sajnos, de kiindulási alapnak jó lehet.

elvileg a krémmánia keresője is elég intelligens, ha beírod hogy “cseresznye parfümök”, akkor kiadhja azokat, amiknek a leírásában ott van a cseresznye szó (ott szoktak lenni az illatjegyek - persze ha nincs leírás, vagy nincsenek odaírva az illatjegyek, akkor azt a parfümöt nem fogja megjeleníteni).

amúgy az oriflame-nek volt egy Cherries nevű illata régen, az kapható még?

szerk. na jó, a krémmánia keresője így beleveszi helyenként a cseresznyevirágot is. érdemes lecsekkolni magát az adott parfüm leírását is a biztonság kedvéért. amúgy egy parfüm eszembe jutott: Escada - Cherry in the air?

1 Likes

Nagyon gyorsan beszívódik, pár perc :slight_smile: Nem kell sok belőle egyszerre, ezért nagyon gazdaságos is!

1 Likes

Köszi, de pont az előbb néztem, hogy itt meg nem elérhető a Holika BB :frowning: Úgyhogy marad a holika.hu, és nagyon köszönöm a további ajánlásokat!

2 Likes

És a színe milyen? Mert nem látok belőle színválasztékot.

1 Likes

@Kokapu De jó kérdés! :slight_smile:

Világos neutrális, nekem tökéletesen illeszkedik. Elég jól alkalmazkodik a saját bőrszínhez, bár mondjuk egy kreol bőrre biztos világos lenne. Nekem átlagos arcszínem van jelenleg, nem olyan nagyon hóka de azért világos. Tökéletesen felveszi a bőrszínemet és baromi jól egységesít.

2 Likes

Nekem világos, nagyon sárgás bőröm van, kinyomva és felkenés közben látszik, hogy kicsit rózsaszínesebb, de pár perc alatt tökéletesen alkalmazkodik :slight_smile:

1 Likes

@anon46483502 @aalexaa köszi csajok, lehet hogy egyszer én is benevezek rá!

1 Likes

Szerintem érdemes, én beleszerettem :slight_smile: Már tartalék tubus is pihen a fiókban,nehogy ne legyen raktáron ha elfogy a jelenlegi :slight_smile:

2 Likes

Hú de jó! Tuti megfogom majd venni :).

Valaki tud véleményt mondani erről a palettáról? Krémmánián még nincs fenn, meg a boltokban teszterek sem voltak kint :confused: https://www.essence.eu/de-de/crystal-power/crystal-power-blush-highlighter-palette-zid9226990001

Tegnap töltöttem fel,de még nincs jóváhagyva… nem tudom az mennyi idő.
De meg is vettem, csak még nem volt időm itt megosztani. Ha neked jó délután tudok róla feltenni képet, illetve swatchot.

én már írtam róla valakinek itt a fórumon. itt a link: Swatchok, összehasonlító fotók

annyit tennék hozzá, hogy amúgy a formula jó. selymes, szinte már-már krémes, és nem is porol de nincs “agyonpigmentálva” - ezalatt azt értem, hogy az ecset eleget vesz fel, és nem túl sokat.

Nagyon szépen köszönöm, az hogy nem olyan pigmentált nem feltétlenül baj, mert így legalább elkerülhetem a bohóc hatást

Nekem írtad :slightly_smiling_face:

jé, tényleg… figyelmetlen voltam megint. (így jár, aki a munkahelyi üresjáratokban krémmánia fórumozik :smiley: )

2 Likes

Kedves Lányok!
Nagyon régen keresgélek világos vízkék vagy babakék szatén vagy nagyon enyhén csillámos szemhéjpúdert. Nem türkizest, inkább semleges kéket. Mono lenne a legjobb, vagy kisebb paletta is beleférne, de úgy látom, nem divat mostansâg, minden tele van bézs, nude, mályvás vagy földszínekkel, sehol sincs olyan, amire én vágyom. Itthon kapható, nem rendelős lenne az igazi.

2 Likes

húúúú. hát ugye van most a lovelynek az az új palettája, abban talán van valami ami az ízlésednek megfelel… akkor a catrice-nek vannak a minipalettái, amik alig nagyobbak egy bannkártyánál, abból az egyikben van egy vízkék, bár nem tudom az elég világos-e neked. valami soul valami volt a neve. aztán sztem artdeco-nak is biztos van valami, illetve még a misslyn a müllerben, bár az nem tudom milyen lehet minőségileg. ennyit tudtam fejből.

szerk: s-he-nek is van, most jut eszembe… bár az minőségileg elég gyatra, ha jól emlékszem. meg P2 monóból a 100-as, az babakék, asszem.

1 Likes

Nagyon köszi, ez többféle, mint reméltem, meg fogom nézni őket. A Misslynen kívül mind jó lehet, abban nagyot csalódtam egyszer, olyan pocsék kis palit sikerült vennem.